Pojat FacebookissaTurnaukset

Kausi 2014-2015

Tupla-Cup

Arena Centerin järjestämä turnaus toimi hyvin syksyn toisena turnauksena. Menimme Haastaja sarjaan johtuen pelaajien vaihtuvuudesta minkä seurauksena jäljellä on enään kourallinen pelaajia joista osa uusia ja vielä kokemattomia.

Turnaus meni vähintään kohtuullisesti kun lopulta seisoimme kentällä pokaali kädessä eikä hävitty erääkään koko turnauksessa, maalierokin oli kohdallaan (43-11), tämän perusteella voisi ajatella että olimme väärässä sarjassa, mutta syksyn divari pelit ovat kyllä kertoneet karua kertomaa sen olleen ihan oikea ;)

eli Kulta-juhla komean turnauksen päätteeksi.

Kotka-Cup

Kolme kauden avaavaa peliä, niistä ei sitten lopulta jäänyt paljon kerrottavaa jälkipolville, Jengan voitimme mutta KoRen molemmat joukkueet pieksi meitä kuin vierasta sikaa, olimme lopulta neljäs kuuden joukkueen turnauksessa.

kotiin viemisinä siis vain lisää kokemusta ja kipupisteitä mitä lähteä työstämään.


Kausi 2013-2014

Liiton kilpasarja, turnaus 6

Viimeinen turnaus ei yllätyksiä tarjonnut, eka peli oli vielä ihan ok vaikka päästimme vastustajan turhan usein vapaasti maalipaikoille. Muuten melkotasainen vääntö. Erä hyeenat siis parempi luvuin 9-5

Pisteet:
Jasper 2+1
Lassi 1+0
VV 1+0
Elias 1+0
Emppa 0+1
Roni 0+1
Daniel 0+1

Toiseen peliin vastaan tuli Oilers, toisin kuin edellisessä pelissä missä taisteltiin oikein tosissaan, tällä kertaa valmistautuminen oli hiukan vääränlaista - eli suurin osa pojista pelasi sählyä 2 tuntia pelien välissä ;) Tästä johtuen jalkoja ei oikein riittänyt ja luvut muuttuivat aika rumiksi loppua kohti mutta kun pelissä ei ollut panostakaan enää yhtään, ei se juurikaan haitannut. eli 15-5 tappio.

Pisteet:
Lassi 2+0
Emppa 1+1
Jappe 1+1
Daniel 1+0
Alex 0+1
Toni 0+1
Mace 0+1

Liiton kilpasarja, turnaus 5

Uutta ilmettä on haettu nyt jo parin viikon ajan sekä treeneissä että varsinkin peleissä, testi vastustajana tällä kertaa oli Tiikerit Black joka on pelannut kauden lähes puhtaasti, vastassa siis kova joukkue. Mutta PSS ei tästä hätkähtänyt vaan pisti peli vaihteen silmään heti alusta, tämän seurauksena peli pyörikin enimmäkseen Tiikereiden maalilla ollen välillä jopa oikein mallikasta. Suurin parannus kuitenkin on tapahtunut asenteessa, sen avulla peli oli meidän hallussa mistä kertoo myös vastustajan Aikalisä toisen erän lopuilla ;) tässä kohti johdimme peli 2-1 ja olisimme voineet johtaa enemmänkin. Sitten tuli joko uupumus tai muu vaihe peliin minkä aikana tiikerit onnistui tasoittamaan ja menemään johtoon. Kolmannen erän puolivälissä jälleen heräsimme pelaamaan ja saatiinkin aikaiseksi aika tasainen trilleri - kauden paras peli ihan ehdottomasti ja olisimme voineet voittaakin jos vaan olisi pelattu koko peli. Niukka tappio

