A - TYTÖT (1999-2001 syntyneet) kaudelle 2018-19

TERVETULOA JOUKKUEEMME KOTISIVUILLE

A-tytot-9.jpg

A-tytöt Akatemia kaudella 2018-19

Porvoon Salibandyseuran naisten edustusjoukkueen ja vanhimpien tyttöjuniorien yhteistyötä lisätään siirtymällä kaudella 2018–19 uuteen toimintamuotoon, akatemiamalliin. Uuden toimintamallin avulla naisten edustusjoukkueen ja A/B-junioreiden yhteistyö tiivistyy merkittävästi.

Seuran ja akatemiamallin tavoitteena on yhdenmukaistaa joukkueiden toimintamalleja, kuten päivittäistä harjoittelua ja pelitapoja. Tämä tekee pelaajien liikkumisen joukkueiden ja peliryhmien välillä luontevammaksi ja joustavammaksi.

A/B – tyttöjen valmennustiimi nimetty

A-tyttöjen vastuuvalmentajana toimii Samu Björkman. Valmennustukea antaa liiganaisten päävalmentaja Jukka Kouvalainen. Valmennustiimiä täydennetään vielä kevään ja kesän aikana.

B-tyttöjen vastuuvalmentajana toimii Sauli Hynynen ja valmentajana Anne Sonkajärvi.

A/B -tyttöjen fysiikkavalmentajana toimii Janika Martinsalo ja maalivahtivalmentajana Ville Jokinen.

Sekä A- että B-tytöt osallistuvat alkusyksystä 2018 pelattaviin SM-karsintoihin.

Tukea Itä-Uudenmaan urheiluakatemiasta ja Salibandyliiton FBA-toiminnasta

Päivittäisen joukkueharjoittelun lisäksi Akatemian toisen asteen koulutusta suorittavilla pelaajilla on mahdollisuus harjoitella aamuisin Itä-Uudenmaan urheiluakatemiassa. IUA aamuvalmennuksesta vastaa Janika Martinsalo.

Akatemian B-tytöt ovat mukana myös Salibandyliiton Maajoukkuetie -yhteistyöjoukkueena.
FBA-maajoukkuetien yhteistyöseuroiksi valittiin avainseuroja, joilla on parhaat mahdollisuudet kestävään ja pitkäjänteiseen seuran ja pelaajien kehittämiseen. PSS:n tyttöjuniorien toiminta täytti selkeästi asetetut kriteerit.

Mukaan PSS tyttöakatemiaan?

A/B tyttöakatemian toiminta käynnistyy 7.5.2018. Porvoon Salibandyseuran tyttöakatemia etsii menestykselliseen toimintaansa mukaan sitoutuneita ja motivoituneita pelaajia. Järjestelmä on kaikille avoin. Omalla toiminnallaan ja asenteellaan pelaaja luo mahdollisuuden valituksi tulemiselle. Akatemia tarjoaa hyvän kasvupaikan kehittymiselle tason mukaan.

Tiedustelut:
Sauli Hynynen
sauli.hynynen@porvoonsalibandyseura.net

sponssit3.JPG

A/B voittoihin Naisten kolmosdivarissa (13.01.2019)
PSS:n A- sekä B-tytöt osallistuvat kaudella 2018-19 myös Naisten kolmosdivariin. Syyskaudella ehdittiin vääntää neljässä osaturnauksessa yhteensä kahdeksan pelin..

Poikajunioreiden valmentajapalaveri ti 18.12. (13.12.2018)
Poikajunioreiden valmentajille pidetään palaveri tiistaina 18.12.2018 klo 19:00 - 21:00. Paikka: Kokonhallin saunakabinetti. Tervetuloa! Lisää tietoa: Poikajunioreiden..

Tyttöjunioreiden valmentajapalaveri ma 3.12. (26.11.2018)
Tyttöjunioreiden valmentajille pidetään palaveri maanantaina  3.12.2018 klo 16:30 - 17:45. Paikka: Seuran toimisto. Lisää tietoa: Tyttöjunioreiden valmennuskoordinaattori..

04.11.2018  ATSM EräViikingit -PSS raportti
10.09.2018  AT: A-tytöt SM-sarjaan kaudelle 2018-19