Keskuskoulun kerho

Kevätkausi käynnistyy torstaina 12.1.2017. Treeniaika urheiluhallilla klo 15-16.

Ilmoittautuminen on käynnissä ja ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti seuran nettisivujen kautta. Ilmoittautumiset ohjautuvat suoraan seuralle.

>>>>> ILMOITTAUTUMINEN KOULUN SALIBANDYKERHOON <<<<<

PSS:n koulujen salibandykerhot on suunnattu 2.-4. luokan tytöille ja pojille.

Koulun salibandykerhon hinta on syyskaudelta 45 euroa ja kevätkaudelta 45 euroa. Syyskausi alkaa syyskuusta ja jatkuu joulukuuhun. Kevätkausi alkaa tammikuussa ja jatkuu huhtikuun loppuun saakka.

Osallistumismaksu sisältää vastuuohjauksen, tilat, kerhopaidan, lisenssin vakuutuksella sekä seuran jäsenmaksun. Ilmoittautumisen jälkeen ja koulun salibandykerhon käynnistyttyä seuralta lähtee lasku osallistumisesta lapsen huoltajalle.

Kerhon treenipäivä on torstaisin klo 15-16 urheiluhallin yläsalissa, Laivurinpolku 3, 06100 Porvoo.

Tervetuloa mukaan!

PSS:n koulujen salibandykerhot on tarkoitettu 2.-4. luokan tytöille ja pojille. Kerhot sopivat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin jo aiemmin lajin parissa mukana olleille. Varustukseksi tarvitaan sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet, sisäpelikengät, salibandymaila, suojalasit ja juomapullo.

Tervetuloa pelaamaan ja harjoittelemaan iloista salibandya!

Harjoituksiin voi tulla ensin katsomaan ja kokeilemaan. Mikäli harjoituksiin jää koukkuun, tulee ilmoittautuminen tehdä sähköisesti PSS:n nettisivujen kautta.

Oikeat varusteet

• T-paita ja shortsit
  • Salibandymaila
  • Suojalasit
  • Vaaleapohjaiset sisäpelikengät (ei tossut)
  • Juomapullo (harjoituksissa juodaan vain vettä, ei urheilujuomia)
Merkkaa tavaroihin oma nimesi.