Avoimet harjoitukset kevät 2018, pojat

PSS  poikajunioreiden avoimet harjoitukset alkavat keväällä!pss_logo1.jpg

Kaudella 2018-2019 seurassamme toimii juniorijoukkueet kaikissa ikäluokissa. Tarjoamme pelaajillemme laadukasta joukkuetoimintaa useilla eri tasoilla. Toiminnan yhtenä suurena punaisena lankana on joukkueiden ja ryhmien välinen saumaton yhteistyö. Näin jokaiselle pojalle on mahdollista suunnitella ja löytää sellainen harjoitus- ja peliryhmä, joka sopii pelaajan omaan tavoiteasetteluun lajin harrastamisen suhteen.

Joukkueet järjestävät keväällä  avoimia harjoituksia, joiden tiedot kootaan tälle sivulle. Sivu päivittyy sitä mukaan, kun joukkueiden avoimien harjoitusten ajankohdat varmistuvat. Lisää tietoa joukkueesta voi tiedustella joukkueenjohdolta ja valmennukselta.

Tervetuloa mukaan kehityksen tielle!

AVOIMET HARJOITUKSET


B-pojat, 2001-2002 -syntyneet 

PSS B-pojat etsii tulevalle kaudelle joukkueeseensa motivoituneita ja urheilullisia pelaajia (s. 2001-02 -syntyneet). Lisätietoja joukkueen yhteyshenkilöiltä.

Kaudella 2018-19 Joukkueen tavoitteena on kirkastaa kauden 2017-18 menestystä tavoittelemalla paikkaa myös valtakunnallisissa SSBL:n sarjoissa SM-karsintojen kautta.

Ryhmä tekee tiiviisti yhteistyötä myös miesten edustusjoukkueen kanssa. Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Petri Hosiaisluoma ja valmentajana Timo Kilpiä.

Toisen asteen opiskelijoilla on mahdollisuus harjoitella aamuisin Itä-Uudenmaan urheiluakatemiassa. Harjoitukset pidetään keskiviikkoisin ja perjantaisin. Aamuharjoitusryhmässä on mukana tällä hetkellä 15 seuran pelaajaa.

Tiedustelut:

Kim Kronberg
PSS B-pojat Joukkueenjohtaja
+358 40 566 9137
kim.kronberg@porvoonsalibandyseura.net

Lue lisää  Itä-Uudenmaan Urheiluakatemiasta


C1-pojat, 2003 -syntyneet 

Itä-Uudenmaan perinteiset ja vahvat salibandyn erikoisseurat Ådalens If (ÅIF) ja Porvoon Salibandyseura (PSS) yhdistävät voimansa vuonna 2003 syntyneiden poikien ikäluokassa kaudesta 2018-2019 alkaen.

Yhdistymisellä haetaan entistä laajempaa pelaajapohjaa sekä pitkäaikaista kehityspolkua seurojen ja alueen vuonna 2003 syntyneiden junioreiden osalle. Yhdistymisen odotetaan lisäävän kiinnostusta ja kasvattavan harrastajamääriä sekä molemmissa seuroissa että koko Itä-Uudenmaan alueella.

Yhdistymisellä haetaan samalla merkittäviä synergiaetuja joukkueen operatiiviseen toimintaan ja toimintatapoihin. Yhdistyminen tullaan toteuttamaan Suomen Salibandyliiton sääntöjen mukaan ns. yhdistelmäjoukkueena. Joukkueen emoseurana toimii Åif ja keskuspaikkana Sipoon Söderkulla.

Yhdistymisen jälkeen ikäluokan pelaajamäärä nousee lähelle 50 pelaajaa. Yhdistymisellä varmistetaan, että jokainen poika tulee saamaan peliaikaa omalla tasollaan.

Joukkueen päävalmentajaksi tulee kokenut porvoolainen valmennuksen ammattilainen ja tälläkin hetkellä PSS:n 02/03 ikäluokkaa valmentava Petri Hosiaisluoma.

Lue lisää yhteistyöstä

Tiedustelut: 

Petri Hosiaisluoma 
+358 50 403 3012 
petri.hosiaisluoma[a]porvoonsalibandyseura.net 

Kotisivut: http://www.porvoonsalibandyseura.net/joukkue3604


Lisää tietoa joukkueista ja valmennuksesta:

Valmennuskoordinaattori, poikajuniorit:
Petri Hosiaisluoma
+358 50 403 3012
petri.hosiaisluoma[a]porvoonsalibandyseura.net

Sauli Hynynen
Valmennuspäällikkö
+358 40 587 8363
sauli.hynynen[a]porvoonsalibandyseura.net