Itäväylä Säbän säännöt ja ohjeet

ILMOITTAUTUMISAIKAA JATKETTU PERJANTAIHIN 21.12.2018 ASTI!

>>> Ilmoittautuminen

Sarjat

• A) 2010-syntyneet
  • B) 2011-syntyneet
  • C) 2012-syntyneet ja nuoremmat
    Kaikki sarjat ovat yhteiset pojille ja tytöille!

Pelimuoto ja säännöt

Sarja A

• ottelut 1 x 18 min. juoksevaa aikaa
  • 4 vs 4 pelajaa + mv (max. 10 pelaajaa/joukkue)
  • kentän koko n. 30 x 15 m

Sarjat B ja C

• ottelut 1 x 12 min. juoksevaa aikaa
  • 3 vs 3 pelaajaa + mv (max. 10 pelaajaa/joukkue)
  • kentän koko n. 20 x 13 m

Turnauksessa noudatetaan Suomen Salibandyliiton (SSBL) KerhoMaailman sääntöjä seuraavin tarkennuksin/poikkeuksin:

• Maalinpienennyselementit ovat käytössä
  • Pelikelloa ei pysäytetä ottelun aikana
  • Joukkueilla ei ole käytössään aikalisiä
  • Joukkueeseen kuuluu vähintään neljä ja enintään kymmenen pelaajaa (A sarjassa vähintään viisi pelaajaa) ottelua kohden
  • Mikäli vastustaja johtaa neljällä maalilla, saa joukkue ottaa peliin yhden ylimääräisen kenttäpelaajan. Kun maaliero kaventuu kahteen, pelaajamäärä palautetaan ennalleen
  • Joukkue on 5 min ennen ottelun alkua valmiina pelaamaan kaukalon läheisyydessä
  • Tutustu KerhoMaailman sääntöihin Salibandyliiton sivuilla

Sarjajärjestelmä

• Joukkueet pelaavat ikäluokittain. Joukkueiden määrästä riippuen joukkueet voidaan asetella useampaan lohkoon.
  • Ilmoittautumisten perusteella joukkueet voidaan asetella haastaja- ja harrastelohkoihin.
  • B- ja C-sarjoissa ei pelata sijoituksista
  • A-sarjassa pelataan osallistuvien joukkueiden määrän perusteella jatkopelit ja/tai sijoistusottelut (esim. finaali ja pronssiottelu). A-sarjan järjestelmä vahvistetaan lopullisen otteluohjelman yhteydessä.
  • Pistepörssejä ei turnauksessa pidetä. Pelitulokset kirjataan ylös ja ilmoitetaan pelin päätyttyä joukkueille. Mikäli pelataan jatkopelejä, määräytyy joukkueen sijoitus alkulohkossa seuraavin perustein:
    • pisteet (voitosta 2 pistettä, tasapelistä 1 piste, häviöstä 0 pistettä)
    • maaliero (tehdyt maalit – päästetyt maalit)
    • tehdyt maalit
    • arpa

Turnausjärjestäjä tarjoaa

• Pelinohjaajat ja toimitsijat järjestäjän puolesta
  • Otteluissa mahdollisuus lainata yksittäisiä suojalaseja/mailoja
  • Maalivahdin varusteiden lainausta, pyyntö ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä
  • Kahviopalvelut Aurorahallilla
  • Vakuuttamismahdollisuus Porvoon Salibandyseura ry:n kautta, ota yhteys anssi.jukka@porvoonsalibandyseura.net ilmoittautumisen yhteydessä

Tiedustelut ilmoittautumisista, säännöistä ja joukkueen vakuuttamisesta