Pojat Facebookissa

PSS B-pojat joukkuekuva kausi 2018-19

Tiedotteet myClubista

Harjoitusvuorot

(jos valitsit kalenterista päivän, klikkaamalla yllä tapahtumariviä avautuvat tarkemmat tiedot tapahtumasta)

Yhteystiedot

PSS B-pojat etsii tulevalle kaudelle joukkueeseensa motivoituneita ja urheilullisia pelaajia (s. 2001-02 -syntyneet). Lisätietoja joukkueen yhteyshenkilöiltä.

Joukkueeseen voi aina tulla mukaan uusia pelaajia kokeilemaan harrastuksen aloittamista tai aiemmin salibandya pelanneet voivat tulla kokeilemaan.

Ota Rohkeasti yhteyttä!

Kaudella 2018-19 Joukkueen tavoitteena on kirkastaa kauden 2017-18 menestystä tavoittelemalla paikkaa myös valtakunnallisissa SSBL:n sarjoissa SM-karsintojen kautta.

Ryhmä tekee tiiviisti yhteistyötä myös miesten edustusjoukkueen kanssa. Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Petri Hosiaisluoma ja valmentajana Timo Kilpiä.

Toisen asteen opiskelijoilla on mahdollisuus harjoitella aamuisin Itä-Uudenmaan urheiluakatemiassa. Harjoitukset pidetään keskiviikkoisin ja perjantaisin. Aamuharjoitusryhmässä on mukana tällä hetkellä 15 seuran pelaajaa

Lue lisää  Itä-Uudenmaan Urheiluakatemiasta

Pelatut Ottelut

Kilpailukausi on täydellä tohinalla jo meneillään ja Ottelut -osiosta löytyy tarkemmin tietoa kuinka pelit ovat menneet.

Kauden aikaiset pelivideot ja muut historiassa videoidut pelit löytyvät .

Joukkueen some-elämää

Oikealta sivubannerista voi seurata joukkueen Some-kanavia.

CP: C-pojat kohtaavat 24.3. SM-playoff karsinnassa HIFK:n (20.03.2018)
Peli pelataan Vantaalla Campo Sport Centerissä. Kaikki mukaan kannustamaan Pessi voittoon!

Kuvat ja Videot osiot julkaistu (26.06.2015)
Sivuillemme julkaistu videolinkki historiassa pelattuihin sarjapeleihin, turnauksiin ja harjoituspeleihin.   Jatkossa uudet kuvat ja videot löytyvät Kuvat ja Videot..

Ensimmäinen Jump In Vuoden seuratoi­mi­ja­palkinto Keijo Sainiolle (09.09.2018)
Mister PSS Keijo Sainio pokkasi Uu­si­maa Aree­nal­la jär­jes­te­tyn Jump In -ta­pah­tu­man yh­tey­des­sä Vuo­den seu­ra­toi­mi­ja­pal­kin­non, ja todellakin ansioista..

26.08.2018  Porvoolaisväriä on mukana molemmissa salibandymaaotteluissa
24.08.2018  Tyttöjunioreiden valmentajapalaveri ma 17.9.
24.08.2018  Poikajunioreiden valmentajapalaveri ke 5.9.
15.08.2018  Junioreiden maalivahtikoulutus valmentajille pe 31.8.
04.06.2018  Fat Pipe ja PSS yhteistyöhön