Aika: 13.2.2011 15.00
Paikka: Hellberg halli
Sarja: Harjoitusottelut

Haettiin haastetta hieman vanhemmisa tytöistä.

Peli lähti alkuun E-tyttöjen hieman ihmetellessä pieniä vemmelsääriämme ja ei aikaakaan kun jo päästiin ylättämään vastustajan maalivahdin. Tämän jälkeen E-tytöt saivat vaihto vaihdolta paremman otteen ja aivan erän lopussa tasoituksen. Puoliajalla E-tytöt vaihtoivat maalivahdin ja kentälle tuli kolmas "puuma" tämä sekä taktiikan pieni muutos yhdessä F-tyttöjen puolustuksen ylipelaamisen kanssa johti useaan avopaikkaan maalillemme jotka mainiosti pelannut A-M hoiti hienosti. Niin aina kun pääsee yrittämään niin joskus onnistuu ja niin Pantterit meni menojaan maali maalilta aina 5-1 tilanteeseen. Lopuksi lohdutukseksi saatiin tehtyä maalin tämän teki vasta kuukauden pelannut Viivi Pirinen. Ottelu oli erittäin tärkeä oppitunti F-tytöille ja kertoi missä meillä on parannettavaa.