PSS - MIESTEN EDUSTUS

Miesten edustus valmistautuu parhaillaan uuteen kauteen kokoamalla urheilullista sekä taistelevaa ryhmää ensi kaudeksi.

Joukkue pelaa tulevalla kaudella II-Divisioonassa ja sen Etelä-Suomen 2.lohkossa, monen Divarissa vietetyn kauden jälkeen. Tavoitteeksi on asetettu lohkon kärkikahinat sekä mainio esitys Suomen Cupissa. Muutos tulevaan kauteen on siinä mielessä iso, että nyt tulevat ottelut ovat enemmän paikallisia ja samassa lohkossa pelaa erittäin mielenkiintoisia vastustajia.

Taustajoukot tulevat pysymään hyvin pitkälle samoina kuin aiempina vuosina, joka takaa joukkueelle erinomaiset mahdollisuudet keskittyä siihen olennaiseen eli harjoitteluun sekä pelaamiseen. Tulevan kauden teemaksi taustajoukot ovat asettaneet pelaajien viihtyvyyden ensisijalle ja se tulee näkymään kauden aikana joukkueen hyvänä ryhmähenkenä sekä asenteessa.

youtube.jpg

PSS Miehet - YouTube kanava
       - Kotiotteluiden maalikoosteet + muu videomateriaali-

facebook-logo.jpg    PSS Miehet - Facebook
  - Kaikki ajankohtainen joukkueestamme.
  - Liity mukaan!

uusimaa.gif  Uusimaa - Uutispalvelu
 - Maan parhaat otteluraportit sekä muut alueen
                                                 urheilu-uutiset, niin netissä kuin painettunakin!

divari.jpg

Divarin kotisivut
          - Sarjan tilastot, muut joukkueet ja kaikki mitä tarvitset
            tietää Suomen toiseksi korkeimmasta sarjatasosta.

Koulutuksia joukkueiden toimijoille (03.07.2015 )
PSS järjestää palavereja ja koulutusta seuran joukkueiden toimijoille elo-syyskuussa. Joukkueenjohtajakokous PSS:n seuraava joukkueenjohtajakokous järjestetään..

Kausijulkaisu 2014-2015 (21.01.2015 )
Porvoon Salibandyseuran kausijulkaisu ilmeistyi Itäväylän välissä 14.1.2015. Nyt kausijulkaisu on myös ladattu sähköiseen muotoon seuran kotisivuille. Alla olevasta..