M2 takaisin voittojen tielle

30.01.2015

Juna takaisin raiteilleen

M2 koki vuoden vaihteen tienoilla pientä tuloksellista taantumaa häviämällä kolme ottelua putkeen. Tilanne analysoitiin joukkueen sisällä nopeasti ja kelkkaa lähdettiin kääntämään takaisin oikeaan suuntaan parantamalla perustekemistä niin treeneissä kuin peleissäkin. Treeneihin saatiinkin taas oikeanlaista tekemisen meininkiä ja jokainen on näyttänyt olevansa valmis taistelemaan niin pelipaikastaan kuin antamaan täyden panoksensa joukkueen yhteisen tavoitteen eteen.

Askun edareilta täysi pistepotti

Kolmen tappiollisen ottelun jälkeen vastassa oli Askolan ylpeys, Asku, jolla oli neljästä edellisestä pelistä saldona kaksi voittoa ja kaksi tasuria. Näin ollen kuntopuntari näytti ennakkoon siltä että PSS olisi jopa hienoinen altavastaaja tulevassa kamppailussa. Ottelu alkoikin vahvasti Askun komennossa ja hetken näyttikin siltä että kuntopuntarin mukainen tilanne oli toteutumassa. Toisessa erässä PSS meni kuitenkin menojaan ja vei lopulta ottelun nimiinsä lukemin 4-11.

Parempaan päin

Vaikka Asku ottelun tulos olikin M2:sta mairitteleva, ei se juurikaan kerro pelillisestä puolesta mitään. Tällä kertaa riitti että PSS pelasi omalla tasollaan noin 10 minuuttia, ja koska vastustajan veskarillakaan ei tainnut olla paras mahdollinen päivä, oli ero lopulta noinkin suuri. Pelillisesti saatiin kuitenkin jo joitain näyttöjä siitä, että asiat joita treeneissä on käyty läpi, on mahdollista siirtää myös peleihin. Oikea asenne tekemiseen on siis palannut ja usko omaan pelitapaan ja vahvuuksiin on jälleen olemassa.