PSS - NAISTEN SALIBANDYLIIGA 2016-2017

9583_kuvaOscarLindell.jpg

Porvoon Salibandyseuran liiganaiset ovat vakiinnuttaneet paikkansa naisten salibandyliigassa. Kuluneiden vuosien aikana on saavutettu pronssin- ja hopeanmitalin lisäksi kaksi Suomen-cupin mestaruutta. Joukkue on myös hakenut kokemusta eurokentiltä kahtena vuonna, mutta toistaiseksi kansainvälinen menestys on antanut odottaa. Kuluvien vuosien aikana PSS:n paitaa on kantanut moni nuorten ja aikuisten maajoukkuepelaaja.

Pidemmällä tähtäimellä on tarkoitus varmistaa, että omilla kehityskykyisillä, sitoutuneilla junioripelaajilla on mahdollisuus pelata ja luoda uraa omassa kotikaupungissaan Porvoossa.

Kaudella 2015-16 liiganaiset nousivat hyvillä esityksillään kohti liigan kärkeä ja päätyivät lopulta sarjan neljänsiksi. Tulevalle kaudelle joukkue on saanut muutaman kovan vahvistuksen ja tavoitteena on huhtikuussa pelata Superfinaalin parrasvaloissa.

Ilman hyvää pitkäjännitteistä yhteistyötä tukijoidemme kanssa, tavoitteemme olla yksi johtavista salibandy-seuroista Suomessa ei toteutuisi.  Ohjenuoranamme on tuottaa molemmille osapuolille lisäarvoa hyvän yhteistyön kautta, ja olemmekin valmiita keskustelemaan avoimesti yhteistyöhön kohdistuvista tavoitteista ja niiden toteutusmuodoista.

Tervetuloa mukaan tukemaan ja kannustamaan nuorta, energistä sekä taistelevaa porvoolaisjoukkuetta!

9626_kuvaOscarLindell.jpg

VOIT SEURATA JOUKKUETTA (klikkaa kuvaketta):

twitterinstagramfacebook

Toimitsijakoulutusta seuran jäsenille (01.09.2016)
Porvoon Salibandyseura järjestää toimitsijakoulutuksen torstaina 8.9.2016 klo 18-21. Kurssipaikka: Porvoon urheiluhallin kahvio. PSS:n jäsenille ja seuran joukkueissa..

Huoltajakoulutusta seuran jäsenille (31.08.2016)
Porvoon Salibandyseura järjestää seuran jäsenille huoltajakoulutusta seuraavasti: ma 5.9. klo 18:00-20:30, Kokonhallin monitoimitila Aiheena: - Yleisimmät urheiluvammat salibandyssa..

Ella Sundström Liiganaisten riveihin - Kokoonpano nyt kasassa. (26.08.2016)
Porvoon Salibandyseuran liiganaiset ovat tehneet vielä yhden huippuhankinnan kun hyökkääjä Ella Sundström liityy joukkueeseen. Kauden alkuun on enää muutama viikko..

02.08.2016  Lisenssi-infoa kaudelle 2016-2017
13.07.2016  Liiganaiset järjestävät urheilu- ja vapaa-aikatarvikkeiden kirpputorin
04.07.2016  Valmentajaksi Porvooseen?