PSS - NAISTEN SALIBANDYLIIGA 2015-2016

VOIT SEURATA JOUKKUETTA (klikkaa kuvaketta):

twitterinstagramfacebook

N1.jpg

Porvoossa pelataan Naisten Salibandyliigaa        kaudella 2015-16. Joukkueen päävalmentajana toimii Jukka Kouvalainen.

logo_n-liiga.jpg

Porvoon Salibandyseuran naiset ovat vakiinnuttaneet paikkansa naisten salibandyliigassa. Kuluneiden vuosien aikana on saavutettu pronssin- ja hopeanmitalin lisäksi kaksi Suomen-cupin mestaruutta. Joukkue on myös hakenut kokemusta eurokentiltä kahtena vuonna, mutta toistaiseksi kansainvälinen menestys on antanut odottaa. Kuluvien vuosien aikana PSS:n paitaa on kantanut moni nuorten ja aikuisten maajoukkuepelaaja.

Pidemmällä tähtäimellä on tarkoitus varmistaa, että omilla kehityskykyisillä, sitoutuneilla junioripelaajilla on mahdollisuus pelata ja luoda uraa omassa kotikaupungissaan Porvoossa.

Ilman hyvää pitkäjännitteistä yhteistyötä tukijoidemme kanssa, tavoitteemme olla yksi johtavista salibandy-seuroista Suomessa ei toteutuisi.  Ohjenuoranamme on tuottaa molemmille osapuolille lisäarvoa hyvän yhteistyön kautta, ja olemmekin valmiita keskustelemaan avoimesti yhteistyöhön kohdistuvista tavoitteista ja niiden toteutusmuodoista.

Tervetuloa mukaan tukemaan ja kannustamaan nuorta, energistä sekä taistelevaa porvoolaisjoukkuetta!

Uutiset

Liiganaiset järjestävät urheilu- ja vapaa-aikatarvikkeiden kirpputorin (13.07.2016)
Porvoon Salibandyseuran Liiganaiset järjestävät urheilu- ja vapaa-aikatarvikkeiden kirpputorin 11.9. Aurora hallilla. Onko sinulla pieneksi tai käyttämättä jääneitä..

Valmentajaksi Porvooseen? (04.07.2016)