Juniorijoukkueet 2020-2021, tytöt       pss_logo1.jpg

PSS tyttöjuniorit kaudella 2020-2021

PSS on tyttöjunioripuolella yksi Suomen suurimpia, tunnetuimpia  ja menestyneimpiä salibandyseuroja.

Kaudella 2020-2021 seurassamme on juniorijoukkueita kaikissa ikäluokissa. Tarjoamme pelaajillemme laadukasta joukkuetoimintaa useilla eri tasoilla. Toiminnan yhtenä suurena punaisena lankana on joukkueiden ja ryhmien välinen saumaton yhteistyö. Näin jokaiselle tytölle on mahdollista suunnitella ja löytää sellainen harjoitus- ja peliryhmä, joka sopii pelaajan omaan tavoiteasetteluun lajin harrastamisen suhteen.

Lisää tietoa joukkueesta ja siihen liittymisestä voi tiedustella alla olevien yhteystietojen kautta, joukkueenjohdolta ja valmennukselta.

Lue myös:

PSS on valittu MAAJOUKKUETIE FBA -yhteistyöseuraksi tytöissä 2019-2021

A/B-tytöt Akatemia, 2000-2004 -syntyneet

Porvoon Salibandyseuran vanhimmat tyttöjuniorit käynnistivät kaudella 2020-21 akatemian mallin. Sen avulla naisten edustusjoukkueen ja A/B-junioreiden yhteistyö tiivistyy. Akatemian valmennustiimi tulee olemaan osaava ja laaja. A/B-junioreiden valmennuksesta vastaavat Christian Bremer ja Janne Kangasluoma

Seuran tavoitteena on yhdenmukaistaa joukkueiden toimintamalleja, kuten päivittäistä harjoittelua ja pelitapoja. Tämä tekee mm. pelaajien liikuttelun joukkueiden ja peliryhmien välillä luontevammaksi ja joustavammaksi. Akatemian joukkueiden tavoite on pelata kaudella 2020-21 SM-sarjaa A- ja B-tytöissä. A-tyttöjen SM-sarjapaikka on jo saavutettu Salibandyliiton seurarankingin mukaan. Ryhmästä pääsee mukaan myös lisäpeleihin naisten 1. divisioonaan.

Akatemia tulee olemaan yhteisö, joka työskentelee yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen.

Joukkueharjoittelun lisäksi Akatemian pelaajilla on mahdollisuus harjoitella aamuisin Itä-Uudenmaan urheiluakatemiassa. IUA aamuvalmennuksesta vastaa Janika Martinsalo.

Lisää infoa Itä-Uudenmaan urheiluakatemiasta

Akatemian B-tytöt jatkavat kaudella 2020-2021 Salibandyliiton Maajoukkuetie yhteistyöjoukkueena. FBA-maajoukkuetie yhteistyöseuroiksi on valittu avainseuroja, joilla on parhaat mahdollisuudet kestävään ja pitkäjänteiseen seuran kehittämiseen. Porvoon Salibandyseura on yksi näistä avain seuroista tyttöjunioreiden puolella.

Lue lisää FBA-maajoukkuetiestä.

Mukaan PSS tyttöakatemiaan?

Porvoon Salibandyseuran tyttöakatemia etsii mukaan tavoitteellisia, sitoutuneita ja motivoituneita pelaajia. Ole rohkeasti yhteydessä joukkueenjohtajiin tai valmentajiin tai tule paikalle harjoituksiin! Varmista valmennukselta tarkka aika ja paikka.

Tiedustelut, A/B-tytöt Akatemia:
Christian Bremer, vastuuvalmentaja
+ 358 40 094 4096
christian73.bremer [a]gmail.com

FBA.jpg

C-tytöt, 2005-2006 -syntyneet

Joukkueen valmennuksesta vastaa Vesa Pulkkinen. Vesalla on pitkä valmentajakokemus juniori- ja aikuisjoukkueiden valmennuksesta. Hän on toiminut myös Salibandyliiton ikäluokkavalmentajana ja U16-tyttöjen maajoukkueen valmennustiimissä. Vesa on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon ja Salibandyliiton kaikki koulutustasot. Valmennustiimissä on mukana myös Jussi Heikkinen.

C-tyttöjen tavoite on pelata SM-sarjassa kaudelle 2020-21. Joukkue tekee tiiviisti yhteistyö seuran B-tyttöjen ja D-tyttöjen kanssa. Kykyjen ja mahdollisuuksien mukaan harjoittelu/ pelaaminen B-tyttöjen kilpajoukkueen mukana kauden aikana on mahdollista. Lisäpelejä on tarjolla myös B-tyttöjen aluesarjassa. C-tyttöjen ryhmää tullaan täydentämään tavoitteellisilla, urheilullisilla ja motivoituneilla pelaajilla.

Joukkue hakee mukaansa kenttäpelaajia ja maalivahtia! Tule mukaan jo kesäkuun harjoituksiin! Yhteydenotot vastuuvalmentaja Vesa Pulkkiseen.

C-tytöt ovat mukana kaudella 2020-2021 Salibandyliiton Maajoukkuetie-yhteistyössä.

Tiedustelut, C-tytöt:
Vesa Pulkkinen, vastuuvalmentaja
vesa.pulkkinen@porvoonsalibandyseura.net

FBA.jpg

Seuran nuoremmat ikäluokat

Nuorempien ikäluokkien yhteystiedot löytyvät joukkuesivuilta. Joukkueiden valmennusryhmät on uutisoitu keväällä ja ne näkyvät täällä.

Ole reippaasti yhteydessä joukkueen valmentajiin ja johtajiin, jos pelaaminen ja tutustuminen joukkuetoimintaan kiinnostaa!

D-tytöt, 2007-2008 -syntyneet (PSS/ Light Iron yhteisjoukkue)

E-tytöt, 2009-2010 -syntyneet

F-tytöt, 2011-2012 -syntyneet