Avoimet harjoitukset kevät 2018, tytöt       pss_logo1.jpg

PSS  on tyttöjunioripuolella yksi Suomen suurimpia, tunnetuimpia  ja menestyneimpiä salibandyseuroja.

Kaudella 2018-2019 seurassamme toimii juniorijoukkueet kaikissa ikäluokissa. Tarjoamme pelaajillemme laadukasta joukkuetoimintaa useilla eri tasoilla. Toiminnan yhtenä suurena punaisena lankana on joukkueiden ja ryhmien välinen saumaton yhteistyö. Näin jokaiselle tytölle on mahdollista suunnitella ja löytää sellainen harjoitus- ja peliryhmä, joka sopii pelaajan omaan tavoiteasetteluun lajin harrastamisen suhteen.

Joukkueet järjestävät keväällä  avoimia harjoituksia, joiden tiedot kootaan tälle sivulle. Sivu päivittyy sitä mukaan, kun joukkueiden avoimien harjoitusten ajankohdat varmistuvat. Lisää tietoa joukkueesta voi tiedustella joukkueenjohdolta ja valmennukselta.

Tervetuloa mukaan kehityksen tielle!


AVOIMET HARJOITUKSET, KAUSI 2018-19

A/B-tytöt Akatemia, 1999-2003 -syntyneet:

Porvoon Salibandyseuran vanhimmat tyttöjuniorit siirtyvät ensi kaudella akatemian malliin, jonka avulla naisten edustusjoukkueen ja A/B-junioreiden yhteistyö tiivistyy. Akatemian toiminnasta vastaa seuran valmennuspäällikkö Sauli Hynynen. Akatemian valmennustiimi tulee olemaan osaava ja laaja. Valmennuksessa ovat mukana Jukka Kouvalainen, Samu Björkman, Jussi Heikkinen, Sauli Hynynen, Anne Sonkajärvi, Janika Martinsalo (fysiikka/ravinto) ja Ville Jokinen (mv-valmennus). Valmennustiimiin tullaan täydentämään vielä yhdellä valmentajalla.

Seuran tavoitteena on yhdenmukaistaa joukkueiden toimintamalleja, kuten päivittäistä harjoittelua ja pelitapoja. Tämä tekee mm. pelaajien liikuttelun joukkueiden ja peliryhmien välillä luontevammaksi ja joustavammaksi. Akatemian joukkueiden tavoite on pelata kaudella 2018-19 SM-sarjaa A/B-tytöissä. Ryhmä muodostaa myös lisäpeliryhmän naisten 3.divisioonaan.

Akatemia tulee olemaan yhteisö, joka työskentelee yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen.

Joukkueharjoittelun lisäksi Akatemian pelaajilla on mahdollisuus harjoitella aamuisin Itä-Uudenmaan urheiluakatemiassa. IUA aamuvalmennuksesta vastaa A/B-tyttöakatemian fysiikkavalmentaja Janika Martinsalo. Aamun lajivalmennuksessa ovat mukana myös mm. naisten edustusjoukkueen Päävalmentaja Jukka Kouvalainen.

Lisää infoa Itä-Uudenmaan urheiluakatemiasta:
https://www.porvoonsalibandyseura.net/porvoon-urheiluakatemia

Akatemian B-tytöt tulevat olemaan mukana myös Salibandyliiton Maajoukkuetie yhteistyöjoukkueena. FBA-maajoukkuetie yhteistyöseuroiksi on valittu avainseuroja, joilla on parhaat mahdollisuudet kestävään ja pitkäjänteiseen seuran kehittämiseen.  Porvoon Salibandyseura on yksi näistä avain seuroista tyttöjunioreiden puolella.

Lue lisää FBA-maajoukkuetiestä:
https://www.uusimaa.fi/artikkeli/503495-pss-paasi-liiton-avainseuraksi


Mukaan PSS tyttöakatemiaan?

Porvoon Salibandyseuran tyttöakatemia etsii mukaan tavoitteellisia, sitoutuneita ja motivoituneita pelaajia. Järjestelmä on kaikille avoin. Omalla toiminnallaan ja asenteellaan pelaaja luo mahdollisuuden valituksi tulemiselle.
Akatemia tarjoaa hyvän kasvupaikan kehittymiselle tason mukaan. Jokainen pelaaja on yksilönä meille arvokas ja tärkeä.

Ryhmän harjoitukset käynnistyvät ti 8.5.2018.

