PSS - MIESTEN EDUSTUSJOUKKUE

Edustus_8226_FB.jpg

2019-2020 YHDESSÄ ETEENPÄIN!

PSS Miesten edustusjoukkue pelaa kaudella 19-20 Etelä-Suomen kakkosdivisioonan A-tasolla. A-tasolla on mukana Etelä-Suomen alueen 10 parasta kakkosdivisioona joukkuetta. Vuosi sitten tehty joukkueiden jako tasolohkoihin osoittautui todella toimivaksi, ja se tarjosi koko kauden ajan laadukkaita, viihdyttäviä ja äärimmäisen tasaisia otteluita.

Kovatasoisen tasolohkon sekä entisestään vahvistuneiden vastustajien myötä kauden jokaisessa ottelussa on isot panokset, ja joukkueen täytyy ilta toisensa jälkeen esittää parastaan kaukalossa. Lisäjännitystä sarjakauteen tuo seuraavalle kaudelle syntyvä salibandyn Suomisarja, jonne Etelä-Suomen A-tasolta nousee suoraan sarjan kuusi parasta joukkuetta.

Joukkueen päävalmentajana jatkaa myös Viron maajoukkueen valmentava Risto Lall. Muutokset edustusjoukkueen pelaajistossa olivat kesällä maltillisia. Joukkue menetti muutaman monivuotisen luottopelaajansa, mutta sai takaisin riveihinsä monta mieluisaa porvoolaista paluumuuttajaa. Joukkueen voikin hyvällä syyllä sanoa tänä vuonna olevan porvoolaisempi kuin koskaan!

Pääsyliput:

Aikuiset: 5 €
Alle 18-v: 2 €
Alle 6-v: Vapaa sisäänpääsy

Kausikortti: 20€

Kausikortilla vapaa sisäänpääsy kaikkiin miesten edustusjoukkueen kauden 2019-2020 runkosarjan kotiotteluihin.

Kausikortit ja liput myynnissä kotiotteluiden lipunmyynnissä.

Tervetuloa katsomaan kaupungin vauhdikkainta salibandya!

facebook-logo.jpg    PSS Miehet - Facebook
  - Kaikki ajankohtainen joukkueestamme.
  - Liity mukaan!

salibandy2.png

Tulospalvelu: Etelä-Suomen 2-divisioona, A-taso

Kuusi tyttöjunioria mukaan maajoukkueleiritykseen (03.09.2019)
Suomen U16-tyttöjen maajoukkueryhmä leireilee Eerikkilässä 16. – 18. syyskuuta, ja samassa yhteydessä kokoontuu myös 2003 syntyneiden parhaimmisto vuotta nuorempia..

Myös seuran C-tytöt SM-sarjaan! (03.09.2019)
Mitä isommat edellä, sitä pienemmät perässä. Porvoon Salibandyseuran C-tytöt raivasivat myös itselleen hienosti tien SM-sarjaan kaudelle 2019-2020! Viikonloppuna..

Nappulakerho käyntiin syykuussa (01.09.2019)
PSS käynnistää kauden 2019-2020 nappulakerhot syyskuussa. Nappulakerhon päävetäjänä toimii Janika Martinsalo. Uudet ja vanhat nappulaikäiset ovat tervetulleita..

B-tytöt ja C1-pojat SM-sarjaan (29.08.2019)
Viikonloppuna pelattiin junioreiden SM-karsintoja eri puolella Suomea. Porvoon Salibandyseuran juniorijoukkueista mukana olivat B-tytöt, B-pojat (PSS/ÅIF yhteisjoukkue)..

19.08.2019  PSS juniorijoukkueet SM-karsintoihin viiden joukkueen voimin
08.08.2019  Itä-Uudenmaan Urheiluakatemia avausinfo 23.8.
06.08.2019  F-tytöt ja G-pojat uusia joukkueita!
22.07.2019  D-E -juniorimaalivalivahtien tehotreeni la 14.9. AE-koululla
20.06.2019  PSS mukaan poikien MAAJOUKKUETIE FBA yhteistyöseuraksi 2019 - 2021