Avoimet harjoitukset kevät 2017, tytöt       pss_logo1.jpg

PSS  on tyttöjunioripuolella yksi Suomen suurimpia, tunnetuimpia  ja menestyneimpiä salibandyseuroja.

Kaudella 2017-2018 seurassamme toimii juniorijoukkueet kaikissa ikäluokissa. Tarjoamme pelaajillemme laadukasta joukkuetoimintaa useilla eri tasoilla. Toiminnan yhtenä suurena punaisena lankana on joukkueiden ja ryhmien välinen saumaton yhteistyö. Näin jokaiselle tytölle on mahdollista suunnitella ja löytää sellainen harjoitus- ja peliryhmä, joka sopii pelaajan omaan tavoiteasetteluun lajin harrastamisen suhteen.

Joukkueet järjestävät keväällä  avoimia harjoituksia, joiden tiedot kootaan tälle sivulle. Sivu päivittyy sitä mukaan, kun joukkueiden avoimien harjoitusten ajankohdat varmistuvat. Lisää tietoa joukkueesta voi tiedustella joukkueenjohdolta ja valmennukselta.

Tervetuloa mukaan kehityksen tielle!

AVOIMET HARJOITUKSET


A-tytöt, 1998-2000 -syntyneet:

Joukkueen valmennuksessa vastaa Vesa Pulkkinen. A-tytöt sijoittuvat juuri päättyneellä kaudella SM-hopealle. Joukkueen runko tulee pysymään hyvin kasassa, sillä ainoastaa kaksi pelaajaa kasvaa ikäluokasta aikuispelaajiksi. Joukkue lähtee siis luottavaisin mielin tavoittelemaan paikkaa SM-sarjassa kaudelle 2017-18. Ryhmää tullaan täydentämään tavoitteellisia, urheilullisia ja motivoituneita pelaajilla. Tule näyttämään taitosi joukkueen avoimiin harjoituksiin.

Porvoossa on myös hyvä mahdollisuus yhdistää opiskelu ja pelaaminen. 1998-2000 -syntyneillä toisen asteen opiskelijoilla on mahdollisuus harjoitella Porvoossa kahtena aamuna viikossa. Akatemian aamuharjoitusten valmennuksessa on mukana mm. naisten liigajoukkueen päävalmentaja Jukka Kouvalainen. 

Lue lisää Itä-Uudenmaan Urheiluakatemiasta

Tiedustelut:
Vesa Pulkkinen
050 413 0393

Joukkueen kotisivut


B-tytöt, 2001-2002 -syntyneet:

Joukkueen vastuuvalmentajana jatkaa Jussi Heikkinen.  'Jupu'  on pitkään tehnyt valmennustöitä PSS:n eri ikäluokissa. Tämän lisäksi Jupu omaa huikean pelaajauran. Heikkinen pelasi omalla pelaajaurallaan neljät MM-kisat. MM-mitalien lisäksi Heikkinen on voittanut neljästi SM-kultaa. Hän on pokannut myös Suomen parhaan maalivahdin palkinnon useamman kerran. Heikkinen pelasi urallaan myös Ruotsin liigassa. Valmennustiimiin tulee kuulumaan myös Christer Karlsson. 'Cridu' on tehnyt myös tehnyt pitkään laadukasta valmennustyötä porvoolaisten tyttöjunioreiden parissa. Valmennustiimiä tullaan täydentämään kevään aikana. Joukkueenjohdossa jatkaa Anne Kariniemi. Myös taustatiimiä tullaan täydentämään kevään aikana.

Joukkue tavoittelee paikkaa SM-sarjassa kaudelle 2017-2018. Tämän lisäksi lisäpelejä on luvassa ainakin naisten III- joukkueessa. Joukkue tulee tekemään tiiviisti yhteistyötä seuran A-tyttöjen edustusjoukkueen ja C-tyttöjen kilpajoukkueen kanssa.  B-tytöt ovat mukana myös Salibandyliiton Maajoukkuetie-yhteistyössä.

2001-syntyneillä toisen asteen opiskelijoilla on mahdollisuus harjoitella Porvoossa kahtena aamuna viikossa. Akatemian aamuharjoitusten valmennuksessa on mukana mm. naisten liigajoukkueen päävalmentaja Jukka Kouvalainen. Lue lisää Itä-Uudenmaan Urheiluakatemiasta

Tiedustelut:
Jussi Heikkinen
+358 40 514 9097
jussi.heikkinen[a]porvoonsalibandyseura.net


C-tytöt, 2003-2004 -syntyneet:

Ikäluokan vastuuvalmentajana  toimii Christian Bremer.  Christianilla on pitkä valmentajakokemus juniori- ja aikuisjoukkueiden valmennuksesta. Hän on toiminut myös Salibandyliiton ikäluokkavalmentajana. Valmentamisen lisäksi Christian työskentelee Porvoon kaupungilla eritysliikunnanohjaajana. Christian on suorittanut valmentajanammattitutkinnon ja Salibandyliiton kaikki koulutustasot. Valmennustiimiin kuuluvat myös Johnny Lindqvist, Jukka Puumalainen ja Sami Killinen. Valmennustiimiä tullaan täydentämään kevään aikana. Joukkueen johtajana tulee toimimaan Lars-Erik Söderström. Myös taustatiimiä tullaan vahvistamaan kevään aikana.