Pisteet:
Eemil 1+0
Topias 1+0
Jasper 1+1
Juho 1+0
Toni 0+1

Toisessa pelissä vastassa oli verivihollinen loviisasta, eli IF Tjärnan, peli alkoi aivan toisissa merkeissä missä edellinen pelattiin ja näin me tehtiin pelistä jännittävä antaen vastukselle 3 maalia eteen ensimmäisessä erässä. Toiseen erään saatiin hiukan peliä jo aikaan, tosin vain yhden kentän osalta muiden miettiessä omiaan... toinen erä meille kuitenkin 2-0 mutta edelleen se hyvä zemppi ja yritys oli kateissa. Kolmanteen erään joko vastustaja väsyi tai ei jaksanut enää muuten pelata, koska antoi meidän pelata rauhassa ja luoda maalipaikkoja mistä sitten onnistuimmekin, 5-0 päätöserä ja voittajasta ei epäselvyyttä. Huomioitavaa tässä pelissä oli vain Topiaksen kentän pelaaminen (Daniel ja Julius laidoissa), he jaksoi pelata koko pelin ja raataa sekä ylhäällä että alhaalla.

Pisteet:
Mace 1+1
Jasper 2+1
Roni 1+0
Aleksi 1+0
Topias 1+0
Veikko 1+0
Aaro 0+1
Lassi 0+2
Elias 0+1

Edelleen iso ongelma on tuo peli vireen heittely saman päivän aikana, keskittymistä pitää parantaa ja koko pelin pelaamista samalla sykkeellä MUTTA edistystä on tapahtunut selkeästi ja suunta on oikea.

seuraava koitos parin viikon päästä 7.12 Tikkurilassa.


Liiton kilpasarja, turnaus 4

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Esopon vihaiset linnut, pelistä oli odotettavissa kovaa vaikka alkuun olikin ajatus meidän paremmuudesta. No näinhän ei siis ollut, vaan linnut pelasivat loistavaa viimeistely peliä - viimeistely prosentti oli ihan muuta luokkaa kuin meillä, siis meillähän oli paikkoja paljon, varmaan jopa enemmän kuin vastustajalla mutta se viimeistely. Ainoastaan veljekset Emppa ja Jappe saivat palloa sisään. Mutta pelissä oli paljon hyvääkin, tahtotila, syke ja zemppi oli läpi ottelun hyvä vaikka välillä se katosikin. 4-8 tukkaan...

Pisteet:
Jappe 3+1
Emppa 1+3

Toisessa pelissä oli vastassa ÅIF, peli lähti toki hyvin käyntiin kun ekassa vaihdossa Jasper rankaisi ekalla vedollaan. Tämän jälkeen peli ei sitten taas sujunutkaan, toki paikkoja oli taas yllinkyllin mutta ne onnistumiset jäivät kovin vähäisiksi. Syke oli taas ok vaikkakin hiipumaan päin mutta parempi kuin aiemmissa turnauksissa. Lopulta 3-7 tukkaan tästäkin.

Pisteet:
Daniel 1+1
Mace 1+1
Jappe 1+0
Alex 0+1

Liiton kilpasarja, turnaus 3

Ensimmäiseen peliin vastaan asettui Esport Oilers Scorpions, peli oli vauhdikas ja ennenkaikkea tasainen. Tuomari taso oli jälleen aika alhainen kun he mm. hylkäsivät maalin väärin perustein (Sääntöjen mukaan pelaaja saa hypätä jos ei osu palloon). Harmittava 5-4 tappio.

Pisteet:
Julius 2+0
Vexi 1+1
Jappe 1+0
Eemil 0+1
Daniel 0+1

Toisessa pelissä vastassa oli Erä Hyeenat, aiemmin on tasaisia pelejä pelattu vastakkain mutta tänään ei mikään onnistunut, paikka puolustus petti, sentterit oli hiukan väärissä paikoissa ja tämän takia vastustaja pääsi tasaisesti läpi tekemään maaleja hyvin pelanneen Tuukan taakse. Meidän hyökkäys peli oli ihan hakusessa eikä juurikaan saatu organisoituja nousuja aikaan jolloin maalipaikatkin oli vähissä.

