Borealis Cup junioriviikonlopun satoa

05.05.2015

Borealis Cup - junioriviikonloppuna tiukkoja pelejä

Menneenä viikonloppuna pelattiin Urheiluhallilla sekä Auroralla vauhdikkaita pelejä, joissa ei periksi annettu, mutta kaikki hyvässä hengessä.

Lauantaina Urheiluhallilla oli säpinää ja vipinää, kun F2-pojat taistelivat turnauksen herruudesta ja tänä vuonna pisimmän korren ja komeimmat palkinnot vei Light Iron, joka finaalissa löi PSS:n lukemin 5-0. Alkusarjassa finaalivastustaja vielä voitti Pornaislaiset 2-0, mutta finaalissa siis komea korjaus ja turnausvoitto. Pronssipelissä GrIFK otti himmeämmät mitalit AC Hakia vastaan.

Auroralla taas pelasivat F-tytöt  viiden joukkueen voimin ja päivän päätteeksi ÅIF nosti pokaalin kohti kattoa.

aif_ft.jpg                                                                                   ÅIF F-Tytöt

Tunnelma oli koko päivän ajan erittäin hyvä ja peleissä nähtiin hurjasti erilaisia onnistumisia ja ehkä kaikkein parasta oli se hurja kannustus, jota pelaajat toisilleen osoittivat. Tässä sarjassa toiseksi tuli Light Iron, joka hävisi finaalissa täpärästi 3-2. Pronssia voitti PSS, kun PHSB taipui lukemin 4-0.

PSS F-tytöt

Sunnuntaina Urheiluhallilla pelattiin E2-poikien sarja kahdeksan joukkueen voimin, jossa alkuerät pelattiin kahdessa neljän joukkueen lohkossa. Finaaliin selvittivät tiensä alkulohkonsa puhtaasti ilman pistemenetyksiä KoRe 04 sekä SB Heinola. Finaali oli tutun vauhdikas sekä jännitävä, sillä yhden maalin erolla, tuloksella 4-5, voittoa juhli SB Heinola. Pronssin tässä sarjassa nappasi SBS Devils, joka voitti PSS F1 Keltaisen tuloksella 1-4. Huomionarvoista oli, että PSS osallistui tähän sarjaan kahdella yhtä ikäluokkaa nuoremmalla joukkueella tarkoituksenaan hakea kokemusta 5vs5 pelistä. Hauskana kuriositeettina mainittakoon, että ÅIF pelasi tässä sarjassa salanimellä IF pojat 2004.

Auroralla käytiin sunnuntaina turnauksen vanhimpien eli D2 poikien turnaus myös kahdeksan joukkueen voimin.Tässäkin sarjassa nähtiin hienoa taistelua ja tiukkoja tilanteita koko päivän ajan. Pojat pelasivat erittäin viihdyttävää salibandya ja yleisö viihtyi. Finaaliin tiensä selvittivät alkusarjansa puhtaalla pelillä pelanneet GrIFK Green sekä Loviisan Tor. Finaali oli hyvätasoinen ja lopulta GrIFK käänsi pelin ja turnauksen itselleen luvuin 5-2. Pronssia saalisti PSS D2 voittamalla Classic Sputnikin luvuin 3-0.

Junioreiden viikonloppu sujui jälleen kerran hienosti ja oikeastaan ainoa ongelma oli sunnuntaina, kun yksi erotuomareista ei yllättäen ilmestynyt hallille. Tästäkin selvittiin hienosti, kun Loviisan Torin yksi valmentajista vihelsi yhden ottelun ja Pedro "Don Domare" Alavuotunki siirtyi Auroran toimitsijapöydältä Urheiluhallille viheltämään viisi peliä. Kiitoksia kaikille hienosta venymisestä ja yhteen hiileen puhaltamisesta.

Turnauksen järjestämisessä ja sen läpiviemisessä on aina valtava työ ja vapaaehtoisten harva joukko tekee hienoa työtä toteuttaaksemme turnauksen. Isot kiitokset siitä molemmilla halleilla työtä tehneille sekä tietysti yhteistyökumppaneille.

Seuraava turnaus on aikuisten viikonloppu 22.-24.05. Tervetuloa paikalle !