PSS_500x100.jpg

Itäväylä Säbä 2019

KAIKILLE AVOIN KORTTELISALIBANDYTURNAUS

Kerää oma joukkueesi ja tule mukaan! Turnaus on tarkoitettu kaveriporukoille, harrasteryhmille, uusille joukkueille ja vähän aikaa sarjatoiminnassa mukana olleille joukkueille.

Joukkueen voi koota oman koulun jäsenistä, omasta salibandyjoukkueesta tai vaikkapa muun lajin ryhmästä.

Lauantaina 5.1.2019
Aurorahalli

Jääkiekkotie 4, 06100 Porvoo

Sarjat

• A) 2010-syntyneet
  • B) 2011-syntyneet
  • C) 2012-syntyneet ja nuoremmat
    kaikki sarjat ovat yhteiset pojille ja tytöille!

Pelimuoto ja säännöt

• Sarja A
    • ottelut 1 x 18 min. juoksevaa aikaa
    • 4 vs 4 pelajaa + mv (suositus max. 9 pelaajaa/joukkue)
    • mukaan mahtuu 8 joukkuetta
Sarjat B ja C
    • ottelut 1 x 12 min. juoksevaa aikaa
    • 3 vs 3 pelaajaa + mv (suositus max. 7 pelaajaa/joukkue)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Porvoon Salibandyseuran nettisivujen kautta
>>> Ilmoittautumislomake täällä

Joukkueen yhteyshenkilön on oltava täysi-ikäinen ja joukkueen yhteyshenkilöksi nimetty on vastuussa joukkueestaan sekä otteluissa, että otteluiden ulkopuolella turnauksen aikana.

Joukkueen yhteyshenkilö vastaa siitä, että joukkueensa pelaajilla on turnauksen aikana voimassa riittävä vakuutusturva. Porvoon Salibandyseura ry ei ole vastuussa loukkaantumisista, sairaustapauksista tai varkauksista. Seura suosittelee riittävän vakuutusturvan hankkimista.

Turnaus on maksuton!

Turnaus on joukkueelle maksuton.

Vaikka turnaus on joukkueelle ilmainen, ovat ilmoittautumiset sitovia. Osallistumisen peruminen onnistuu aina ilmoittautumisten takarajaan eli 14.12. mennessä. Myöhemmin tulevista peruutuksista välitön yhteys turnausjärjestäjiin.

Aikataulut

• Ilmoittautumisten takaraja on 14.12.2018
  • Turnausohjelma lähetetään joukkueille 30.12.2018 mennessä
  • Turnauksen kokonaisaikataulu alustavasti klo 10-17 välillä, ensimmäisenä nuorimmat juniorit

Palkinnot

• Kaikki osallistujat palkitaan!

Tiedustelut ilmoittautumisista, säännöistä ja joukkueen vakuuttamisesta

Yhteydet otteluohjelmista ja turnauspäivän yhteys

• vahvistetaan joulukuun alussa