M40 aloitti SM-sarjan voitolla

30.10.2016

PSS M40 aloitti SM-sarjan paikalliskamppailulla Nollalinjaa vastaan.

Ottelu lähti tasaisesti liikkeelle ja ottelun tempo nousi melko korkealle heti alusta. Loistava paikalliskamppailufiilis. Kumpikaan ei antanut tuumaakaan periksi. Kumpikin puolusti vahvasti ja eka puoliaika mentiin tasatilanteessa 0-0.

Nollalinja aloitti maalinteon 2. Erässä, PSS:n kuitin teki Chiefen. Ison maailman tyyliin hän jätti tuulettamatta, entistä joukkuetta vastaan. Onneksi hetken päästä Chiefen pääsi tuulettamaan tehdessään 2-1 maalin joka muodostui myös ottelun voittomaaliksi. Hyvä viisikkopuolustus, Teron loistotorjunnat, Lindmanin ja Kilpiän viimeiset maalit varmisti PSS M-40 avaus voiton SM-sarjassa.

Ottelutulokset liiton sarjataulukosta.

P.S. Tulevat otteluraportit tulevat olemaan satunnaisia, oletettavasti seuraavasta pelistä Dalmacia vastaan ei tule raportoitua erikseen, sillä Karjalaiset ja Ahtiaiset ovat jo saaneet tarpeeksi julkisuutta :)