M40 sarjan paikallismestaruus ratkennut

24.01.2017

PSS M40 aloitti vuoden 2017 SM-sarjan voitolla.
Tällä kaudella samassa alkulohkossa oli kaksi porvoolaista joukkuetta, PSS ja Nollalinja. Paikalliskamppailut antoivat hienon lisämausteen sarjalle ja näki että ilmassa oli kilpailuhenkisyyttä, rehellistä ja tervettä sellaista.

PSS:llä oli sarjan avauskierrokselta voitto alla Nollalinjasta, joten kauden toinen kohtaaminen olisi ratkaiseva paikalliskamppailuiden osalta. Kummallakin joukkueella näytti olevan paremmin pelimiehiä kun loppuvuoden turnauksessa, eli molemmat saivat tällä kertaa jalkeille kaksi kentällistä. Ottelussa oli hyvää intensiteettiä ja vääntöä, alusta alkaen. PSS:llä pysyi kaksi ensimmäistä erää peli hyvin hallussa ja paketti tiiviinä. Tasaisen varmasti PSS pysti ottamaan pelin haltuunsa ja johti 3-0 kahden pelatun erän jälkeen.
Kolmanteen erään mentäessä PSS:llä taisi olla pientä hyvänolon tunnetta, mutta vastaavasti Nollalinja lähti todella terävästi ja rohkeasti liikkeelle. Nollalinja karvasi neljällä pelaajalla lähes päätylaudasta asti, joka yllätti PSS:n. Nollalinja tuli takaa. Pari nopeata maalia ja vajaa pari minuuttia ennen ottelun loppua Nollalinja tasoitti jo pelin 3-3. Nollalinjalla oli pelissä momentum tasoituksen jälkeen, Esa sai ottaa pari tärkeätä koppia, jonka jälkeen PSS valmennus otti aikalisän vielä minuutti ennen loppua. Palattiin perusasioihin, lopetettiin höntyily, tiivis paketti ja hyvät vastaiskut viimeiselle minuutille ja tämähän toimi. PSS:n voittomaali tuli 15sek ennen summeria. Lopputulos PSS:lle 4-3. PSS otti näin kauden molemmat paikalliskamppailut omiin nimiinsä.

Vaikka paikalliskamppailut olivat hienoja, PSS:n leirissä suurin osa olisi halukkaita yhdistää voimavaroja ensi kaudelle. Porvoolaisilla olisi edellytykset saada kasaan joukkue joka taistelisi kärkipaikoista, sen sijaan että nyt taistellaan häntäpään paikoista ja puolet otteluista mennään hieman vajaalla rosterilla.


Toisessa ottelussa PSS kohtaisi mestarisuosikin SC Dalmacin.

Rosterin ollessa taas hieman vajaa, saatiin toistamiseen tällä kaudella ottaa MV Tero kentälle. Taktiikka oli yksinkertainen, bussi maalin eteen, vastaiskuilla hyökätään, Tero maalille ja toimitetaan palloa Terolle hakattavaksi sisään. Hyvinhän se toimi, sillä kaikki pelitilannemaalit tuli Teron ollessa kentällä. Valitettavasti Dalmac pääsi melko aikaisessa vaiheessa maalien makuun, jolloin entiset maajoukkuemiehet, Akseli Ahtiaisen johdolla, saivat pelata melko vapautuneesti. Kun vastustaja pystyy heittämään meidän sumpun läpi poikkarin lättynä ja kaveri lyö ilmasta ”one timerin” verkonperukoille, niin ei voi muuta kun kunnioittaa vastustajan taitoa.
PSS oli koko ottelun pienessä takaa-ajoasemassa, mutta hyvin tsempattiin peli läpi. Ottelussa saatiin myös oma osuutemme hyvistä maalintekopaikoista, mutta tälläkään kertaa paikkoja ei hyödynnetty riittävällä prosentilla. Silti peli antoi uskoa, hyvänä päivänä voimme haastaa myös SC Dalmacin, mutta tällä kertaa hävisimme silti selkeästi numeroin 8-4. Ottelun sankarit oli Tero ja uusi hankintamme Ari jotka teki meidän pelitilannemaalit.

Maajoukkuemiehet Porvooseen

Hiihtolomaviikon päättyessä lauantaina 25.2. PSS järjestää M40 SM-sarjan kotiturnauksen. Kentällä saattaa nähdä useita mielenkiintoisia Suomen mestareita ja maajoukkuepelaajia, mm. Esa Karjalainen, Akseli Ahtiainen, Valeri Krykov, Mika Heikkilä, Juho Seppälä, Juha Markelin, A-J Härkönen, Petri Virtanen ja Sami Mattila. Ottelut Aurorahallilla La 25.2. klo 09:00-15:00.

Lisäksi pelataan PSS:n M35 alkulohkon päätösturnaus Aurorahallissa sunnuntaina 26.2. klo 10:00 – 13:00

Sarjataulukko ja tilastot tästä

.

21.08.2018Ikämiesten Dunloptennisturnaus alkoi hyvin
20.08.2018Ikämiestenniksen otteluohjelma
14.08.2018SäbäSenioreiden DunlopTennisturnaus
07.08.2018Ikämiesten tulevan kauden suunnitelmat
19.02.2017Ex. Maajoukkuemiehiä Auroralla la 25.2.
24.01.2017M40 sarjan paikallismestaruus ratkennut
12.12.2016M40 puolivuotiskatsaus
13.11.2016M40 SM-sarja jatkui ristiinpelaamisilla
30.10.2016M40 aloitti SM-sarjan voitolla
11.10.2016Classic, Dalmac, ja paikallistaistot Nollalinjan kanssa

Siirry arkistoon »