Juniorijoukkueet 2019-2020, tytöt       pss_logo1.jpg

PSS tyttöjuniorit kaudella 2019-2020

PSS  on tyttöjunioripuolella yksi Suomen suurimpia, tunnetuimpia  ja menestyneimpiä salibandyseuroja.                                                      

Kaudella 2019-2020 seurassamme toimii juniorijoukkueet kaikissa ikäluokissa. Tarjoamme pelaajillemme laadukasta joukkuetoimintaa useilla eri tasoilla. Toiminnan yhtenä suurena punaisena lankana on joukkueiden ja ryhmien välinen saumaton yhteistyö. Näin jokaiselle tytölle on mahdollista suunnitella ja löytää sellainen harjoitus- ja peliryhmä, joka sopii pelaajan omaan tavoiteasetteluun lajin harrastamisen suhteen.

 Lisää tietoa joukkueesta voi tiedustella joukkueenjohdolta ja valmennukselta.

Tervetuloa mukaan kehityksen tielle!

Lue myös: 

PSS on valittu MAAJOUKKUETIE FBA -yhteistyöseuraksi tytöissä 2019-2021


 

A/B-tytöt Akatemia, 2000-2004 -syntyneet:

Porvoon Salibandyseuran vanhimmat tyttöjuniorit jatkavat kaudella 2019-20 akatemian mallia. Sen avulla naisten edustusjoukkueen ja A/B-junioreiden yhteistyö tiivistyy. Akatemian valmennustiimi tulee olemaan osaava ja laaja. Valmennuksessa ovat mukana mm. Jukka Kouvalainen, Juha KankaanpääChristian Bremer ja Ville Jokinen (mv-valmennus). 

Seuran tavoitteena on yhdenmukaistaa joukkueiden toimintamalleja, kuten päivittäistä harjoittelua ja pelitapoja. Tämä tekee mm. pelaajien liikuttelun joukkueiden ja peliryhmien välillä luontevammaksi ja joustavammaksi. Akatemian joukkueiden tavoite on pelata kaudella 2019-20 SM-sarjaa A/B-tytöissä. Ryhmä muodostaa myös lisäpeliryhmän naisten 2.divisioonaan.

Akatemia tulee olemaan yhteisö, joka työskentelee yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen.

Joukkueharjoittelun lisäksi Akatemian pelaajilla on mahdollisuus harjoitella aamuisin Itä-Uudenmaan urheiluakatemiassa. IUA aamuvalmennuksesta vastaa Janika Martinsalo. Aamun lajivalmennuksessa ovat mukana myös mm. naisten edustusjoukkueen päävalmentaja Jukka Kouvalainen.

Lisää infoa Itä-Uudenmaan urheiluakatemiasta:
https://www.porvoonsalibandyseura.net/porvoon-urheiluakatemia

Akatemian B-tytöt tulevat olemaan mukana myös Salibandyliiton Maajoukkuetie yhteistyöjoukkueena. FBA-maajoukkuetie yhteistyöseuroiksi on valittu avainseuroja, joilla on parhaat mahdollisuudet kestävään ja pitkäjänteiseen seuran kehittämiseen.  Porvoon Salibandyseura on yksi näistä avain seuroista tyttöjunioreiden puolella.

Lue lisää FBA-maajoukkuetiestä:

https://www.porvoonsalibandyseura.net/sitemap.xml/uutiset.html?a100=130721

Mukaan PSS tyttöakatemiaan?

Porvoon Salibandyseuran tyttöakatemia etsii mukaan tavoitteellisia, sitoutuneita ja motivoituneita pelaajia. Omalla toiminnallaan ja asenteellaan pelaaja luo mahdollisuuden valituksi tulemiselle. Mikäli haluat harjoitella laadukkaasti ja tavoitteellisesti huippuympäristössä erittäin kustannustehokkaasti, ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajiin tai valmentajiin.

Ryhmän harjoitukset käynnistyvät toukokuun alussa. Varmista valmennukselta tarkka aika ja paikka.

Tiedustelut, A-tytöt:         
Petri Askola, joukkueenjohto                                           Juha Kankaanpää, vastuuvalmentaja
+358 50 458 7525                                                            + 358 40 938 7421
petri.askola[a]porvoonsalibandyseura.net                                    

Tiedustelut, B-tytöt:            
Lars-Erik Söderström, joukkueenjohto                             Christian Bremer, vastuuvalmentaja
+358 40 521 2908                                                            + 358 40 094 4096
les.soderstrom[a]gmail.com                                             

FBA.jpg


C-tytöt, 2005-2006 -syntyneet:

Joukkueen valmennuksessa vastaa Vesa Pulkkinen. Vesalla on pitkä valmentajakokemus juniori- ja aikuisjoukkueiden valmennuksesta. Hän on toiminut myös Salibandyliiton ikäluokkavalmentajana ja U16-tyttöjen maajoukkueen valmennustiimissä. Vesa on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon ja Salibandyliiton kaikki koulutustasot. Valmennustiimiä tullaan täydentämään kevään aikana.

C-tytöt sijoittuvat juuri päättyneellä kaudella SM-hopealle. Joukkue pelaa SM-sarjassa kaudelle 2019-20. Joukkue tekee tiiviisti yhteistyö seuran B-tyttöjen ja D-tyttöjen kanssa. Kykyjen ja mahdollisuuksien mukaan harjoittelu/ pelaaminen B-tyttöjen kilpajoukkueen mukana kauden aikana on mahdollista. Lisäpelejä on tarjolla myös B-tyttöjen aluesarjassa. C-tyttöjen ryhmää tullaan täydentämään tavoitteellisilla, urheilullisilla ja motivoituneilla pelaajilla.

