TAITOKOULU 2004 - 2009 syntyneet
Kausi 2017-18

Taitokoulu tarjoaa innokkaille ja motivoituneille pelaajille laadukkaasti ohjatun lisäharjoituskerran. Taitokoulussa opetellaan henkilökohtaista taitoa erilaisin harjoittein ja pienpelejä pelaamalla. Tarkoitus on, että pelaajat oppivat harjoitusmalleja, joita on helppo toteuttaa myös omalla ajalla harjoitellessa.

Syksy 2017 - kevät 2018

JAKSO I      Aloitus Auroran remontin valmistuttua

Anninalevalapi_taitoryhma.pngKuva: Jari Turunen, kuvassa Annina Levälampi PSS

PSS TAITOKOULU, ryhmä 1. (2004-2006 syntyneet tytöt ja pojat)

PSS Taitokouluryhmä 1. aloittaaa harjoittelun  xx.xx.xxxx Taitokouluryhmä on tarkoitettu pelaajille, joilla on halu kehittää omia taitojaan myös oman joukkueen harjoitusten ulkopuolella. Pääpainona harjoittelussa on erilaiset tekniikka-, laukaus- ja syöttöharjoitukset ja tietysti itse pelaaminen.

Taitoryhmän ohjauksesta vastaa PSS:n valmennuspäällikkö Sauli Hynynen.

Pelaajat valitaan ryhmään omien valmentajien suositusten perusteella.

Ryhmään otetaan enintään 12 kenttäpelaajaa.

Aika: avoin

Paikka: avoin

Hinta: 30€/jakso. (Yksi jakso kestää aina 2kk. Tämän jälkeen ryhmä kootaan uudelleen).

Lisätiedot:
sauli.hynynen@porvoonsalibandyseura.net

PSS TAITOKOULU, ryhmä 2. (2007-2009 syntyneet tytöt ja pojat)

PSS Taitokouluryhmä 2. aloittaaa harjoittelun  ti xx.xx.xxxx. Taitokouluryhmä on tarkoitettu pelaajille, joilla on halu kehittää omia taitojaan myös oman joukkueen harjoitusten ulkopuolella. Pääpainona harjoittelussa on erilaiset tekniikka-, laukaus- ja syöttöharjoitukset ja tietysti itse pelaaminen.

Taitoryhmän ohjauksesta vastaa PSS:n valmennuspäällikkö Sauli Hynynen.

Pelaajat valitaan ryhmään omien valmentajien suositusten perusteella.

Ryhmään otetaan enintään 12 kenttäpelaajaa.

Aika: avoin

Paikka: avoin

Hinta: 30€/jakso. (Yksi jakso kestää aina 2kk. Tämän jälkeen ryhmä kootaan uudelleen).

Lisätiedot:
sauli.hynynen@porvoonsalibandyseura.net