Paljon, tosi paljon jäi opittavaa tästä pelistä.

Pisteet:
Jappe 1+1
Eemil 1+0
Lassi 0+1

Liiton kilpasarja, turnaus 2

Ensimmäisen kerran tällä kaudella saatiin kokonainen joukkue mukaan. Muutama avain pelaaja vielä oli lietsussa mutta lähes kaikki paikalla.

Ensimmäiseen peliin vastaan asettui lohkon voittaja suosikki, Tiikerit Black. Peli oli aavistuksen hermostunutta ja hiukan tehtiin virheitä mistä vastustaja rankaisi. Jaksoimme kuitenkin kolme erää pelata vaikka peliä tiivistettiin puoli välissä kahteen ketjuun, ei jääty jalkoihin juoksu voimassa. Vastustaja oli kuitenkin hiukan tarkempi maalipaikoissa ja peli heille päättyi 5-3. Sanotaan vielä että maalipaikkoja meillä oli mutta viimeistely oli hiukan "hätäisen hermostunutta". Parannettavaa jäi vielä rutkasti mutta kyllä tämä jatkoa ajatellen hyvää lupaa. Tuukka pelasi maalissa loistavan pelin ja teki sen minkä pystyi - tosin niinhän Tuukka aina ;)

Pisteet

Jappe 2+0
Topias 1+0
Julius 0+1
Roni 0+1

Toiseen peliin vastaan käveli IF Stjärnan, allekirjoittanut ei ollut paikalla kun oli samaan aikaan saamassa selkäsaunaa Campo-Sportissa saman lajin parissa. Iso kiitos kuitenkin Kimille ja Kimin videokameralle että pääsin pelin näkemään. Jo apuvalmentajien sanomana peli oli parempi ja alusta asti hallussamme. Videon perusteella tuo on ihan totta. Hiukan on vielä viimeistely hakusessa koska maalipaikkoja meillä oli reilusti, huomattavasti enemmän kuin vastustajalla. Puolustus pelaaminen oli selvästi parempaa kuin alkukaudesta ja molemmat pakkiparit piti oman tonttinsa hyvin hallussa. Toki silläkin saralla on vielä tekemistä mutta tässä kohti tilanne on jo hyvä. Tuukka pelasi maalissa loisto pelin jälleen kerran. 6-4 voitto avasi pistetilin ja tästä on kiva jatkaa.

Pisteet
Topias 0+3
Jappe 2+0
Mace 2+0
Julius 1+0
Roni 1+0
Juho 0+1
Alex 0+1

Liiton Kilpasarja, turnaus 1

Ensimmäiseen turnaukseen lähdimme äärimmäisen vajaalla miehistöllä kun Lappeenrannan futisturnaus vei suurimman osan poikia. Saimme sentään muutaman lisämiehen -03 joukkueelta, mutta silti 1+9 poikaa on auttamatta liian vähän niinkin kovassa vauhdissa kuin -02 pojissa on.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli SB Espoo Angry Birds, peli eteni vauhdikkaasti mutta tasaisesti ensimmäisen erän, toisessa erässä vihaisten lintujen vyörytys alkoi tuntua jaloissa ja he saivatkin tehty 3 maalia jolloin viimeiseen erään lähdettiin 1-4 tilanteesta. Ikävä kyllä jalka ei enää riittänyt vaikka erä parempi olikin. Loppu numerot 5-2.

Pisteet: Jappe 1+0
Kimi Marni 1+0 (-03)
VV 0+1
Aleksi 0+1

Toisessa pelissä vastaan tuli ÅIF ja he jouksivat meidät auttamatta kumoon. Reilu 8 minuuttia ja peli oli 0-6. Puolustus rakoili, ei päästy oikein hyökkäämään ja muutenkin peli oli sekaisin. Loppua kohden parannettiin ja/tai vastustajakin alkoi hyytymään mutta silti nöyryyttävä 1-12 tappio. Pelistä ei juuri puhuttavaa jäänyt.