C-tytöt ovat mukana myös Salibandyliiton Maajoukkuetie-yhteistyössä.


Tiedustelut, C-tytöt:
Vesa Pulkkinen, vastuuvalmentaja
+358 50 413 0393
vesa.pulkkinen@porvoonsalibandyseura.net

FBA.jpg


D-tytöt, 2007-2008 -syntyneet (PSS/ Light Iron yhteisjoukkue):

D-tyttöjen valmennustiimin muodostavat Katja Ulmanen, Kalle Wahlström ja Anne Sonkajärvi. Katja on jo pitkään tehnyt laadukasta työtä nuorimpien tyttöjen parissa. Katja on liikuntatieteiden maisteri, entinen liigapelaaja ja suorittanut Salibandyliiton 2-tason koulutuksen. Kalle on myös tehnyt pitkään menestyksellistä valmennustyötä Light Ironin tyttöjunioreiden parissa. Kalle on suorittanut Salibandyliiton 2-tason koulutuksen.  D-tyttöjen valmennustiimissä toimii myös
Anne Sonkajärvi. Anne tekee muutaman välivuoden jälkeen paluun kelta-mustien penkin taakse. Aikoinaan myös naisten salibandyliigassa pelanneella Annella on varmasti paljon tietoa ja oppia jaettavana ikäluokan tyttöjunioreille.

D-tytöt tulevat osallistumaan alueelliseen kilpa- ja haastajasarjaan yhteisjoukkueen PSS/Light Iron.. Lisäpelejä tullaan tarjoamaan C-tyttöjen aluesarjassa. Joukkue tulee tekemään tiivisti yhteistyötä C-tyttöjen sekä seuran E-tyttöjen kanssa.

D-tytöt ovat mukana myös Salibandyliiton Maajoukkuetie-yhteistyössä.

Tiedustelut, D-tytöt:

Katja Ulmanen, valmentaja
+358 40 541 3949
katja.ulmanen[a]porvoonsalibandyseura.net

Kalle Wahlström, valmentaja
+358 40 152 3892
wkalle78@gmail.com

FBA.jpg


E-tytöt, 2009-2010 -syntyneet:

E-tyttöjen vastuuvalmentajana toimii Henna Uljua. Valmennustiimiä tullaan täydentämään kevään aikana. Henna on seuran oma kasvatti, jolla on runsaasti kokemusta pelaajana eri juniori-ikäluokkien peleistä ja naisten Salibandyliigasta. Henna on edustanut Suomea myös naisten ja tyttöjen U19- maajoukkueissa.

E-tytöt tulevat osallistumaan aluesarjaan. Lisäpelejä tullaan tarjoamaan mm. D-tyttöjen aluesarjassa. Joukkue tekee tiiviisti yhteistyötä D – ja F-tyttöjen kanssa. 

Pienet tytöt pelaavat ilman ottelu-/ sarjakohtaisia tulostavoitteita. Aikaisempaa salibandytaustaa ei tarvitse olla. Tärkeintä on,että olet kiinnostunut lajista ja haluat oppia uutta ja pitää hauskaa.

Tervetuloa lajin pariin!

Tiedustelut, E-tytöt:
Henna Uljua, vastuuvalmentaja
+358 40 702 4120
hennau22@gmail.com

Tero Hyttinen, joukkueenjohto
+358 40 824 4922
T-J-H@hotmail.com


F-tytöt, 2011-2012 -syntyneet:

Joukkueen valmennuksessa toimivat Tomi Anttonen , Justus Forsman ja Olli Leino.
F-tytöt tulevat osallistumaan aluesarjaan. Lisäpelejä tullaan tarjoamaan mm. E-tyttöjen aluesarjassa. Joukkue tekee tiiviisti yhteistyötä E-tyttöjen kanssa. 

Pienet tytöt pelaavat ilman ottelu-/ sarjakohtaisia tulostavoitteita. Aikaisempaa salibandytaustaa ei tarvitse olla. Tärkeintä on, että olet kiinnostunut lajista ja haluat oppia uutta ja pitää hauskaa.

ILMOITTAUTUMINEN:

Joukkueeseen ilmoittautuminen tapahtuu täällä

Ilmoittautumisen yhteydessä kerättäviä tietoja käytetään ainoastaan joukkueen toiminnasta tiedottamiseen ja pelaajien lisäämiseen myClub-toiminnanohjausjärjestelmään. MyClub toimii joukkueiden virallisena tiedotus- ja tapahtumakanavana sekä seuran jäsenrekisterinä.

Tervetuloa lajin pariin!

Tiedustelut, F-tytöt:
Tomi Anttonen, valmentaja
+358 50 358 6097
tomi.anttonen@sahkourakointiaho.fi

Justus Forsman, valmentaja
+358500503310
justus.forsman@gmail.com

Niklas Lindroos, joukkueenjohto
+358 40 129 0204
nikkevenla@gmail.com


Lisää tietoa joukkueista ja valmennuksesta:

Sauli Hynynen
Valmennuspäällikkö
+358 40 587 8363
sauli.hynynen[a]porvoonsalibandyseura.net

Ervi-PSS-73.jpg

Kuva: Tomi Nousiainen