PSS IV Fonzie jatkaa tappioitta

25.10.2014

PSS IV Fonzie jatkaa kauttaan V-divisioonassa tappioitta. Lauantain turnauksen jälkeen taskussa on neljä voittoa neljästä pelistä.

Päivän ensimmäisessä ottelussa vastustajana ollut Erä II tiedettiin jo etukäteen kovaksi vastustajaksi. Ottelusta muodostui tasainen vääntö ja ennenkaikkea hyvä matsi, jonka Fonzie käänsi edukseen paremmana viimeistelynsä, maltin ja Janin parin gamesaverin ansiosta lukemin 2-4.

Erä II - PSS IV Fonzie -ottelun tarkemmat tilastot täältä.

Toinen matsi pelattiin tunnin tauon jälkeen pienellä ryhmällä liikkeellä ollutta AC HaKi Rollersia vastaan. Sumputtavat vastustajat ovat aina olleet vaikeita, ja tälläkin kertaa ottelusta saatiin kuin saatiinkin aikaiseksi trilleri, kolmannen erän alussa taululla olleesta 4-1 -tilanteesta huolimatta. HaKi taisteli loppuun asti sitkeästi, mutta Fonzie oli lopulta vahvempi maalein 4-3.

PSS IV Fonzie - AC HaKi Rollers -ottelun tarkemmat tilastot täältä.

Fonzien retkue jatkaa saunailtaan valmistautumista ja julistaa täten kattavan radiohiljaisuuden. Valmennuksen mietteitä, pelaajahaastattelut ja syväluotaavat analyysit turnauksesta luvassa lähipäivinä. Stay tuned!