A-tyttöjen kotiottelussa nähtiin taas runsaasti maaleja

27.11.2016

A-tyttöjen SM-sarjassa nähtiin tänään Porvoossa kärkiottelu, kun sarjaykkönen ja – kakkonen ottivat yhteen. Vierailijan kokoonpano taisi hieman kärsiä KooVeen edustuksen pelistä Oulussa ja olikin saapunut Porvooseen nuorella ja aika kapealla ryhmällä. PSS:n kokoonpanossakaan ei nähty edustusjoukkueen pelaajia, joten se hieman tasoitti puntteja lähdettäessä ratkomaan paremmuutta.

A-tytöt olivat päättäneet kerätä lahjoja vähävaraisten perheiden lapsille ja olivat haastaneet myös vastustajan ja katsojat mukaan tempaukseen. Haasteeseen vastattiin ilahduttavalla tavalla ja lahjoja saatiinkin kerättyä todella mukava määrä. ISO KIITOS KooVeelle.

Itse peli oli PSS:n hallintaa alusta alkaen. Ensimmäisessä erässä maalipaikkoja luotiin hyvään tahtiin ja reilussa neljässä minuutissa PSS tehtailikin neljä maalia. Tämän jälkeen taisi pieni hyvänolontunne hiipiä puseroon ja vastustaja tekikin näyttävän kavennusmaalin. PSS tosin kuittasi tuon kavennuksen varsin nopeasti ja tauolle lähdettiin numeroissa 5-1.

Toisen erän alkupuoliskolla PSS maalasi kahdesti, jonka jälkeen suurin into maalintekoon taisi kadota hetkiseksi, kun selkeitä maalipaikkoja tuhlattiin heikolla viimeistelyllä. KooVee maalasi  erän loppupuolella hienolla yksilösuorituksella taukotulokseksi 7-2.

Viimeinen erä olikin muodollisuus ja kotijoukkue herkutteli muutaman hienon sommitelman päätteeksi ottelun loppunumeroiksi 11-2.  PSS:n kotiotteluissa ei olla vielä kertaakaan jääty alle kymmeneen tehtyyn maaliin. Eli se kuuluisa ketsuppipullon korkki on onneksi edelleen hukassa.

Ottelun tehot jakaantuivat useille pelaajille, mutta selkeästi tehokkain oli kotijoukkueen parhaana palkittu Jasmiina Järvinen (2+2). Ottelun tilastoihin TÄSTÄ.

Seuraava kotiottelu on vasta ensivuoden puolella 7.1.2017 ja silloin Auroralle saapuu Northern Stars Espoosta.