Ryhmä tavoittelee paikkaa SM-sarjasta kaudelle 2017-18. Tämän lisäksi peli- ja harjoitusryhmiä tullaan tarjoamaan sekä alueellisessa kilpa- ja haastajasarjassa. Lisäpelejä tullaan tarjoamaan B-tyttöjen kilpa- ja haastajasarjasta. Kykyjen ja mahdollisuuksien mukaan myös Naisten III-joukkueesta. Joukkue tekee tiivisti yhteistyötä seuran B- ja D-juniorijoukkueiden kanssa.  C-tytöt ovat mukana myös Salibandyliiton Maajoukkuetie-yhteistyössä.

Tiedustelut:
Christian Bremer
+358 400 944 096
christian.bremer[a]porvoonsalibandyseura.net

Joukkueen kotisivut


D-tytöt, 2005-2006 -syntyneet:

D-tyttöjen valmennustiimiin kuuluvat Niina Manner, Katja Ulmanen, Tomi Nousiainen, Minna Nousiainen ja Unto Kariniemi. Tiimi on jo pitkään tehnyt laadukasta työtä nuorimpien tyttöjen parissa. Tiimiläisillä on taustoilla Salibandyliiton 1-tason koulutusta ja Katja on liikuntatieteiden maisteri ja entinen liigapelaaja.

Seuran Ikäluokkavalmentajana (D-tytöt) toimii Christian Bremer.  Ikäluokkavalmentaja toimii valmentajien tukena mm. harjoittelun suunnittelussa ja pelaajien kehityksen seurannassa.

D-tytöt tulevat osallistumaan alueelliseen kilpa- ja haastajasarjaan. Lisäpelejä tullaan tarjoamaan C-tyttöjen kilpa- ja haastajasarjoissa. Joukkue tekeekin tiivisti yhteistyötä C-tyttöjen sekä seuran E-tyttöjen kanssa.

Tiedustelut:
Niina Manner
+358 50 338 0758
niina.manner[a]porvoonsalibandyseura.net

Katja Ulmanen
+358 40 541 3949
katja.ulmanen[a]porvoonsalibandyseura.net


E-tytöt, 2007-2008 -syntyneet:

E-tyttöjen valmennustiimiin kuuluvat Katja Ulmanen, Unto Kariniemi, Hannu Laine, Kari Ruotsalainen ja  Pasi Kyytsönen.

E-tytöt tulevat osallistumaan alueelliseen kilpa- ja haastajasarjaan. Lisäpelejä tullaan tarjoamaan D-tyttöjen aluesarjassa. Joukkue tekeekin tiivisti yhteistyötä D-tyttöjen sekä seuran F-tyttöjen kanssa. 

Aiempaa lajikokemusta ei tarvitse olla. Rohkeasti vain mukaan uuden lajin pariin. Tervetuloa!

Tiedustelut:
Unto Kariniemi
+358 50 329 7005
unto.kariniemi[a]porvoonsalibandyseura.net

Katja Ulmanen
+358 40 541 3949
katja.ulmanen[a]porvoonsalibandyseura.net


F-tytöt, 2009-2010 -syntyneet:

F-tyttöjen valmennustiimiissä jatkavat Venla Hokka ja Hannu Laine.  Valmennustiimiä tullaan täydentämään kevään aikana. Venla suoritti kauden aikana Salibandyliiton 1-tason valmentajakoulutuksen ja on useammana vuoden toiminut eri kerhoryhmien ohjaajana. Venla on myös seuran omia kasvatteja, jolla on runsaasti kokemusta pelaajana eri juniori-ikäluokkien peleistä.

F-tytöt tulevat osallistumaan aluesarjaan. Lisäpelejä tullaan tarjoamaan mm. E-tyttöjen aluesarjassa. Joukkue tekeekin tiivisti yhteistyötä E-tyttöjen kanssa. 

Pienet tytöt pelaavat ilman ottelu-/ sarjakohtaisia tulostavoitteita. Aikaisempaa salibandytaustaa ei tarvitse olla. Tärkeintä on,että olet kiinnostunut lajista ja haluat oppia uutta ja pitää hauskaa.

Kausi 2017-18 käynnistyy elokuun alussa. Tervetuloa lajin pariin!

Tiedustelut:
Venla Hokka
+358 50 320 3350
venla.hokka[a]porvoonsalibandyseura.net


Lisää tietoa joukkueista ja valmennuksesta:

Sauli Hynynen
Valmennuspäällikkö
+358 40 587 8363
sauli.hynynen[a]porvoonsalibandyseura.net

Valmennuskoordinaattori (A-C-juniorit):
Petri Hosiaisluoma
+358 50 403 3012
petri.hosiaisluoma[a]porvoonsalibandyseura.net

F-tytot2.jpg