Logo_aikuistenturnaus_2018.png

Perinteikkäästä Borealis Cup turnauksesta löytyy sarja kaikille pelaajille, ehdottomana vaatimuksena on vain rehti ja reipas mieli.

Aikuisten turnaus, sarjat:

Miehet  Naiset
 - Naatitaan
 - AinaPelillä
 - HikeäPukkaa
 - KokemustaOn
 - Naatitaan
 - HikeäPukkaa
 - KokemustaOn

Miehet - Naatitaan -sarjaan voivat osallistua ne pelaajat, jotka ovat pelanneet korkeintaan miesten 2. divisioonaa Suomen Salibandyliiton (SSBL) alaisissa sarjoissa kaudella 2017-18. Kaikki nuorten sarjoissa pelanneet, sarjatasosta riippumatta, voivat osallistua tähän sarjaan. Rajauksen ulkopuolelta sallitaan 2 yläsarjapelaajaa (Liiga tai Divari), joista toinen saa olla pelannut salibandyliigaa, sekä kaikki naispelaajat.

Naiset - Naatitaan -sarjaan voivat osallistua ne naispelaajat, jotka ovat pelanneet korkeintaan 1. divisioonaa Suomen Salibandyliiton (SSBL) alaisissa sarjoissa kaudella 2017-18. A-nuorten SM-sarjassa pelanneet 1999 ja aiemmin syntyneet eivät voi osallistua tähän sarjaan. Rajauksen ulkopuolelta sallitaan 2 naisten yläsarjapelaajaa (Liiga tai A-SM), sekä kaikki 2000 ja myöhemmin syntyneet naispelaajat.

Miehet - AinaPelillä -sarjaan voivat osallistua ne pelaajat, jotka ovat pelanneet korkeintaan miesten 4. divisioonaa Suomen Salibandyliiton (SSBL) alaisissa sarjoissa kaudella 2017-18. A-nuorten SM-sarjassa pelanneet 1999 ja aiemmin syntyneet eivät voi osallistua tähän sarjaan. Rajauksen ulkopuolelta sallitaan kaikki 2000 ja myöhemmin syntyneet miespelaajat, sekä kaikki naispelaajat.

Miehet - HikeäPukkaa -sarjaan voivat osallistua ne mies- ja naispelaajat, joilla ei ole Suomen Salibandyliiton (SSBL) tai muihin Kansainvälisen Salibandyliiton (IFF) alaisiin sarjoihin lisenssiä kaudella 2017-18. Rajauksen ulkopuolelta sallitaan kaikki 2002 ja myöhemmin syntyneet mies- ja naispelaajat.

Naiset - HikeäPukkaa -sarjaan voivat osallistua ne naispelaajat, joilla ei ole Suomen Salibandyliiton (SSBL) tai muihin Kansainvälisen Salibandyliiton (IFF) alaisiin sarjoihin lisenssiä kaudella 2017-18. Rajauksen ulkopuolelta sallitaan kaikki 2004 ja myöhemmin syntyneet naispelaajat.

Miehet - KokemustaOn -sarjaan voivat osallistua kaikki 40 vuotiaat ja sitä vanhemmat mies- ja naispelaajat.

Naiset - KokemustaOn -sarjaan voivat osallistua kaikki 40 vuotiaat ja sitä vanhemmat naispelaajat.

Kansainväliseen Salibandyliittoon (IFF) kuuluvien maiden pääsarjojen tai alasarjojen pelaajille on erikseen anottava osallistumisoikeus järjestäjältä.

Kussakin joukkueessa saa olla maksimissaan 16 pelaajaa. Pelaajaluettelot on oltava täydellisesti täytettynä ilmoittautumisaikarajaan mennessä. Pelaajaluetteloihin on merkittävä yläsarjapelaajat (Y) sekä erillisen luvan saaneet kv-pelaajat (KV).

Pelaajat voivat osallistua useampaan kuin yhteen sarjaan pelaajarajoitusten puitteissa.

Kukin sarja järjestetään, mikäli siihen osallistuu vähintään 8 joukkuetta. 16 joukkueen tai sen alle olevat sarjat pelataan yhtenä päivänä.

Oletetut pelipäivät ovat lauantai ja sunnuntai, perjantai-ilta (27.4.) on varalla jos ottelut ei mahdu lauantaille ja sunnuntaille.

Osallistumismaksu:

Osallistumismaksu on Naatitaan-, AinaPelillä- ja KokemustaOn-sarjoissa 150 euroa/joukkue ja HikeäPukkaa-sarjoissa 130 euroa/joukkue. Osallistumismaksu tulee olla maksettuna ilmoittautumisaikarajaan perjantaina 20.4.2018 kello 24:00 mennessä.

Palkinnot:

Borealis palkitsee kunkin sarjan finaalijoukkueet ja finaalijoukkueet saavat myös ilmaisen osallistumisoikeuden seuraavan vuoden turnaukseen.
Lisäksi sarjojen voittajajoukkueet palkitaan rahapalkinnolla; AinaPelillä-,  KokemustaOn- ja HikeäPukkaa-sarjojen voittajajjille 2 x osallistumismaksu ja Naatitaan-sarjojen voittajille 3 x osallistumismaksu.

Ilmoittautuminen:

Turnauksen tulospalveluna toimii Statbeat-palvelu. Tulospalvelun kautta tapahtuu sekä ilmoittautuminen että myös pelaajaluettelon päivitys. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 20.4.2018 klo 24:00 tai kun sarjat ovat täynnä.

Linkki_ilmoittautuminen_sivulle.png

Turnaussaannot_linkki.png