Tiedustelut:

Sauli Hynynen, valmennus                                          Petri Askola, joukkueenjohto
+358 40 587 8363                                                       +358 50 458 7525
sauli.hynynen[a]porvoonsalibandyseura.net               petri.askola[a]porvoonsalibandyseura.net   

FBA.jpg


C-tytöt, 2004-2005 -syntyneet:

Ikäluokan vastuuvalmentajana toimii Christian Bremer.  Christianilla on pitkä valmentajakokemus juniori- ja aikuisjoukkueiden valmennuksesta. Hän on toiminut myös Salibandyliiton ikäluokkavalmentajana. Valmentamisen lisäksi Christian työskentelee Porvoon kaupungilla eritysliikunnanohjaajana. Christian on suorittanut valmentajanammattitutkinnon ja Salibandyliiton kaikki koulutustasot. Valmennustiimiä tullaan täydentämään kevään aikana.

Ryhmä tavoittelee paikkaa SM-sarjasta kaudelle 2018-19. Tämän lisäksi peli- ja harjoitusryhmiä tullaan tarjoamaan sekä alueellisessa kilpa- ja haastajasarjassa. Lisäpelejä tullaan tarjoamaan B-tyttöjen kilpasarjassa. Kykyjen ja mahdollisuuksien mukaan myös Naisten II-joukkueesta. Joukkue tulee tekemään tiivisti yhteistyötä seuran B-tytöt Akatemian ja D-juniorijoukkueiden kanssa. 

C-tytöt ovat mukana myös Salibandyliiton Maajoukkuetie-yhteistyössä.

Tiedustelut:
Christian Bremer
+358 400 944 096
christian.bremer[a]porvoonsalibandyseura.net

FBA.jpg


D-tytöt, 2006-2007 -syntyneet:

D-tyttöjen vastuuvalmentajana toimii Katja Ulmanen . Katja on jo pitkään tehnyt laadukasta työtä nuorimpien tyttöjen parissa. Katja on liikuntatieteiden maisteri, entinen liigapelaaja ja suorittanut Salibandyliiton 2-tason koulutuksen . Valmennustiimiä tullaan täydentämään kevään aikana.

Seuran Ikäluokkavalmentajana (D-tytöt) toimii Christian Bremer.  Ikäluokkavalmentaja toimii valmentajien tukena mm. harjoittelun suunnittelussa ja pelaajien kehityksen seurannassa.

D-tytöt tulevat osallistumaan alueelliseen kilpa- ja haastajasarjaan. Lisäpelejä tullaan tarjoamaan C-tyttöjen kilpa- ja haastajasarjoissa. Joukkue tulee tekemään tiivisti yhteistyötä C-tyttöjen sekä seuran E-tyttöjen kanssa. 

Tiedustelut:

Katja Ulmanen
+358 40 541 3949
katja.ulmanen[a]porvoonsalibandyseura.net

FBA.jpg


E-tytöt, 2008-2009 -syntyneet:

E-tyttöjen vastuuvalmentajana toimii Venla HokkaValmennustiimiä tullaan täydentämään kevään aikana. Venla suoritti kauden aikana Salibandyliiton 1-tason valmentajakoulutuksen ja on useammana vuoden toiminut eri kerhoryhmien ohjaajana. Venla on myös seuran omia kasvatteja, jolla on runsaasti kokemusta pelaajana eri juniori-ikäluokkien peleistä.

E-tytöt tulevat osallistumaan aluesarjaan. Lisäpelejä tullaan tarjoamaan mm. D-tyttöjen aluesarjassa. Joukkue tekeekin tiivisti yhteistyötä D-tyttöjen kanssa. 

Pienet tytöt pelaavat ilman ottelu-/ sarjakohtaisia tulostavoitteita. Aikaisempaa salibandytaustaa ei tarvitse olla. Tärkeintä on,että olet kiinnostunut lajista ja haluat oppia uutta ja pitää hauskaa.

Kausi 2018-19 käynnistyy elokuun alussa. Tervetuloa lajin pariin!

Tiedustelut:
Venla Hokka
+358 50 320 3350
venla.hokka[a]porvoonsalibandyseura.net


F-tytöt, 2010-2011 -syntyneet:

F-tyttöjen vastuuvalmentajana toimii Henna Uljua

F-tytöt tulevat osallistumaan aluesarjaan. Lisäpelejä tullaan tarjoamaan mm. E-tyttöjen aluesarjassa. Joukkue tekeekin tiivisti yhteistyötä E-tyttöjen kanssa. 

Pienet tytöt pelaavat ilman ottelu-/ sarjakohtaisia tulostavoitteita. Aikaisempaa salibandytaustaa ei tarvitse olla. Tärkeintä on,että olet kiinnostunut lajista ja haluat oppia uutta ja pitää hauskaa.

Kausi 2018-19 käynnistyy elokuussa. Tervetuloa lajin pariin!

Tiedustelut:
Henna Uljua
+358 40 6579500


Lisää tietoa joukkueista ja valmennuksesta:

Sauli Hynynen
Valmennuspäällikkö / tyttöjuniorit
+358 40 587 8363
sauli.hynynen[a]porvoonsalibandyseura.net

F-tytot2.jpg