PSS haastajasarjan ratkaisuturnaus Auroralla

19.02.2017

PSS isännöi M35 haastajaturnausta Auroralla su 26.2. klo 10:00-15:00. Alkulohkon viimeisessä turnauksessa ratkaistaan lopputurnaukseen menijät kaksi paikkaa on tarjoilla, josta taistelee PuRe, PSS ja EräV.

Lohkon kärkijoukkueet ottavat yhteen päivän ensimmäisessä ottelussa klo 10:00 PSS - PuRe ottelussa PSS:llä on mahdolisuudet varmistaa paikkansa loppusarjaan voitolla.

Klo 12.00 PSS - Erä pelissä on myös panosta loppusarjan osalta. Erä tarvitsee pisteen pitääkseen mahdollisuudet jatkopaikkaan hengissä. Mikäli PSS hävisi aamun ensimmäisen ottelun, kotijoukkue tarvitsee voiton tästä ottelusta.

Yksi jännitysmomentti onkin nähdä, pitääkö Ilkka Rönkkö paikkansa maali- ja pistepörssin kärjessä runkosarjan loppuun.

Tervetuloa seuraamaan otteluita Auroralle!