Avoimet harjoitukset kevät 2017, pojat

PSS  poikajunioreiden avoimet harjoitukset alkavat keväällä!pss_logo1.jpg

Kaudella 2017-2018 seurassamme toimii juniorijoukkueet kaikissa ikäluokissa. Tarjoamme pelaajillemme laadukasta joukkuetoimintaa useilla eri tasoilla. Toiminnan yhtenä suurena punaisena lankana on joukkueiden ja ryhmien välinen saumaton yhteistyö. Näin jokaiselle pojalle on mahdollista suunnitella ja löytää sellainen harjoitus- ja peliryhmä, joka sopii pelaajan omaan tavoiteasetteluun lajin harrastamisen suhteen.

Joukkueet järjestävät keväällä  avoimia harjoituksia, joiden tiedot kootaan tälle sivulle. Sivu päivittyy sitä mukaan, kun joukkueiden avoimien harjoitusten ajankohdat varmistuvat. Lisää tietoa joukkueesta voi tiedustella joukkueenjohdolta ja valmennukselta.

Tervetuloa mukaan kehityksen tielle!

AVOIMET HARJOITUKSET


A/B-pojat, 1997-2001 -syntyneet

A/B-juniorit tulevat harjoittelemaan kaudella yhdessä. Ryhmä tekee tiiviisti yhteistyötä myös miesten edustusjoukkueen kanssa. Joukkueen päävalmentajana toimii Risto Lall.
Risto on mukana myös miesten edustusjoukkueen valmennusryhmässä sekä Itä-Uudenmaan Urheiluakatemia yhtenä lajivalmentajana.

Toisen asteen opiskelijoilla on mahdollisuus harjoitella aamuisin Itä-Uudenmaan urheiluakatemiassa. Harjoitukset pidetään keskiviikkoisin ja perjantaisin. Aamuharjoitusryhmässä on mukana tällä hetkellä 15 seuran pelaajaa.

Tiedustelut:

Risto Lall
+358 40 359 0152
risto.lall[a]porvoonsalibandyseura.net

Lisää infoa Itä-Uudenmaan Urheiluakatemiasta


C-pojat, 2002-2003 -syntyneet 


Joukkue tavoittelee paikkaa C1-poikien SM-sarjaan kaudelle 2017-18.  

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Petri Hosiaisluoma. Petri on myös seuran miesten edustusjoukkueen päävalmentaja. C-poikien valmennustiimiin kuuluvat Petrin lisäksi 
Jere Melender ja Peter Åhman.
 Joukkueenjohtajana jatkaa Kim Kronberg


Tiedustelut: 

Petri Hosiaisluoma 
+358 50 403 3012 
petri.hosiaisluoma[a]porvoonsalibandyseura.net 

Kim Kronberg 
+358 40 566 9137 
kim.kronberg[a]porvoonsalibandyseura.net 

Kotisivut: http://www.porvoonsalibandyseura.net/joukkue3604

Twitter: https://twitter.com/psspojat02
Facebook: https://www.facebook.com/PSSP02/


D1-pojat, 2004 -syntyneet


D1-pojat on seuran yksi suurimmista poikajuniorijoukkueista. Joukkueessa on mukana noin 40 poikaa. Ryhmä tulee osallistumaan oman ikäluokan alueellisiin sarjoihin. Osa ryhmästä tulee pelaamaan myös vuotta vanhempien alueellista sarjaa ja karsimaan C2-poikien SM-sarjaan.

Joukkueen vastuuvalmentaja toimii Johan Tuominen, joka on valittu myös mukaan Salibandyliiton Maajoukkuetie ikäluokkavalmennustiimiin mukaan. Johan suoritti viime kauden aikana myös valmentajanammattitutkinnon sekä huippuvalmentajakoulutuksen. Valmennustiimiin kuuluvat Johanin lisäksi Janne Kangasluoma, Jukka Koppana, Petri Kemppainen ja Christian Bremer. Joukkueenjohtajana tulee jatkamaan Tuomas Liimatainen. Joukkue tulee tekemään yhteistyötä myös seuran C-poikien että D2-poikien kanssa.

Tiedustelut:

Johan Tuominen
+358 44 344 5695
johan.tuominen[a]porvoonsalibandyseura.net

Tuomas Liimatainen
+358 50 379 4091
tuomas.liimatainen[a]porvoonsalibandyseura.net


D2-pojat, 2005 -syntyneet

Tiedustelut:

Susa Riihimäki
+ 358 50 337 6996
susa.riihimaki[a]porvoonsalibandyseura.net


E1-pojat, 2006 -syntyneet

E2-pojat jatkavat seuraavalle kaudelle yli 30 innokkaan salibandypelaajan kanssa.Joukkueessa on paljon jäseniä,mutta periaatteena on,että kaikki halukkaat pääsevät mukaan peleihin.

Tulevan kauden aikana pelataan jälleen Salibandyliiton sarjaa,lisäpelejä tulee HFC ja HJC-turnauksista sekä harjoituspeleistä. Kaudella 2016-2017 joukkue on menestynyt hyvin Salibandyliiton E2-poikien kilpa-ja haastajasarjoissa,selvittäen tiensä aluelopputurnaukseen sekä A- haastajafinaaliin.

Valmennustiimiimme kuuluvat Marko Api, Lari Juumajärvi, Anssi Kannas, Sakari Lehokas, Mika Marttinen ja joukkueenjohtajana toimii Cecilia Holmén-Lönnberg.

Kaikilla salibandystä kiinnostuneilla on mahdollisuus tulla kokeilemaan lajia joukkueen treeneihin.
Uudet pelaajat toivotetaan avosylin mukaan.Muut lajit eivät ole esteenä eivätkä hidasteena. Aiempaa lajikokemusta ei tarvita, joten tervetuloa mukaan!

