Ottelutapahtumat

Niin miesten kuin naistenkin edustusjoukkue pelaa kotiottelunsa tunnelmallisessa
Aurorahallissa. Vain salibandykäyttöön rakennettu Aurora on yksi Suomen hienoimpia lajiimme tarkoitettuja erikoishalleja. Tervetuloa kannustamaan keltamustat kotivoittoihin!

Aurora               Aurorahalli:
Kapasiteetti: 550 henkilöä
Kentän koko: 40x20 m.
Alusta: Salibandymatto
Muuta: Pysäköintialue löytyy jääkiekkotien varresta. Älä jätä autoasi hallin eteen tai kulkutien varrelle.

Pääsyliput kaudella 2016-2017 :

NAISET :katsomo_3.jpg

Aikuiset: 6€
Lapset alle 18-vuotta: 3€
Erikoisryhmät: 3€
PSS:n jäsenkortilla:- 3€ alennus lipusta

MIEHET :

Aikuiset: 4€                                                        Lapset: 2€                                                          PSS:n jäsenkortilla: 2€

Lipunmyynti alkaa 30min. ennen ottelun alkua.

Kausikortit kaudella 2015 - 2016 :

Naiset edustus               55€

Miesten edustus            40€

Kausikortit lunastettavissa kotiotteluiden yhteydessä käteisellä. Kausikortilla vapaa sisäänpääsy edustusten runkosarjan sekä Suomen Cupin otteluihin.

TUE PORVOOLAISTA URHEILUA JA LUNASTA KAUSIKORTTI !

Kotiotteluvastaavamme kaudella 2015-2016 :

Naisten edustusjoukkue:

Lena Törnqvist