CoSpaceCup_2banneri_535x2682.jpg 


Kevään perinteinen turnaus on nyt CoSpace Cup!

Harrastejoukkueiden salibandykausi huipentuu 4.-5. toukokuuta Porvoossa!

CoSpace Cup kerää joukkueet ja kaveriporukat jälleen yhteen nauttimaan keväästä Porvooseen.

Aiemmin Borealis Cupina tunnettu perinteinen turnaus järjestetään nyt jo 25. kertaa. Juhlavuoden kunniaksi turnaus sai uuden nimen ja ilmeen, kun porvoolaisesta CoSpacesta tuli turnauksen uusi pääsponsori. Täten turnaus tunnetaan tästä lähtien nimellä CoSpace Cup.

Ilmoittautuminen vuoden 2019 turnaukseen on avattu ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.4.2019.

Sarjat:
  • Miehet Harraste (min. 16, max 64 joukkuetta)
  • Naiset Avoin (min. 6, max 16 joukkuetta)

Palkinnot:

Miesten Harrastesarja:
  1. Sija: Rahapalkinto 350€ + CoSpace-saunatila lahjakortti (arvo n.320€)
  2. Sija: Ilmainen osallistuminen seuraavan vuoden turnaukseen
Naisten Avoinsarja:
  1. Sija: Rahapalkinto 350€ + CoSpace-saunatila lahjakortti (arvo n.320€)

Pelaajien osallistumisoikeus ja rajoitukset eri sarjoissa

Miesten harrastesarjaan voivat osallistua pelaajat, jotka ovat pelanneet korkeintaan miesten 3. divisioonaa tai A-nuorten 1. divisioonaa Suomen Salibandyliiton (SSBL) alaisissa sarjoissa kaudella 2018-19. Sarjarajoitukset eivät koske vuonna 2002-syntyneitä ja nuorempia pelaajia.

Naisten avoimeen sarjaan voivat osallistua pelaajat, jotka ovat pelanneet korkeintaan naisten 1. divisioonaa Suomen Salibandyliiton (SSBL) alaisissa sarjoissa kaudella 2018-19. Sarjarajoitukset eivät koske vuonna 2002-syntyneitä ja nuorempia pelaajia.

Kansainväliseen Salibandyliittoon (IFF) kuuluvien maiden pääsarjojen tai alasarjojen pelaajille on erikseen anottava osallistumisoikeus järjestäjältä. Näiden pelaajien kohdalla turnausjärjestäjä vertaa pelaajan sarjatasoa Suomen Salibandyliiton sarjatasoihin ja tekee päätöksen pelioikeudesta sen perusteella.

Pelaajaluettelot on toimitettava täytettynä järjestäjälle ilmoittautumis takarajaan mennessä. Pelaajaluetteloihin on merkittävä erillisen luvan saaneet kainsainvälisten sarjojen pelaajat (KV).

Pelaajat voivat osallistua useampaan kuin yhteen sarjaan pelaajarajoitusten puitteissa.

Ilmoittautuminen:

Turnaukseen ilmoittautuminen päättyy 28.4.2019 kello 23.55.

Ilmoittautuminen on hyväksytty vasta, kun joukkueen osallistumismaksu on maksettu. Joukkueen  osallistumismaksu ja lopullinen pelaajaluettelo tulee olla toimitettuna viimeistään 28.4.2019 kello 23.55 mennessä. Tämän jälkeen tulevat muutokset pelaajaluetteloon tulee anoa erikseen turnausjärjestäjältä.

Osallistumismaksu:

Osallistumismaksu molemmissa sarjoissa on 150 euroa/joukkue.

Peruutusehdot:

Joukkueen osallistuminen on mahdollista peruuttaa ilmoittautumisaikarajaan mennessä. Tällöin turnausjärjestäjä pidättää osallistumismaksusta järjestämiskuluina 50 euroa ja loppusumma palautetaan.

Ilmoittautumisen takarajan jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta.