A-tyttöjen kotiavauksessa melkoinen maali-ilottelu

23.10.2016

Syksyisen tuulisena sunnuntai-iltana nähtiin Auroralla melkoinen maali-ilottelu A-tyttöjen SM-sarjaottelussa PSS – M-team. Ensimmäisen erän ensimmäisellä kymmenminuuttisella PSS:n hyökkäykset vyöryivät kohti M-Teamin maalia, kuin eiliset myrskyaallot Emäsalon kärjen rantakallioille. Vasta-aallokosta huolimatta M-Team luovi itsensä 0-1 taukojohtoon.

Toisessa erässä alkoi ilotulitus molempien joukkueiden toimesta. PSS nykäisi kahteen otteeseen kahden maalin johtoon, mutta molemmilla kerroilla M-Team venyi tasoihin ja toiselle erätauolle mentiin numeroissa 6-6.

Kolmannessa erässä aallokko kävi vierailijoille ylivoimaiseksi ja M-Teamin purresta taisi katketa mastot, sillä PSS tehtaili kuusi maalia M-Teamin jäädessä maaleitta. Näin pisteet jäivät Porvooseen numeroin 12-6.

PSS:n tehoilijoina hääri mm. Elina Hautojärvi (3+1) ja Juulia Nurme (3+0) sekä uransa ensimmäisen ASM-ottelun pelannut Alisa Kettunen (2+0), joka palkittiin kotijoukkueen parhaana.

A-tyttöjen pelit jatkuvat Auroralla keskiviikkona 26.10. kello 18:30 ja silloin vieraaksi saapuu EräViikingit Helsingistä.