PSS - MIESTEN EDUSTUS

Miesten edustus valmistautuu parhaillaan uuteen kauteen kokoamalla urheilullista sekä taistelevaa ryhmää ensi kaudeksi.

Joukkue pelaa tulevalla kaudella II-Divisioonassa ja sen Etelä-Suomen 2.lohkossa, monen Divarissa vietetyn kauden jälkeen. Tavoitteeksi on asetettu lohkon kärkikahinat sekä mainio esitys Suomen Cupissa. Muutos tulevaan kauteen on siinä mielessä iso, että nyt tulevat ottelut ovat enemmän paikallisia ja samassa lohkossa pelaa erittäin mielenkiintoisia vastustajia.

Taustajoukot tulevat pysymään hyvin pitkälle samoina kuin aiempina vuosina, joka takaa joukkueelle erinomaiset mahdollisuudet keskittyä siihen olennaiseen eli harjoitteluun sekä pelaamiseen. Tulevan kauden teemaksi taustajoukot ovat asettaneet pelaajien viihtyvyyden ensisijalle ja se tulee näkymään kauden aikana joukkueen hyvänä ryhmähenkenä sekä asenteessa.

youtube.jpg

PSS Miehet - YouTube kanava
       - Kotiotteluiden maalikoosteet + muu videomateriaali-

facebook-logo.jpg    PSS Miehet - Facebook
  - Kaikki ajankohtainen joukkueestamme.
  - Liity mukaan!

uusimaa.gif  Uusimaa - Uutispalvelu
 - Maan parhaat otteluraportit sekä muut alueen
                                                 urheilu-uutiset, niin netissä kuin painettunakin!

divari.jpg

Divarin kotisivut
          - Sarjan tilastot, muut joukkueet ja kaikki mitä tarvitset
            tietää Suomen toiseksi korkeimmasta sarjatasosta.

C-F-junioreiden maalivahtivalmennus kaudella 2015-16 (05.08.2015 )
C-F-juniorijoukkueiden maalivahtivalmennuksesta vastaa tulevalla kaudella Jussi Heikkinen. Jussilla on vyöllään pitkä ja menestyksekäs pelaajaura Salibandyliigassa..

Lisenssi-infoa kaudelle 2015-2016 (27.07.2015 )
Lisenssien myynti kaudelle 2015-2016 alkaa 1.8.2015 Tutustu lisenssivaihtoehtoihin ja hintoihin tästä. Lisenssikortit toimitetaan kaudella 2015-16 ainoastaan mobiilisovelluksena..

Koulutuksia joukkueiden toimijoille (03.07.2015 )
PSS järjestää palavereja ja koulutusta seuran joukkueiden toimijoille elo-syyskuussa. Joukkueenjohtajakokous PSS:n seuraava joukkueenjohtajakokous järjestetään..

21.01.2015  Kausijulkaisu 2014-2015
11.09.2014  Toimitsijakoulutusta tiistaina 23.9.
02.09.2014  Infotilaisuus urheilijan terveydestä
18.09.2013  Edustusjoukkue pähkinänkuoressa