F1-POJAT HOPEALLE HJC-TURNAUKSESSA

29.05.2015

F1-poikien keltainen joukkue eteni loistavasti HJC-turnauksen kilpasarjan finaaliin.

Turnaus alkoi kahdella tasapelillä, joten kolmannesta ottelusta oli pakko saada voitto, jotta A-välieräpaikka varmistuisi. Pojat olivat loistavalla asenteella pelissä, mutta silti tulostaulu näytti 4-4 ja peliaikaa jäljellä 2 minuuttia. Joskus päivä paistaa risukasaankin ja pojille voittomaali, kun peliaikaa oli jäljellä vain minuutti. Voitto 5-4 ja paikka A-välieriin, jossa vastaan asettui FBC Espoo.

Pojille sanottiin, että kyseessä on tämän kauden tärkein ottelu, sillä voittaja pääsee finaaliin. Peli oli pojilta täydellistä kentän hallintaa ja voittajasta ei jäänyt mitään epäselvää. Lopputulos 5-1 ja finaali kutsui. Finaalissa vastaan asettui Tiikerit Kobrat, joka oli pelannut kauden E2-pojissa, joten tällä kaudella ei oltu kohdattu vielä kertaakaan.

Tiikereiden peli oli hienoa katsottavaa. Pallo liikkui nopeasti pojalta toiselle ja syötöt olivat hyviä. Meidän pojat olivat vähän unessa, jonka seurauksena Tiikerit saivat tehtyä useamman maalin nopeaan tahtiin. Vasta toisessa erässä meidän pojat heräsivät ja saivat muutaman maalin tehtyä. Peli päättyi 9-3 Tiikerit Kobralle. Aivan näin suuri joukkueiden välinen tasoero ei ollut mutta joskus toisella joukkueella onnistuu ja toisella ei.

Toivottavasti pääsemme ottamaan revanssin elokuun lopulla Turussa Mestareiden Cup-turnauksessa. Mieluiten tietenkin loppuottelussa.