PSS IV Suomen cup II kierrros

19.09.2015

PSS IV jatkoi lauantaina Suomen cup taivaltaan ja kohtasi ensimmäisessä päivän ottelussa SCH joka lähti ennakkosuosikkina otteluun. Ottelu alkoi vahvasti SCH pyörittäessä ja loudessa tilanteita. PSS IV oli kumminkin ottelun ensimmäiset kymmenminuuttia hyvin pelissä mukana ja SCH ei päässyt vaarallisille paikoille. SCH jatkoi pallon liikuttelua aktiivisesti ja pelaajat liikkuivat myös kevyellä jalalla. Erä 1 päättyi lopulta 3-0 SCH johdossa.

Toinen erä jatkui samalla kaavalla ja PSS IV pelaajat olivat jokaisessa tilanteessa vähintäänkin askeleen jäljessä ja näin SCH pääsi vierittämään hyökkäyksiä kokoajan PSS maaliakohden. PSS IV päivä ei ollut ihan paras muutenkaan. Pelaajat ei pelanneet niin yhtenäisesti kuin ekalla kierroksella ja laukaukset jäivät puuttumaan kokonaan. PSS IV taisi saada vain muutaman laukkauksen maaliakohti koko pelissä. Toisen erän päätteeksi tulostaululla oli lukemat 7-0.

Kolmas erä ei poikennut edellisistä SCH jatkoi vahvaa tekemistä ja PSS yritti pitää maalimäärän mahdollisemman pienenä. SCH rokotti kolmannessa erässä vielä kolme kertaa ja näin saatiin lopputulokseksi 10-0.

Päivän toisessa pelissä PSS IV kohtasi SC-RR II joka pelasi läpi ottelun todella kärsivällistä puolustus peliä ja rokotti tehokkaasti vastahyökkäyksistä. PSS IV joutuu vielä tekemään kovasti töitä jotta pärjäisimme niin sanotusti "shakki" pelaavia joukkueita vastaan. PSS IV puolustus ei tässäkään pelissä ollut parhaimmillaan ja vastustaja voitti ottelun 11-1. Näin PSS IV Suomen cup taival päättyi näihin otteluihin.

Cup ottelut oli kumminkin todella hyviä valmistavia pelejä IV-divisjoonan taistoihin. Otteluita oli todella mukava pelata kun vastustajat olivat taitavia ja hyvää salibandya pelaavia joukkueita. PSS IV sai paljon hyvää matkaansa näistä peleistä vaikka tulostaululla olikin karuja lukuja. Valmennus ja joukkueen johto lähtee sarjapeleihin luottavaisena, sillä PSS IV joukkue on osoittanut alkukauden peleissä pystyvänsä pelaamaan laadukasta salibandy.