Pisteet: Jappe 1+0
Toni 0+1

Tämä tilanne tarkoittaa sitä että jos haluamme olla alkusarjan jälkeen menossa Ylempään jatkosarjaan, niin voittoja täytyy tämän jälkeen tulla mielellään joka pelistä.

 

Salibandy-CAP (Baldosport, Turenki)

Hämeenlinnan lähistöllä, Turengissa Steelers järjesti turnauksen mihin otti osaa meidän lisäksi lähinnä hämeen omat joukkueet.
AC Nokia oli ilmeisesti pedannut turnauksen omaksi näytöksekseen mutta PSS taisi sotkea hiukan suunnitelmia ;).
Osanotto oli vähän nihkeä kun taas kerran Futispuolella oli turnaus, eli matkaan lähdettiin omien lisäksi muutamalla vahvistuksella, Eemil Ritari (-01) saatiin maaliin ja Eetu Heikkilä (-04) hyökkäykseen. Ilman apuja turnaus olisi ollut varmasti ihan erilainen, iso kiitos heille tulostaan!

Eka peli
Pelin alku oli taas kerran samanlaista huttua kuin niin monta kertaa aiemminkin, liekö vika geeneissä vai valmistautumisessa (mihin on satsattu ihan tosissaan, Marin vetämät alkulämmöt ei jätä ketään kylmäksi) mutta vastustaja, eli AC Nokia Valkoinen, vei ekan erän nimiinsä 3-1. Suurin ongelma oli viisikko puolustuksessa mitä ei siis ollut.
Tästä ei auttanut kuin lähtä nousemaan, ilman suurempaa muutosta, loimme poikien kanssa uudenlaisen ilma piirin ja zemppi olikin ihan erilainen, maalimaalilta tulimme ensin tasoihin ja lopulta ohi ja voittoon! Toinen erä oli täysin meidän peli eikä vastustajalla ollut juurikaan sanomista siihen. ACN:n valmentajan kommentti pelistä oli vähintäänkin erikoinen: "Olipahan erikoinen peli", mihin lie viitannutkaan !?
Maalipaikkoja oli tasaisesti hyökkäyspäässä mutta vain Jasper onnistui, varsinkin toinen maali minkä Jappe veivasi ilmassa maalin takaa oli hienoa viihdettä koko seuraavalle yleisölle!

Pelissä kunnostautuivat seuraavat pelaajat:
Jasper 5+0
Eemil 0+3
Juho 0+1

Toinen peli
Järjestävän seuran toista joukkuetta, eli Steelers BS:ää vastaan. Tähän peliin saatiin myös Julius mukaan, jolloin saimme kaksi täytää ketjua peliin. Kokonaisuutena peli oli täydellisesti onnistunut eikä jättänyt mitään sijaa selittelyille. 10-0 voitto ja joka jätkä nautti pelistä.
Onnistumisiakin saatiin laajasti vaikka ykkösketju suurimman osan maaleista viimeistelikin. Huomioitavana vähäinen syöttöjen määrä mikä selittyi meidän kovalla karvauksella saaduista palloista mistä tuli maalipaikka, usein myös maali.

Pelin pisteilijät:
Topias 3+1
Jasper 4+1
Toni 1+1
Aleksi 1+0
Juho 1+0
Eemil 0+1

Kolmas peli
Kolmanteen peliin teimme ketju muutoksia sillä varjolla että pojat saa vaihtelua pelipaikkaansa, mm. Toni, Elias ja VV nostettiin ylös jolloin Julius, Aleksi ja Eemil ottivat pakin paikat. Myös Jasper pelasi pakki toisen erän. Tästä johtuen VesVi pääsi hiukan paremmin peliin mukaan mutta koska lohko voitto oli jo varma, niin saimme rauhassa peluuttaa oman mielenmukaan.
Itse peli olikin sitten kanssa sekaisin kuin ketjutkin, ensimmäisen erän. Toisessa erässä alkoi tilanne olla jo parempi eikä VesVi juurikaan päässyt testaamaan loistavasti koko päivän maalilla olleen Eemilin taitoja. Peli oli tiukka alusta loppuun ja ihan lopussa meidän jäähyn aikana VesVi pääsikin kaventamaan maalin päähän, mutta eivät kuitenkaan saaneet juurikaan mitään aikaan viimeisten minuuttien aikana.
Voitto 4-3 ja ihan ansaitusti sekin. (tällä kertaa ei varmaan tule kommentointia peli tavasta ;)

