Seuran strategiatyö 2016

Porvoon Salibandyseura ry on tänään yksi Suomen suurimmista salibandyseuroista yli 600 lisenssipelaajallaan. Tämä on hieno asia ja osoittaa, että laji on kiinnostava porvoolaisten lasten ja aikuisten keskuudessa, ja salibandylla on vahva jalansija paikallisessa urheilu- ja harrastetoiminnassa.

Tämä asettaa myös haasteita seuran toiminnan eteenpäin viemiselle, sillä haluamme säilyttää sekä parantaa osuuttamme paikallisten lasten, nuorten sekä aikuisten harrastamissa lajeissa ja samalla vielä tarjota nuorille mahdollisuus kehittää itseään aina huippu-urheilijoiksi asti. Yhtälailla haluamme pitää lajin parissa kaikki ne, jotka haluavat harrastaa salibandya hieman maltillisemmin tavoittein.

Seuran tärkein voimavara ovat ehdottomasti sisäiset sidosryhmät eli pelaajat, toimihenkilöt sekä pelaajien vanhemmat. Tästä syystä haluamme seurana kehittää Porvoon Salibandyseuran toimintoja kohti yhteisiä tavoitteita, yhdessä jäsentemme kanssa.
 

PSS vuonna 2020?

Strategiatyö lähtee liikkeelle kahdesta tärkeästä kysymyksestä:

 • Missä olemme seurana nyt?
 • Missä haluamme olla vuonna 2020?

Saamme ulkopuoliselta asiantuntijalta apua tämän erittäin tärkeän työn läpiviemiseen ja ensimmäisen vaiheen tarkoituksena on kartoittaa nykyhetki, sekä miettiä millainen seura me haluamme olla tulevaisuudessa. Tätä varten kutsumme seuraväen startegiatyöhön ja jakaannumme kolmeen eri ryhmään seuraavalla tavalla:

 • Pelaajat
  Kokonhallin monitoimitila, tiistai 01.03.2016 klo 17:30 – 19:30

 • Valmentajat
  Kokonhallin monitoimitila, tiistai 08.03.2016 klo 17:30 – 19:30

 • Joukkueenjohtajat ja Vanhemmat
  Urheiluhallin kahvio, tiistai 15.03.2016 klo 17:30 – 19:30

Valmentajien, sekä Joukkueenjohtajien ja Vanhempien tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki seurassa mukana olevat henkilöt. Pelaajien tilaisuuteen pyydetään jokaisesta seuran aikuisjoukkueesta ja A-D -junioreiden joukkueesta 2-4 pelaajaa paikalle.

Ilmoittautuminen tapahtumiin tulee tehdä ennakkoon, jotta tiedämme osallistujien määrän. Ilmoittautuminen tulee tehdä seuran nettisivujen kautta osoitteessa: http://www.porvoonsalibandyseura.net/lomake.html?id=8158_96b397412f

Ilmoittautumisaikaa on tilaisuutta edeltävään päivään klo 12 asti.

Tervetuloa kehittämään yhteisen seuramme toimintaa sekä luomaan seurastamme vielä yhtenäisempää, paikallista urheiluseuraa!

Lisätiedot:

Anssi Jukka
toiminnanjohtaja
anssi.jukka@porvoonsalibandyseura.net
050 374 3790