N1: PSS - SB Vantaa 8-1, kotietu puolivälieriin

Noppavitosta nasautteli, syötteli salamoita.
Verkot venymään nasautteli, tykitteli tilastoille.
Voiton varmisti vimmaisempi, toinen tyhjää toitotteli!"
Klaus Lindholm, 2015

Kalevalan päivän kunniaksi tämä runo lausuttiin kirjoittajansa ja kuuluttajamme Klasun toimesta ottelun PSS -  SB Vantaa alussa. Ennen kuin ottelu aloitettiin palkittiin pokaalilla ja Itäväylän diplomilla sekä lahjalla tammikuun PSS tyttöjuniori Ida Spring (G-tytöt).

Peli oli porvoolaisille tahmeaa ja maalinteko ei onnistunut. 2. erän jälkeen tilanne oli 2-0 kotijoukkeelle (1-0, 1-0). 3. erässä ketsuppipullo sitten aukesi ja PSS teki viimeisessä erässä 6 maalia. Maalinteko onnistui laajalla rintamalla ja pisteitä merkittiin yhdeksälle eri PSS pelaajalle. Ottelu päättyi lopulta PSS 8-1 voittoon.

Ottelun pistenikkareita:
Kia Kunttu 2+1, Henna Uljua 2+1, Ella Holmberg 1+2, Fanny Holmberg 1+1, Jonna Karonen 1+0, Olivia Kortelainen 1+0, Kristiina Järvinen 0+1, Linda Törnqvist 0+1, Iina Siirilä 0+1

Voitolla PSS varmisti 4. sijansa runkosarjassa ja saa näin kotiedun puolivälieräotteluihin, jotka todennäköisesti alkavat la 14.3.2015. Puolivälierä vastustaja selviää su 8.3.2015 klo 18.00 pidettävän puhelinpalaverin jälkeen. PSS ei pääse valitsemaan puolivälieriin vastustajaansa, vaan PSS saa joukkueen jota runkosarjan kolme ensimmäistä eivät ole valinneet.

PSS:lla on runkosarjassa vielä kaksi ottelua jäljellä. Ti 3.3. PSS kohtaa Hämeenlinnassa runkosarjan sijalla 11. olevan Steelers Naiset. Runkosarjan viimeisen ottelun PSS pelaa Auroralla su 8.3.2015 klo 15.00, jolloin vastaan asettuu Happee Floorball - Hirvittäret

Tämä meneillään oleva kausi on PSS:n 10. kausi Naisten Salibandyliigassa. PSS on kutsunut otteluun pelaajat ja taustat, jotka nostivat PSS liigaan ja jotka olivat ensimmäisen vuoden liigajoukkueessa. Tule sinäkin katsomaan PSS liiganaisten otteita Auroralle su 8.3.2015 klo 15:00