TAITOKOULU 2004 - 2009 syntyneet
Kausi 2017-18

Taitokoulu tarjoaa innokkaille ja motivoituneille pelaajille laadukkaasti ohjatun lisäharjoituskerran. Taitokoulussa opetellaan henkilökohtaista taitoa erilaisin harjoittein ja pienpelejä pelaamalla. Tarkoitus on, että pelaajat oppivat harjoitusmalleja, joita on helppo toteuttaa myös omalla ajalla harjoitellessa.

Syyskuu 2017 - Huhtikuu 2018

JAKSO I      04.09. - 24.10.2017
JAKSO II 30.10. - 19.12.2017
JAKSO III 08.01. - 27.02.2018
JAKSO IV 05.03. - 24.04.2018

Anninalevalapi_taitoryhma.pngKuva: Jari Turunen, kuvassa Annina Levälampi PSS

PSS TAITOKOULU, ryhmä 1. (2004-2006 syntyneet tytöt ja pojat)

PSS Taitokouluryhmä 1. aloittaaa harjoittelun  ma 4.9.2017. Taitokouluryhmä on tarkoitettu pelaajille, joilla on halu kehittää omia taitojaan myös oman joukkueen harjoitusten ulkopuolella. Pääpainona harjoittelussa on erilaiset tekniikka-, laukaus- ja syöttöharjoitukset ja tietysti itse pelaaminen. Harjoitukset on yhdistetty  junioreiden maalivahtivalmennuksen kanssa.

Taitoryhmän ohjauksesta vastaa PSS:n valmennuspäällikkö Sauli Hynynen sekä junioreiden maalivahtivalmentajat Jussi Heikkinen.

Pelaajat valitaan ryhmään omien valmentajien suositusten perusteella.

Ryhmään otetaan enintään 12 kenttäpelaajaa.

Aika: maanantaisin

Paikka: avoin

Hinta: 30€/jakso. (Yksi jakso kestää aina 2kk. Tämän jälkeen ryhmä kootaan uudelleen).

Lisätiedot:
sauli.hynynen@porvoonsalibandyseura.net

PSS TAITOKOULU, ryhmä 2. (2007-2009 syntyneet tytöt ja pojat)

PSS Taitokouluryhmä 2. aloittaaa harjoittelun  ti 6.9.2017. Taitokouluryhmä on tarkoitettu pelaajille, joilla on halu kehittää omia taitojaan myös oman joukkueen harjoitusten ulkopuolella. Pääpainona harjoittelussa on erilaiset tekniikka-, laukaus- ja syöttöharjoitukset ja tietysti itse pelaaminen. Harjoitukset on yhdistetty  junioreiden maalivahtivalmennuksen kanssa.

Pelaajat valitaan ryhmään omien valmentajien suositusten perusteella.

Ryhmään otetaan enintään 12 kenttäpelaajaa.

Aika: tiistaisin

Paikka: avoin

Hinta: 30€/jakso. (Yksi jakso kestää aina 2kk. Tämän jälkeen ryhmä kootaan uudelleen).

Lisätiedot:
sauli.hynynen@porvoonsalibandyseura.net