Säbämestari -koulutuksessa runsaasti väkeä

29.08.2017

Maanantaina järjestetyssä Säbämestari -koulutuksessa oli runsaasti väkeä paikalla. Yhteensä 23 valmentajaa ja ohjaajaa Itä-Uudenmaan salibandyseuroista oli saapunut Porvooseen. Paikalla oli edustettuna Askolan Urheilijat, ÅIF Sipoosta, Tarkkisten kyläyhdistys sekä Porvoon Salibandyseura.

IMG_3548_1.JPGKoulutuksen saapui pitämään Salibandyliiton kehityspäällikkö Kim Sällström

Ilta aloitettiin teorialla, jossa käytiin läpi erilaisia malleja harjoitusten organisointiin, taidon opettamiseen ja yksittäisen harjoituskerran hallintaan.

Tämän jälkeen siirryttiin liikuntasaliin siirtämään teoriaa käytäntöön. Kahden tunnin aikana myös valmentajat pääsivät suunnitelemaan itse harjoitteita.

Salibandyliiton kehityspäällikkö Kim Sällström iloitsi runsaasta osallistujamäärästä Porvoon Säbämestari -koulutuksessa.

- Mieltä lämmitti erityisesti, että Porvoon Salibandyseura oli koordinoinut useista Itä-Uudenmaan seuroista osallistujia paikalle. Toivottavasti koulutus oli hyvä startti monelle koutsille tai sitten sai erilaisia näkemyksiä kuinka taitoa voi monipuolisesti opettaa ja kuinka harjoitusten organisoinnilla voidaan vaikuttaa toistojen määrään ja yksilölliseen ohjaukseen.

Myös Porvoon Salibandyseuran valmennuspäällikkö Sauli Hynynen oli tyytyväinen yli seurarajojen tapahtuvaan koulutukseen.

- Tämä on selkeä jatkumo viime kaudella Sipoon kanssa aloitettuu yhteistyöhön valmentajakoulutusten suhteen. Nyt saatiin mukavasti muutama uusi lähialueen seura mukaan ja toivottavasti tätä yhteistyötä tullaan täällä Itä-Uudellamaalla tulevaisuudessa vain lisäämään. Yhdessä tekemällä voimme oppia paljon toisiltamme ja samalla varmistamaan sen, että tulevaisuudessakin Itä-Uudenmaan salibandy elää ja hengittää voimakkaasti. Henkilökohtaisesti toivon sitä, että vähitellen saadaan vietyä tätä yhteistyötä mukaan myös joukkuetasolle koko Itä-Uudellamaalla ja toki myös yli lajirajojen.

FullSizeRender_3.jpg

Koulutuksessa mukana olleet Porvoon Salibandyseuran valmentajat ja ohjaajat:

- Hannu Laine, E/F-tytöt
- Janne Korkkailanen,
- Jarkko Peitsoma,
D-pojat
- Kari Ruotsalainen,
E-tytöt
- Laura Kariniemi
- Peik Siitonen, Kerhoryhmät / nappulat
- Pekka Rinne,
- Petri Jantunen,
- Samu Karvala,
Nappulat
- Sonja Nissi
- Tuomas Kumpulainen,
E2/F2-pojat

Isot kiitokset kaikille koulutuksessa mukana olleille ja tietysti Kimille!

Lue myös:
Valmentajakoulutuksista valmistuneita kaudella 2016-17
Valmentajaksi Porvooseen?

pss_logo12.jpg

28.09.2017Toiminnallinen harjoittelu -koulutus ma 2.10.
19.09.2017Toiminnallinen harjoittelu -koulutus ma 25.9.
18.09.2017Nappulakerhot käynnistyvät lauantaina 23.9.
08.09.2017Junioreiden mv-valmennus loka-joulukuu 2017
02.09.2017Nopeusharjoittelu -koulutus 6.9. Kokonhallilla
31.08.2017Itä-Uudenmaan Urheiluakatemia käyntiin
29.08.2017Säbämestari -koulutuksessa runsaasti väkeä
28.08.2017Psyykkinen valmennus ke 30.8.
14.08.2017Säbämestari-koulutus ma 28.8. Porvoossa
25.07.2017Lisenssi-infoa kaudelle 2017-2018