Aika: 28.1.2012 13.00
Paikka: Myllypuro
Sarja: M35 SM-sarja

PSS ja ÅIF olivat kohdanneet kerran tällä kaudella. PSS leirissä ei muisteltu hyvällä siinä pelissä tapahtunutta notkahdusta ja pisteiden menetystä sipoolaisille.

ÅIF oli liikkeellä hyvin pienelle rosterilla. 7 pelaajaa + maalivahti. Sen antoikin ottelulle suuntaa, PSS:lle luovutettiin pallonhallinta ja ÅIF keskittyi vastaiskuihin.

PSS otti ottelun komennon heti alussa, Pete viimeisteli ensimmäisessä vaihdossa Paten syötöstä. Tahtipuikko pysyikin PSS:n hallussa koko erän ja tauolle siirryttiin 4-1 lukemissa.

Ilmeisesti ensimmäisen pelin oppi ei ollut kuitenkaan mennyt täysin perille, sillä toisessa erässä PSS paras ote taas kirposi. ÅIF kavennuksen jälkeen lukemat oli 4-2 ja sipoolaiset päästettiin tämänkin jälkeen muutamaan vaaralliseen hyökkäykseen. Eddie siirsi kuitenkin PSS:n rankkarista takasin kolmen maalin johtoon erätaukoon mennessä.

Kolmannesta erästä muodostui sitten varsinainen Hawaji-erä. Puolustuspelaaminen ei enää kiinnostanut ihan kympillä kumpaakaan osapuolta. Erä meni 4-3 PSS:lle, Peten, Mäksän, Mikan ja Napin maalatessa. Loppulukemat olivatkin näin siis 9-5 PSS:lle.