F-junioreiden syysturnaus 7.9.2019

2010-syntyneet

Ilmoittautumismaksu:
120€/joukkue
- sisältää pelit ja pelinohjaajat
- osallistumisoikeus ilmoittautumisjärjestyksessä

Turnaussäännöt:
- ottelut 2 x 12 min. suoraa aikaa
- 4 v 4 pelaajaa + mv
- lisätietoja turnausinfo liitteestä

Ilmoittautuminen:
26.8.2019 mennessä yhteyshenkilölle tai PSS sivulla linkin kautta
->> Linkki ilmoittautumiseen

Yhteyshenkilö:
Mikael Björkman
mbjorkman80@hotmail.com

TURNAUSINFO

Turnausaikataulu ja ikäluokat:

• 2010-syntyneet

Pelit alkavat klo 10 (mikäli turnaukseen osallistuu 12 joukkuetta arvioidaan, että turnaus päättyy klo 20 mennessä).

Alkulohkot pelataan kahdessa hallissa ja loppupelit Aurorahallissa.
Lopullinen aikataulu julkaistaan ilmoittautumisajan päätyttyä, viimeistään 30.8.2019.

Pelipaikat:

Albert Edelfeltin koulu
Osoite:
Näsin Koulukatu 3, 06100 Porvoo
Kotisivu: https://www.porvoo.fi/albert-edelfeltin-koulu-1

Aurorahalli
Osoite:
Jääkiekkotie 4, 06400 Porvoo
Kotisivu: https://www.porvoo.fi/aurorahalli

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen PSS kotisivun kautta löytyvästä linkistä tai vaihtoehtoisesti lähetetään kirjallisesti yhteyshenkilön sähköpostiin. Joukkue on ilmoittautunut turnaukseen kun joukkueen ilmoittamalle yhteyshenkilölle (joukkueenjohtaja) tulee ilmoittautumisvahvistus sekä kun ilmoittautumismaksu on suoritettu järjestävän seuran tilille (tilitiedot alla).
Tilinumero: FI88 5358 5440 0095 00
Maksun saaja: Porvoon Salibandyseura Ry.
Viite: Joukkueen nimi/Porvoo turnaus 7.9
Summa: 120€/joukkue

Turnauksen säännöt:
Turnauksessa noudatetaan Suomen Salibandyliiton (SSBL) kerhosääntöjä seuraavin tarkennuksin/poikkeuksin:

• maalinpienennyselementit ovat käytössä
  • 2x12 min (juokseva peliaika, ei tehokasta peliaikaa)
  • joukkueeseen kuuluu vähintään viisi pelaajaa ottelua kohden
  • mikäli vastustaja johtaa viidellä maalilla on joukkueella oikeus lisätä yksi pelaaja kentälle kunnes maaliero kaventuu kahteen maaliin
  • joukkue on 5 min ennen ottelun alkua valmiina pelaamaan kaukalon läheisyydessä
  • tutustu kerhomaailman sääntöihin täältä

Sarjajärjestelmä:

Joukkueiden määrästä riippuen joukkueet asetetaan kolmen joukkueen lohkoihin (maksimi 12 joukkuetta). Lohkoissa pelataan yksinkertainen sarja. Jatkopelit määräytyvät osallistuvien joukkueiden määrän perusteella ja vahvistetaan lopullisen otteluohjelman yhteydessä. Lopullinen otteluohjelma toimitetaan osallistujille viimeistään 30.8.2019.

Pistepörssiä ei turnauksessa pidetä. Pelitulokset kirjataan ylös ja ilmoitetaan pelin päätyttyä joukkueille. Jatkopelien osalta määräytyy joukkueen sijoitus alkulohkossa seuraavin perustein:

1. pisteet ( voitto 2 pistettä, tasapeli 1 piste, tappio 0 pistettä)
  2. maaliero
  3. tehdyt maalit
  4. arpa

Alkulohkon pelit pelataan AE-koululla ja Aurorahallilla. Loppupelit pelataan Aurorahallilla

Ottelumääräykset:

Otteluiden peliaika on 2x12 minuuttia jatkuvaa aikaa.
Ottelut pelataan 4 vastaan 4 + maalivahti

Joukkueet:

Joukkueenjohtajaksi nimetty henkilö on vastuussa joukkueestaan sekä otteluissa, että otteluiden ulkopuolella turnauksen aikana. Joukkueenjohtaja on vastuussa yhteydenpidosta turnaustoimistoon ja turnauksen henkilökuntaan. Joukkueenjohtajan tulee olla täysi-ikäinen. Turnaustoimisto, turnauksen henkilökunta tai Porvoon Salibandyseura ry ei ole vastuussa loukkaantumisista, sairastapauksista tai varkauksista. Suosittelemme riittävän vakuutusturvan hankkimista.

Yhteyshenkilöt:

Mikael Björkman (ennen turnausta)
puh. 040 731 69 88
sposti: mbjorkman80@hotmail.com

Tommi Karlsson (turnauksen aikana)
puh. 045 304 60 40
sposti: tommikarlsson76@gmail.com