Tiedustelut:

Cecilia Holmén-Lönnberg
040-5451532
ceciliaholmenlonnberg@gmail.com


E2-pojat, 2007 -syntyneet

E2-poikien valmennustiimiin kuuluvat Sebastian Lommi, Tuomas Kumpulainen, Jesse Koskelainen, Noora Kuisma ja Mirco Brandt. Valmennustiimistä useampi on suorittanut Salibandyliiton 1-tason valmentajatutkinnon (SBV1). Kaikilla on myös omaa pelaajataustaa.

Kaudella pojat tulevat osallistumaan alueelliseen kilpa- ja haastajasarjaan. Lisäpelejä tulee HFC ja HJC-turnauksista sekä harjoituspeleistä oman seuran sisällä.

Iloiseen porukkaan saa tulla kokeilemaan salibandyn hienouksia. Aiempaa lajikokemusta ei tarvitse olla. Tule rohkeasti mukaan.

Tiedustelut:

Tomi Nevanperä (joukkueenjohtaja)
+358 400 242 178 
tomi.nevanpera[a]porvoonsalibandyseura.net

Sebastian Lommi
+358 40 411 0790
sebastian.lommi[a]porvoonsalibandyseura.net


F1-pojat, 2008 –syntyneet

Kaudella 2016-2017 joukkue pelasi hyvällä menestyksellä Salibandyliiton F2- poikien kilpa- ja haastajasarjoissa sekä kutsuturnauksissa. Kaudelle 2017- 2018 pojat pelaavat Salibandyliiton F1- poikien sarjoissa.

Joukkue on täynnä innokkaita, iloisia, reippaita, ja taitavia vuonna 2008 syntyneitä salibandypelaajia. Joukkueen toiminnassa on tekemisen meininki, ja yhteisten joukkuesääntöjen ja erinomaisen yhteishengen avulla saavutamme loistavia tuloksia niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Muiden lajien harrastaminen ei ole este salibandyn pelaamiselle - me koemme muiden harrastusten täydentävän toisiaan.

Joukkueen valmentajana toimii kokenut ja ammattitaitoinen Risto Lall, apunaan kuusi terhakkaa apuvalmentajaa. Valmennus on nousujohteista ja huomioi pelaajien erilaiset taitotasot. Tällä tavalla mahdollistamme kehittävän, mutta samalla mielekkään harjoitteluympäristön.

Tervetuloa mukaan!

Katso tarkat harjoitusajat sivulta: http://www.porvoonsalibandyseura.net/joukkue7399

Tiedustelut:

Joukkueenjohtaja

Henri Ruotsalainen
pss.pojat08 (a) gmail.com
0505441698

Valmentaja

Risto Lall
risto.lall@porvoonsalibandyseura.‪net
0403590152


F2-pojat, 2009 -syntyneet

F2 joukkueessa on kuluvan kauden (2016-2017) aikana harjoitellut yli 40 poikaa ja tyttöä. Talven aikana on osallistuttu neljällä joukkueella liiton sarjoihin, erinäisiin turnauksiin ja harkkapeleihin.

Harjoituksissa ollaan menty lasten ehdoilla ja pyritty siihen, että treeneistä lähtee kotiin hyväntuulisia pelaajanalkuja. Taustajoukkoihin ollaan saatu mukavasti vanhempia ja parhaimmillaan treeneissä on ollut jopa 8 ohjaajaa. Valmennustiimissä löytyy kolme SBV1 valmentajatutkintoa, liikuntatieteiden maisterin tutkinto ja erinäinen määrä muita salibandy-, jääkiekko- ja jalkapallokursseja. Tarkoitus onkin kannustaa lapsia monipuoliseen liikuntaan.

Kaikki lajista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Hajoituksiin voi koska tahansa tulla kokeilemaan.

Tiedustelut:
 
Jarkko Salo
jarkko.salo[a]porvoonsalibandyseura.net
+358 40 576 9691

G-pojat, 2010 -syntyneet

G-pojat tulevat osallistumaan aluesarjaan kaudella 2017-18. Lisäpelejä tullaan tarjoamaan mm. PSS:n järjestämissä kerhoturnauksissa.

Pienet pojat pelaavat ilman ottelu-/ sarjakohtaisia tulostavoitteita. Aikaisempaa salibandytaustaa ei tarvitse olla. Tärkeintä on,että olet kiinnostunut lajista ja haluat oppia uutta ja pitää hauskaa.

Harjoituksissa tullaan menemään lasten ehdoilla ja pyrkimään siihen, että treeneistä lähtee kotiin hyväntuulisia pelaajanalkuja. Lapsia tullaan myös kannustamaaan monipuoliseen liikuntaan.

Joukkueen avoimet harjoitukset jatkuvat syyskuussa. Tuolloin voi tulla kokeilemaan uutta ja edullista lajia ilman minkäänlaista sitoutumispakkoa. Ensimmäisetharjoitukset pidetään keskiviikkona 6.9. klo 17:00-18:00 Kokonhallin liikuntasalissa. 

Tervetuloa mukaan pelailemaan!

Joukkueeseen ilmoittautuminen tapahtuu täällä:

ILMOITTAUTUMINEN


Lisää tietoa joukkueista ja valmennuksesta:

Sauli Hynynen
Valmennuspäällikkö
+358 40 587 8363
sauli.hynynen[a]porvoonsalibandyseura.net

Valmennuskoordinaattori (A-C-juniorit):
Petri Hosiaisluoma
+358 50 403 3012
petri.hosiaisluoma[a]porvoonsalibandyseura.net