C2-pojille voitto Porin Karhuista

14.01.2019

Sunnuntaina C2-poikien SM-sarja jatkui Porissa. Joukkueet olivat sarjataulukossa peräkkäin, joten kyseessä oli ns. ”kuuden pisteen ottelu” ja voitolla saataisiin repäistyä kaulaa porilaisiin ja vankistettua sijoitusta pudotuspeliviivan paremmalla puolella.

Ottelun ensimmäinen erä mentiin tasaisissa merkeissä molempien puolustaessa tarkasti. Erän edetessä PSS sai luotua enemmän maalipaikkoja, mutta avauserässä nähtiin ainoastaan yksi maali, kun Aatu Wulff onnistui laukomaan porvoolaiset johtoon.

Karhut tasoittivat pelin heti toisen erän alkajaisiksi. PSS jatkoi pallohallintaa, mutta maalit olivat edelleen tiukassa. Aatu Harmaala onnistui kuitenkin viimein siirtämään porvoolaiset jälleen johtoon vajaa viisi minuuttia ennen toisen erän loppua.

Toisella erätauolla painotettiin joukkueelle suoraviivaisempaa viimeistelyä ja nopeampia ratkaisuja, sillä pelillisesti oltiin kuitenkin askeleen porilaisia edellä. Vain maalit olivat jääneet puuttumaan.

Kolmas erä toikin muutosta tehoihin ja PSS runnoi peräti kolme maalia erän kolmen ensimmäisen minuutin aikana, siirtyen jo turvallisen tuntuiseen johtoon. PSS jatkoi hallintaa puolustaen tarkasti johtoaan ja ottelun loppupuolella maaleja tehtiin puolin ja toisin. Ottelu kirjattiin lopulta porvoolaisille 4-8 (0-1,1-1,3-6) ja porvoolaisten parhaana palkittiin kolme maalia laukonut Aatu Harmaala. Edellä mainittujen lisäksi maalinteossa onnistuivat Okko Kemppainen, Mikko Hatunpää, Kim Nissi ja Alex Laiti.

-       Jälleen vahva esitys meidän pojilta. Toisen erätauon painotukset tehosivat ja saimme suoraviivaisemmalla viimeistelyllä tarvittavat maalit ja paremmasta joukkueesta ei tänään ollut lopulta epäselvää, totesi valmentaja Johan Tuominen.

Ensi viikonloppuna on vuorossa Tampereen Classic vieraissa. PSS jatkaa edelleen lohkon kolmantena, kun runkosarjaa on jäljellä kuusi ottelua.

18.09.2019C1-poikien SM-sarjan otteluohjelma kausi 2019-2020
26.08.2019C1-pojat SM-sarjaan puhtaalla pelillä
11.04.201904-pojat valmistautuvat seuraavaan kauteen
03.09.2019Kuusi tyttöjunioria mukaan maajoukkueleiritykseen
03.09.2019Myös seuran C-tytöt SM-sarjaan!
01.09.2019Nappulakerho käyntiin syykuussa
29.08.2019B-tytöt ja C1-pojat SM-sarjaan
19.08.2019PSS juniorijoukkueet SM-karsintoihin viiden joukkueen voimin
08.08.2019Itä-Uudenmaan Urheiluakatemia avausinfo 23.8.
06.08.2019F-tytöt ja G-pojat uusia joukkueita!