Pisteet:
Jasper 3+1
Topias 1+0
Toni 0+1

Tästä sitten finaaliin, turnauksen ohjelma antoi meille reilun tauon käydä syömässä ja tehdä mitä huvittaa kun se finaali alkoi vasta 4 tuntia myöhemmin ;)
Syömässä käytiin ja muuten kaikki tappoi aikaansa tavallaan, keksittiin jostain syystä joukkueelle uusi nimikin - PSS Zättäilijät ;) Kiitos Jappe ja Emppa...

No itse peli sitten, vastassa oli myös puhtaalla pelillä finaaliin tullut AC Nokia Sininen, heillä oli joukkue täynnä toinen toistaan kovempaa juoksevaa poikaa ja Taistelu tahto oli aivan toisella tasolla kuin PSS:n pojilla jotka ilmeisesti odotteli jo loppuvihellystä ja Hopea mitallia.
Eka erä oli alusta asti (0-1 maali n. 7 sek pelin jälkeen) aiwan kamalan halutonta räpellystä eikä pysytty yhtään mukana. Eka erä hävittiin 0-5 mikä ei ollut kovin herkullinen lähtöasema toiseen erään kun tiedettiin miten kaveri pelaa. Tässä kohti allekirjoittanut sitten hiukan avasi äänijänteitään ja kehotti poikia mm. taistelemaan, zemppaamaan ja yleensäkin edes pelaamaan, kun aikaakin oli vielä vartti. (Vaikka ikävä kyllä tiedossa oli että vastustaja tulee menemään edelleen yhtä lujaa...)
No palopuhe hiukan auttoikin, saatiin painetta kaverin päätyyn ja sitä kautta niitä maalipaikkojakin, mutta kun samaan aikaan vastustaja edelleen jatkoi kovaa juoksemista sekä puolustuksen puhkomista pitkillä palloilla niin eihän me päästy edes lähelle.
Loppu numerot 4-11 oli aiwan ansaitut ja kovasti kokemusta tästä saatiin. Eli suurin opetus on se ettei meidän joukkueella vain riitä vauhti vielä, taitoa kyllä riittää mutta se yksin ei riitä.

viimeiset pisteet:
Jasper 2+1
Eemil 1+2

Topias 0+2
Aleksi 1+0

Kokonaisuutena turnaus tarjosi paljon viihdettä, hyviä hetkiä joukkueelle ja lisää kokemusta kaikille. Tästä on hyvä jatkaa ensi viikonloppuna alkavaan Liiton alue sarjaan.

Kiitos ja kumarrus,
Jake

hopeamitalistit.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M-Team 02 Cup 31.8.2013

Saavuimme Rusan areenalle lauantaina aamutuimaan, otimme lämpöä pihalla ja menimme pelaamaan, ekassa pelissä ilme oli hiukan uninen ja peli sitä kautta aika tukossa. Peli kuitenkin eteni tasaisissa merkeissä ihan viime minuutille asti missä Tiikerit pääsi kuin varkain tekemään voitto maalin. Peli oli kuitenkin ihan hyvä eikä jääty jälkeen missään kohti mutta maalinteko paikkoja ei saatu luotua johtuen kehnosta syöttelystä.

Sen jälkeen lounaalle mikä tällä kertaa saatiin kerralla kaikille, kiitos M-Teamin järjestämän lasagne lounaan lähiravintelissa.

