A - TYTÖT (1999-2001 syntyneet) kaudelle 2018-19

TERVETULOA JOUKKUEEMME KOTISIVUILLE

PSS_A_tytot_joukkuekuva.jpg

A-tytöt Akatemia kaudella 2018-19

Porvoon Salibandyseuran naisten edustusjoukkueen ja vanhimpien tyttöjuniorien yhteistyötä lisätään siirtymällä kaudella 2018–19 uuteen toimintamuotoon, akatemiamalliin. Uuden toimintamallin avulla naisten edustusjoukkueen ja A/B-junioreiden yhteistyö tiivistyy merkittävästi.

Seuran ja akatemiamallin tavoitteena on yhdenmukaistaa joukkueiden toimintamalleja, kuten päivittäistä harjoittelua ja pelitapoja. Tämä tekee pelaajien liikkumisen joukkueiden ja peliryhmien välillä luontevammaksi ja joustavammaksi.

A/B – tyttöjen valmennustiimi nimetty

A-tyttöjen vastuuvalmentajana toimii Samu Björkman. Valmennustukea antaa liiganaisten päävalmentaja Jukka Kouvalainen. Valmennustiimiä täydennetään vielä kevään ja kesän aikana.

B-tyttöjen vastuuvalmentajana toimii Sauli Hynynen ja valmentajana Anne Sonkajärvi.

A/B -tyttöjen fysiikkavalmentajana toimii Janika Martinsalo ja maalivahtivalmentajana Ville Jokinen.

Sekä A- että B-tytöt osallistuvat alkusyksystä 2018 pelattaviin SM-karsintoihin.

Tukea Itä-Uudenmaan urheiluakatemiasta ja Salibandyliiton FBA-toiminnasta

Päivittäisen joukkueharjoittelun lisäksi Akatemian toisen asteen koulutusta suorittavilla pelaajilla on mahdollisuus harjoitella aamuisin Itä-Uudenmaan urheiluakatemiassa. IUA aamuvalmennuksesta vastaa Janika Martinsalo.

Akatemian B-tytöt ovat mukana myös Salibandyliiton Maajoukkuetie -yhteistyöjoukkueena.
FBA-maajoukkuetien yhteistyöseuroiksi valittiin avainseuroja, joilla on parhaat mahdollisuudet kestävään ja pitkäjänteiseen seuran ja pelaajien kehittämiseen. PSS:n tyttöjuniorien toiminta täytti selkeästi asetetut kriteerit.

Mukaan PSS tyttöakatemiaan?

A/B tyttöakatemian toiminta käynnistyy 7.5.2018. Porvoon Salibandyseuran tyttöakatemia etsii menestykselliseen toimintaansa mukaan sitoutuneita ja motivoituneita pelaajia. Järjestelmä on kaikille avoin. Omalla toiminnallaan ja asenteellaan pelaaja luo mahdollisuuden valituksi tulemiselle. Akatemia tarjoaa hyvän kasvupaikan kehittymiselle tason mukaan.

Tiedustelut:
Sauli Hynynen
sauli.hynynen@porvoonsalibandyseura.net

sponssit3.JPG

ATSM EräViikingit -PSS raportti (04.11.2018)
PSS:n A-tytöt etenevät mukavassa voittoputkessa Salibandyn A-tyttöjen SM-sarjassa. Kausi alkoi kahdella kotitappiolla, kun lokakuun alussa vuoroin Loisto ja SB Pro/LoSB..

AT: A-tytöt SM-sarjaan kaudelle 2018-19 (10.09.2018)
Kauden ensimmäinen etappi on hoidettu kunnialla ja tuloksena pääsy sm-sarjaan kaudelle 2018-2019 💪 Saimme haastatteluun valmentaja Jukka "Kode" Kouvalaisen..

Ensimmäinen Jump In Vuoden seuratoi­mi­ja­palkinto Keijo Sainiolle (09.09.2018)
Mister PSS Keijo Sainio pokkasi Uu­si­maa Aree­nal­la jär­jes­te­tyn Jump In -ta­pah­tu­man yh­tey­des­sä Vuo­den seu­ra­toi­mi­ja­pal­kin­non, ja todellakin ansioista..

26.08.2018  Porvoolaisväriä on mukana molemmissa salibandymaaotteluissa
24.08.2018  AT: SM-karsinnat 8.-9.9.2018
24.08.2018  Tyttöjunioreiden valmentajapalaveri ma 17.9.
24.08.2018  Poikajunioreiden valmentajapalaveri ke 5.9.
20.08.2018  AT: A-tytöt matkalla kohti SM-karsintoja