Pessi-turnaus 2019

JUNIOREIDEN HARRASTESALIBANDYTURNAUS, 20.10.2019 PORVOOSSA

Kenelle? Kaveriporukoille, harrasteryhmille, uusille joukkueille ja vähän aikaa sarjatoiminnassa mukana olleille joukkueille. Mukaan mahtuvat niin kouluryhmät ja muiden lajien harrastajatkin. Turnauksen ikäluokat on mainittu turnausinfossa.

Mitä? Salibandyturnaus Salibandyliiton KerhoMaailman sääntöjä mukaillen. Iloista mieltä, pelejä sekä punaisia poskia!

Milloin? Syysloman sunnuntaina 20.10.2019 klo 9-18. Joukkueen pelit ajoitetaan muutaman tunnin sisään.

Missä? Porvoolaisen salibandyn päänäyttämöllä, Aurorahallilla. Osoite Jääkiekkotie 4, 06100 Porvoo.

TURNAUSINFO

Sarjat

A) 2009-2010 -syntyneet

B) 2011-syntyneet

C) 2011-12 -syntyneet TYTÖT

D) 2012-syntyneet

E) 2013-syntyneet ja nuoremmat, alle kouluikäisten kerhot ja ryhmät

Sarjoihin A ja C otetaan mukaan enintään 8 joukkuetta ja muihin sarjoihin enintään 12 joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sarjat A, B, D ja E ovat yhteisiä niin pojille kuin tytöillekin. C-sarja on tarkoitettu tyttöjoukkueille.

Pelimuoto ja säännöt

• Kaikissa sarjoissa pelataan pienkentällä
    • ottelut 1 x 12 min. juoksevaa aikaa
    • 3 vs 3 pelaajaa + mv (suositus max. 7 pelaajaa/joukkue)
    • kentän koko n. 20 x 13 m
  • Turnauksessa noudatetaan Suomen Salibandyliiton (SSBL) KerhoMaailman sääntöjä seuraavin tarkennuksin/poikkeuksin:
    • Maalinpienennyselementit ovat käytössä
    • Pelikelloa ei pysäytetä ottelun aikana
    • Joukkueilla ei ole käytössään aikalisiä
    • Joukkueeseen kuuluu vähintään neljä ja enintään kymmenen pelaajaa ottelua kohden (suositus 7 pelaajaa/joukkue)
    • Joukkue on 5 min ennen ottelun alkua valmiina pelaamaan kaukalon läheisyydessä
    • Tutustu KerhoMaailman sääntöihin Salibandyliiton sivuilla.
  • Turnauksessa ei pelata sijoitus- tai jatkopelejä eikä peleistä pidetä pistepörssejä. Pelitulokset kirjataan ylös ja ilmoitetaan pelin päätyttyä joukkueille.
  • Turnausjärjestäjän puolesta tarjotaan pelinohjaajat (tuomarit) ja toimitsijat.
  • Kysy etukäteen mahdollisuutta lainata varusteita kuten peliliivejä, suojalaseja, mailoja tai maalivahdin varusteita. Tiedustelut lainavarusteista tulee tehdä ilmoittautumispäivään mennessä.
  • Mikäli ryhmänne tarvitsee vakuutusta, ole yhteydessä Porvoon Salibandyseuraan, anssi.jukka@porvoonsalibandyseura.net ilmoittautumispäivään mennessä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Porvoon Salibandyseuran nettisivujen kautta
>>> Ilmoittautumislomake täällä

Joukkueen yhteyshenkilön on oltava täysi-ikäinen ja joukkueen yhteyshenkilöksi nimetty on vastuussa joukkueestaan sekä otteluissa, että otteluiden ulkopuolella turnauksen aikana.

Joukkueen yhteyshenkilö vastaa siitä, että joukkueensa pelaajilla on turnauksen aikana voimassa riittävä vakuutusturva. Porvoon Salibandyseura ry ei ole vastuussa loukkaantumisista, sairaustapauksista tai varkauksista. Seura suosittelee riittävän vakuutusturvan hankkimista.

Osallistumismaksu

Turnauksen hinta on 25€/joukkue. Osallistumismaksu sisältää tilat, turnausjärjestelyt sekä pelien tuomaroinnin. Tuomarit ovat pelinohjaajia.

Osallistumisesta lähetetään seuran puolesta lasku ilmoituksen tehneelle henkilölle/seuralle.

Aikataulut

• Ilmoittautumisten takaraja on 13.10.2019
  • Turnausohjelma lähetetään joukkueille 15.10.2019 mennessä
  • Turnauksen kokonaisaikataulu alustavasti klo 10-17 välillä, aamulla aloittavat nuorimmat juniorit