PSS:n C2 pojat voittoon Indiansista

21.11.2018

14.11 PSS matkusti Indiansin vieraaksi Espooseen pelaamaan C2-poikien SM-sarjaa. Ottelu käytiin Opinmäen koululla ja alustana parketti.

Ensimmäinen erä meni suurilta osin kotijoukkueelle, kun porvoolaiset tutustuivat puulattialla pelaamiseen ja yrittivät saada palloa hallintaan. Parketti tuotti PSS:lle hankaluuksia ja huomasi selvästi, että espoolaiset olivat tottuneempia alustaan. Ensimmäinen erä ”Intiaaniheimolle” 2-1.

Toinen erä mentiin samassa tahdissa. Erätauolle mentäessä olivat lukemat tasan 3-3. Kolmas erä alkoi värikkäästi, kun porvoolaisille määrättiin heti alkuun 2 min pelin viivyttämisestä. Hallin kello näytti väärää aikaa ja PSS tulkitsi tauon vielä jatkuvan. Kun porvoolaiset olivat vielä pukukopissa, vihelsi tuomari pelin käyntiin ilman vierasjoukkuetta ja PSS:lle jäähy pelin viivyttämisestä. Ylivoiman aikana Indians siirtyi 4-3 johtoon ja peli sai uuden käänteen. Takaiskusta suivaantuneet PSS pojat lähtivät tosissaan pelaamaan ja tulosta syntyi välittömästi.

Pallo pysyi vihdoinkin lavassa ja syötöt menivät perille. PSS käänsi ottelun hallinnan itselleen, joka säilyi loppuun asti. Kun summeri lopulta soi puoli yhdeksän aikaan, olivat lukemat 4-9 (2-1,1-2,1-6) porvoolaisille. Maalinteossa onnistui seitsemän pelaajaa, joka kertoo joukkueen leveydestä. Näistä kapteeni Alex Laiti onnistui tekemään hattutempun. Maalin mieheen iskivät myös Kaapo Markkanen, Mikko Hatunpää, Lukas Lindholm, Niklas Tuominen, Kim Nissi, sekä Pauli Backman.

”Tämä oli kyllä urani värikkäin ja tapahtumarikkain ottelu, täytyy olla hyvin tyytyväinen joukkueen taisteluun” summasi Johan Tuominen pelin jälkeen.

Seuraavan kerran pojat matkaavat Ouluun jossa vastassa ovat OLS lauantaina ja Merikoski sunnuntaina.

27.11.2020Koronarajoitukset ja toimenpiteet 27.11.-20.12. - Harjoitukset ja pelitoiminta keskeytetään