Toiseen peliin lähdettiin jälleen ulkoilun kautta mikä saattoi jäädä hiukan vaisuksi koska eka erä pelistä oli tosi surkea, yritystä ei ollut nimeksikään joten oli onni ettei VesVi päässyt pitkälle karkumatkalle. Toinen erä aloitettiin sitten herätyksellä missä valmennuksen ja apulaisten kurkut suorana huutama palaute vissiin auttoi koska peli muuttui huomattavasti, pääsimme mukaan ja saimme pelin tasoihinkin mutta lopulta taas vastustaja pääsi tekemään voittomaalin. Tästä pelistä opimme että pallo ei mene maaliin ilman maskia, syötötkin oli edelleen hukassa ja päivän teemana ollut yksilö peli oli liian mieleinen.

kolmanteen peliin pitemmän tauon kautta, tässä kohti pelattiin jämä sijoista. Vastaan asettui Blackbirds. Peli eteni tutun kaavan mukaan vaikka olimmekin jo 3-1 johdossa, niin emme saaneet pidettyä tilannetta hallussamme vaan vastustaja pääsi rinnalle ja lopussa ohi. Peli oli kelpo suoritus koko kööriltä mutta jotain puuttui, ainakin ne syötöt ja sitä kautta maalinteko paikat.

Viimeiseen peliin lähdettiin klo 18, eli pitkä päivä jo takana mikä näkyi liikkeessä, vaikka otimme vain kevyen alku liikunnan niin kentällä ei jaksettu enää painaa niin kovaa kuin AC Nokian pojat mitkä vei ekan erä hurjin lukemin. Toiseen erään saatiin kuitenkin uutta peli iloa ja intoa ja tultiin kovaa takaa, peli oli hallussa ja tässä kohti jopa syötöt löysi omille mutta ihan loppuun asti ei kiri riittänyt.

kokonaisuutena turnauksesta jäi käteen aimo annos kokemusta, paljon opittavaa ja suunta harjoittelulle. sanottakoon vielä että tarkoitus oli mennä mukaan haastaja sarjaan mutta johtuen turnaus järjestelyistä, saimme kunnian olla kuitenkin mukana kilpasarjassa missä oli taso toki kovempi mutta emme paljon jäljessä ole.

Tilastot ja kuvia päivitellään myöhemmin.

 

Kotka Cup 24.8.2013

Kotkan kupeessa, pyhtäällä on hienot maisemat ja puitteiltaan hyvä halli missä KoRe (Kotkan Reipas) järjesti turnauksen 01-02 pojille.

Menimme paikan päälle enemmän ja vähemmän ajoissa, hiukan aikataulu haasteita saimme kotkan moottoritien ei niin valmiista ja näin ollen hitaammasta ajamisesta ;).

No ensimmäiseen peliin valmistautuminen kuitenkin päästiin aloittamaan sovitussa aikataulussa ja ilmeisen hyvin se onnistuikin koska peli oli enemmän ja vähemmän meidän hallintaa alusta loppuun vaikka se tiukka olikin. Vastassa oli siis KoRe Keltainen -02 joka hyvin osasi pelatakin mutta lopulta kuitenkin me voiton väänsimme 3-2 numeroin. Kokonaisuutena joukkue pelasi hyvin kapteenimme ja maalivahtimme Tuukan johdolla.

Toisessa pelissä vastaan asettui paikallinen tuntemattomuus, PyY (Pyhtään Pyrintö), ihan varma ikäluokasta en ole mutta 01-02 sekajoukkue mahdollisesti. Molemmat pelasi omat hetkensä ja vaikka maalilla hävittiinkin niin ottelusta jäi hyvä maku. Tässä ottelussa maalissa oli Eemil, Tuukan hoidellessa puolustus hommia.

