PSS (naisten edustus) - Happee (7 - 3)

Aika: 14.3.2015 18.30
Paikka: Salibandyhalli Aurora
Sarja: Naisten Salibandyliiga

Naisten Salibandyliigan pleijarit polkaistiin tänään vauhdilla käyntiin kun ensimmäinen puolivälierä väännettiin Auroralla. Keltamusta kotijoukkue oli tänään vahvempi luvuin 7-3 ja ensimmäinen täplä jäi Porvooseen.

Ottelun alussa PSS karkasi 2-0 johtoon Henna Uljuan ja Julia Turusen maaleilla mutta Happee kiri takaisin tasoihin. Ensimmäisen erän viime sekunneilla Elli Holmberg laukoi kotijoukkueen kuitenkin takaisin johtoon hienolla pukukoppimaalilla ja tauolle mentiin 3-2 lukemissa.

Toinen erä alkoi myös keltamustien lasien läpi katsottuna erittäin hyvin kun Olivia Kortelainen pomputteli pallon häkkiin vasta 48 sekunnin pelaamisen jälkeen. Tämä taisi olla ottelun ratkaisu josta Happeen selkäranka katkesi eikä vieraat enää päässeet rinnalle. Toinen erä menikin kotijoukkueelle 3-0 kun Elli Holmberg paukutti kaksi maalia ja viimeisteli illan hattutemppunsa. Hyvä Elli! Viimeiseen erään lähdettiin 6-2 lukemista.

Viimeisessä erässä Happee piti palloa ja yritti kovasti mutta tuloksetta. Hirvittäret pääsivät jopa kokeilemaan kavennusta rankkarista mutta Porvoolaisten maalissa Krista Nieminen hoiti homman kylmän viileästi. Ylivoimalla Happee kuitenkin laukoi illan viimeisensä jonka jälkeen PSS vielä kaunisteli lukemia lopussa Noona Björkmanin upella maalinedusmaalilla. Ensimmäinen voitto siis Porvoolaisille.

Ensimmäinen ottelu oli porvoolaisten kannalta hyvä alku kevään koviin koitoksiin. Se on kuitenkin nyt takanapäin ja nyt alkaakin tiukka keskittyminen kohti tulevaa. Jo huomenna pelataan Jyväskylässä Game 2 ja keskiviikkona palataan taas kotiin. Kolmella voitolla jatkoon. Huomenna siis jatketaan!