A - TYTÖT (2000-2002 syntyneet) kaudelle 2019-2020

TERVETULOA JOUKKUEEMME KOTISIVUILLE

PSS-ERVI-42.jpg

Kuva: Tomi Nousiainen

A/B-tytöt Akatemia, 2000-2004 -syntyneet:

Porvoon Salibandyseuran vanhimmat tyttöjuniorit jatkavat kaudella 2019-20 akatemian mallia. Sen avulla naisten edustusjoukkueen ja A/B-junioreiden yhteistyö tiivistyy. Akatemian valmennustiimi tulee olemaan osaava ja laaja. Valmennuksessa ovat mukana mm. Jukka Kouvalainen, Juha Kankaanpää, Jussi HeikkinenChristian Bremer, Janne Kangasluoma ja Ville Jokinen (mv-valmennus).

Seuran tavoitteena on yhdenmukaistaa joukkueiden toimintamalleja, kuten päivittäistä harjoittelua ja pelitapoja. Tämä tekee mm. pelaajien liikuttelun joukkueiden ja peliryhmien välillä luontevammaksi ja joustavammaksi. Akatemian joukkueiden tavoite on pelata kaudella 2019-20 SM-sarjaa A/B-tytöissä. Ryhmä muodostaa myös lisäpeliryhmän naisten 2.divisioonaan.

Akatemia tulee olemaan yhteisö, joka työskentelee yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen.

Joukkueharjoittelun lisäksi Akatemian pelaajilla on mahdollisuus harjoitella aamuisin Itä-Uudenmaan urheiluakatemiassa. IUA aamuvalmennuksesta vastaa Janika Martinsalo.

Lisää infoa Itä-Uudenmaan urheiluakatemiasta:

Akatemian B-tytöt tulevat olemaan mukana myös Salibandyliiton Maajoukkuetie yhteistyöjoukkueena. FBA-maajoukkuetie yhteistyöseuroiksi on valittu avainseuroja, joilla on parhaat mahdollisuudet kestävään ja pitkäjänteiseen seuran kehittämiseen.  Porvoon Salibandyseura on yksi näistä avain seuroista tyttöjunioreiden puolella.

Lue lisää FBA-maajoukkuetiestä:

Mukaan PSS tyttöakatemiaan?

Porvoon Salibandyseuran tyttöakatemia etsii mukaan tavoitteellisia, sitoutuneita ja motivoituneita pelaajia. Järjestelmä on kaikille avoin. Omalla toiminnallaan ja asenteellaan pelaaja luo mahdollisuuden valituksi tulemiselle. Akatemia tarjoaa hyvän kasvupaikan kehittymiselle tason mukaan. Jokainen pelaaja on yksilönä meille arvokas ja tärkeä.

Ryhmän harjoitukset käynnistyvät ma 6.5.2019.

Tiedustelut, A-tytöt:
Petri Askola, joukkueenjohto                                           Juha Kankaanpää, vastuuvalmentaja
+358 50 458 7525                                                            + 358 40 938 7421
petri.askola[a]porvoonsalibandyseura.net

Untitled-2.jpg

A-tytöille niukka tappio (03.12.2019)
Askola-Areenan lauantai-illassa saatiin kuvan mukaisesti hässäkkää Classicin maalille ihan mukavasti, mutta vierailija oli kuitenkin vahvempi, lukemin 6-7. A-tyttöjen..

Itä-Uudenmaan urheiluakatemian info 2004-syntyneille (28.11.2019)
Itä-Uudenmaan urheiluakatemian infotilaisuus pidetään maanantaina 2.12.2019 klo 17:30. Paikkana Kokonhallin luentotila. Osoite: Jääkiekkotie 3, 06100 Porvoo. Tilaisuus..

A-tyttöjen SM-sarja jatkui viikonloppuna Porvoossa (11.11.2019)
A tyttöjen tuplaviikonloppu takana, kahdesta pelistä tuloksena ensin lauantaina niukka tappio SBS Wirmoa vastaan, 4-5, mutta sunnuntaina päästiin kuvan mukaisiin..

A-tytöt voittoihin Oulussa ja Jyväskylässä (28.10.2019)
A-tytöt matkasivat viikonloppuna vieraspeleihin Ouluun ja Jyväskylään. Viikonlopun avasi tiukka taistelu SSRA:ta vastaan Oulussa. Kohtuullisen tiiviillä ryhmällä..

25.10.2019  Tulevat ottelut Auroralla, VKO 43
18.09.2019  A-tyttöjen SM-sarjan otteluohjelma kausi 2019-2020
03.09.2019  Kuusi tyttöjunioria mukaan maajoukkueleiritykseen
03.09.2019  Myös seuran C-tytöt SM-sarjaan!
01.09.2019  Nappulakerho käyntiin syykuussa