M35 päätti kauden voitolla

15.03.2015

PSS M35 pelasi kauden viimeiset pelit.
Ensin lohkon kärkijoukkuetta ECD:tä vastaan, jonka kanssa kaksi edellistä kohtaamista oli päättynyt tasapeliin.
Toinen ottelu SC Sähly 90 vastaan jolta PSS ei ole vielä kertaakaan onnistunut ottamaan pisteitä.
PSS halusi kauden viimeisessä turnauksessa vielä osoittaa, että olemme oikeassa sarjassa, vaikka jatkopaikkaa ei saavutettu tänä vuonna.

Lohkovoittaja ECD lähti ovelalla taktiikalla; ensin vain kolmen vaihtomiehen avulla, mutta kohtapuolin loput ukoista saapui 2-divaripelistä paikalle. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä ja PSS itseasiassa johti 0-1 ensimmäisen erän jälkeen. Kun ECD sai rosteriinsa vahvistuksia peli kääntyi ECDn eduksi, he rokottivat kauniiden kuvioiden päätteksi 4 maalia 5min sisään, toiselle erätauolle mentiin 4-2 lukemissa. Tauolla PSS teki pienet taktiset muutokset jotka selvästi tepsivät. Kun peliä oli vajaa 10min jäljellä PSS oli Lähteenmaan päivän neljännen maalin jälkeen 5-4 maalin takaa-ajoasemassa. Juuri kun keskusteltiin aikalisän ottamista Karmanheimo teki taustanousun ja tasoitti pelin. Molemmat joukkueet olivat jo hieman hilpeällä tuulella kun saatiin jo kauden kolmas ottelu päättymään 5-5 tasatulokseen.
Ottelun tilastot täältä

SC Sählyn kanssa PSS on pelannut jo aikaisempina kausina. Joukkue on aina ollut PSS:lle vaikea, eikä PSS ole vielä koskaan onnistunut voittamaan Sählyä. Ennen ottelua mietittiin kuumeisesti mitä tehtäisi eri tavalla tällä kertaa. Pohdittuamme pitkään Sählyn vahvuuksia ja heikkouksia luotiin kokonaan uusi pelitapa. Tavoitteena oli saada huomattavasti enemmän ylivoimahyökkäyksia kun aiemmin ja sotkea heidän pallollista pelirytmiä. Karvaus jätettiin pois, mutta iskettiin silti aggressivisesti omassa päässä tavoitteena lähteä ylivoimahyökkäykseen 4-5 pelaajalla. Tällä tyylillä pelistä muodostui ajoittain odottavaa, mutta kun mentiin niin sitten mentiin lujaa... ja jommassa kummassa päässä kolisi. Maalimäärät olivat reiluja ja lähes kaikki kenttäpelaajat saivat onnistumisia. PSS oli tällä kertaa aavistuksen niskan päällä ja pystyimme pitämään pintamme loppuun asti vieden pelin 12-9. Kovimmasta maalimäärästä vastasi Sveholm 5+1 tehoilla.

Noin puolet porukasta sai hienon viikonlopun, kun lauantaina oli jo 5-divari pelit ja saatiin aimo tukku pelejä ja pisteitä :)

Kauden yhteeenvetona voinee todeta, että olimme ihan oikeassa sarjassa. Jatkoon menneet joukkueet kohdattiin 6 kertaa ja näistä otteluista saatiin 5 tasapeliä ja vain 1 tappio. Eli tasaista on kärkijoukkueitakin vastaan, mutta voitot jäi vielä puuttumaan.
Kaiken kaikkiaan voidaan todeta, että meillä oli hyvä kausi, saatiin paljon laadukkaita ja tasaisia pelejä. Meillä oli hauskaa ja saimme nauttia harrastuksemme parissa ja näillä näkymin jatkamme myös ensi vuonna.