Naiset illalla Mosalle legendaarisen "Keppanan" vieraaksi

03.10.2012

naisten_salibandyliiga.jpgNaisten kauden kolmas koitos pelataan tänään illalla joukkueen suunnistaessa Mosahallille Naisten Salibandyliigassa jo vuosia mainetta niittäneen Erä III:n vieraaksi. Ottelu alkaa Tapanilassa klo 18:30.

PSS on aloittanut sarjan vierastappiolla OLS:lle ja kotivoitolla M-Teamista, joten joukkue tavoittelee tänään kauden ensimmäisiä pisteitä vieraskentältä. Tapanilan ylpeys puolestaan hakee kauden avauspisteitään, kun se on kärsinyt niukat tappiot ensin kotonaan NST:lle ja sitten vieraskentällä Kooveelle.

Kuten PSS, myös Erä nuorentui viime kauden päätteeksi huomattavasti. Molemmilla on kasassa tulevaisuuden joukkueet, jotka hakevat kokemusta sarjasta, mutta pystyvät samalla haastamaan tämän hetken kärkijoukkueet.

Mosalaisten kaikki kaikessa on sen ykkösketju kokeneen Anna Yli-Kojolan johdolla. Myös Tuuli Huuskonen nakutti kovat pisteet viime kaudelle, joten hänen kanssaan PSS saa olla niin ikään varuillaan.

PSS:n tehot ovat jakautuneet alkukaudesta melko tasaisesti. Oulussa Janica Ignatius oli joukkueen tehopelaaja, kun taas perjantaina Auroralla Senni Hietanen räjäytti pankin tehden ottelussa "hattutempun". Joukkueen nuori puolustuskaarti on päässyt hyvin sarjaan sisään kapteeni Ninja Lindholmin johdolla, eikä se varmasti tule antamaan tuumaakaan tilaa Erän hyökkäykselle.

pss_m_team3_new.jpgSenni Hietanen viimeisteli rangaistuslaukauksella hattutempun viime perjantaina kotiottelussa M-Teamia vastaan. (kuva: Tuula Heino-Kyllönen)

PSS:n sairaslistalla jatkavat edelleen puolustajat Minttu Koskenlaita ja Hilma Haakana, kuten hyökkääjä Liina Luih. Minna Nurmen pelaaminen selviää vasta ottelun alla.

Mosalle ei ole Porvoosta matka eikä mikään, joten porvoolaisetkin ovat tervetulleita kannustamaan omiaan. Ottelu alkaa siis klo 18:30!