Tunnemme maan
ja sen rakentamisen

Palvelemme asiakkaitamme maa- ja infrarakentamisen, louhinnan sekä viher- ja ympäristörakentamisen parissa.

Palvelumme

Viisaan maan rakentaja

TerraWise on merkittävä infra-alan kokonaisvaltainen toimija, joka tarjoaa erikoisosaamistaan maa- ja infrarakentamisen, louhinnan, sekä viher- ja ympäristörakentamisen parissa. Toimimme luotettavana asiantuntijana projektien suunnittelusta toteutukseen Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla, huomioiden vastuullisesti ympäristön sekä asiakkaat.

Asiakas etusijalla

Ym­mär­räm­me yh­teis­työn tär­key­den ja teem­me sen mah­dol­li­sek­si toi­sil­lem­me, yh­teis­työ­kump­pa­neil­lem­me ja sidosryhmillemme, ihmisten arvostuksen, kunnioituksen ja positiivisen palveluasenteen avulla.

TerraWise numeroina

0
työhönsä sitoutunutta ammattilaista
0
tehtyä kohdetta vuodessa
0
miljoonaa liikevaihtoa
0
Tapaturmatonta työpäivää vuodessa

Ajankohtaista

Kangasalan Pikkolaan on rakenteilla uusi pienten lasten yksikkö, joka palvelee tulevaisuudessa varhaiskasvatusta sekä perusopetuksen 1–2 luokkia. Hanke on Kangasalan kaupungin ja toteutamme sitä aliurakkana Lujatalo Oy:lle.

Työmaalla on täysi tohina päällä, sillä tekeillä on parhaillaan rakennuspohjan massanvaihto.🤩

#terrawise #maanviisas #uudisrakentaminen #työmaa
...

Kivityöt hoituvat ammattitaidolla kivityöntekijämme Simonin käsissä toimistotalo Ilmalan Auran pihalla Helsingissä. Onneksi on katos pään päällä, niin ei aivan kaikki vedet tule niskaan.😉

Kivitöitä teemme parhaillaan neljällä työmaalla pääkaupunkiseudulla. Yhdessä kohteessa valmistuu taloyhtiölle täysin uusi sisäpiha, jossa uusitaan kaikki rakennekerrokset sekä tehdään uudet kivetykset.

Viherpuolellamme odotetaan jo kovasti tulevaa kesää. Keväälle ja alkukesälle onkin jo tiedossa mukavasti uusia projekteja.🤩

#terrawise #maanviisas #kivityöt #taloyhtiö
...

Kuulumisia Kulmakorvesta! 📢

Urakoimme Kulmakorvessa Espoon kaupungille Kulmakorpi 1 Rakentaminen -hanketta. Hanke on esirakennustyömaa, jonka tarkoituksena on valmistella pienteollisuus- ja teollisuustontteja sekä katuja palvelemaan näiden tonttien ja tulevien toimijoiden tarpeita. Työt on aloitettu keväällä 2021 ja hankkeen on määrä valmistua kesän 2025 aikana.

Tällä hetkellä hankkeella työt ovat kiivaimmillaan ja työvaiheita on käynnissä monenlaisia. Ennen louhinnan vaatimaa poraustyötä poistetaan alueelta pintamaat, suoritetaan maaleikkuu ja paljastetaan kallion pinta. Varsinainen kallion irrotustyö räjäyttämällä on jatkuvaa ja alueella tehdäänkin räjäytystöitä viikoittain. Louhinnan lisäksi hankkeella rakennetaan myös uutta vesihuoltoverkostoa sekä asennetaan sähkö- ja teleoperaattoreille uusia suojaputkituksia.

Kulmakorven hanke numeroina:

✅ 40 hehtaarin hankealue
✅ 35 kilometriä sähkö- ja teleoperaattori- sekä valaistussuojaputkituksia
✅ 3 kilometriä alueelle rakennettavia uusia katuja
✅ 2 miljoonaa kuutiota louhittavaa kalliota

Kevättä kohti työtahti kiihtyy entisestään ja valaistustyöt lähtevät käyntiin muiden töiden rinnalla. Lisäksi lumien ja pakkasten väistyessä voidaan ryhtyä jo louhittujen alueiden tasaustöihin.☀️

#terrawise #maanviisas #infrarakentaminen #espoo #kulmakorpi
...