Alkusarjassa siis tulimme toiseksi koska KoRe Keltainen ja PyY pelasi oman pelinsä tasan. Tämän jälkeen menimme syömään ettei voimat ihan kokonaan lopu. Paikallinen simpukka tarjosi tähän hyvät puitteet mutta ilmeisesti lauantaisin on hiljaisempaa koska viimeiset saivat ruokansa vasta kun piti olla jo takaisin hallilla.

Seuraavaksi vuorossa oli siis puolivälierä missä vastaan asettui ennalta tuntematon Jenga, joukkue on ilmeisesti Iitistä kotoisin (Facebookissa olikin jo heidän ottelu raporttinsa mikä poikkeaa aika paljon meidän vastaavasta ;) löytyy Googlen suosiollisella avustuksella). Jengalla oli hyvä jengi mutta meillä oli pelin hallinta - aina sinne 5-0 tilanteeseen asti missä ilmeisesti takki aukesi tai jopa repesi ja pojat kokeili mitä moninaisempia kuvioita ja yleensä itsekseen. Tätä mentiin aina tilanteeseen 5-3 ja voimme kiittää Tuukkaa taas loistavista torjunnoista mitkä pitivät meidät tilanteen herrana, vasta toisen erän puolivälissä tilanne selkeenteyi ja saatiin taas hiukan peliä aikaan ja loppusummerin soidessa taululla numerot 6-4, eli välierään...

...missä vastaan asettui aiempien pelien perusteella turnauksen voittaja ehdokas, KoRe Musta 01 (toinen maalivahti ilmeisesti 00 ainakin kokonsa puolesta. Jo peliin valmistautumisessa lähdettiin liikkeelle siitä että kaikki mitä saavutetaan on hyvää, puristaminen pois ja rentoa peliä hakemaan. Ensimmäinen erä puhtaasti ja pelillisesti ansaitusti KoRelle 6-0 vaikka meilläkin oli paikkamme. Toiseen erään lähdettiin sitten hiukan eri asenteella ajatuksena että edelleenkään mitään ei hävitä ja kova zemppi päällä olikin, kuparisen rikkoi Make hienolla puurtamisella (mitä hän teki läpi turnauksen muutenkin) karvaamalla pallon ja ujuttamalla sen veskarin "pujuista" sisään. Tästä pojat huomasivat ettei se vastustaja kuitenkaan mikään ihan mahdoton ole vaikka fyysisesti edellä olikin. Toinen erä hävittiin "vain" 3-4 mikä oli hieno saavutus! Tuukka jälleen maalissa ja ilman olisikin numerot voineet olla vielä rumemmat.

Edellisen tappion tuomana tultiin Pronssi peliin, vastaan asettui jo alkusarjasta tuttu KoRe Keltainen -02, kerran jo voitettuamme emme heille revanssia antaneet vaan otettiin komento haltuun alusta asti. Pallollinen pelimme oli hyvää ja jatkuva painostus pakotti vastustajan rikkomaan jolloin saimme kaksikin rangaistuslaukausta, yrittäjänä molemmissa Jasper, ekassa veto maalialueen rajalta ylänurkkaan ei jättänyt mahdollisuuksia veskarille, toisessakin Jappe samaa yritti mutta tällä kertaa veto osui veskariin. Onneksi Jappe korjasi "virheensä" ja viimeisteli hattutemppunsa joitakin minuutteja myöhemmin. Eka erä meille (muistaakseni) 4-0. Toisessa erässä jatkettiin samaa rataa mutta ehkä hiukan lepsummin jollloin KoRekin pääsi mukaan peliin tehden muutaman maalin mutta kokonaisuutena peli oli kyllä meidän hallussa alusta loppuun. Loppu numerot muistaakseni 7-2. Tässäkin pelissä Tuukka pelasi maalilla eleettömästi mutta varmasti.

Ensimmäisestä turnauksesta 2013-2014 siis Pronssia kaulaan. Seuraava turnaus jo viikon päästä missä sitten tasokin hiukan kovempi mutta ei se haittaa ;)

kotkacup.jpg

T:Valmentaja