Naiset illalla Mosalle legendaarisen "Keppanan" vieraaksi

03.10.2012

naisten_salibandyliiga.jpgNaisten kauden kolmas koitos pelataan tänään illalla joukkueen suunnistaessa Mosahallille Naisten Salibandyliigassa jo vuosia mainetta niittäneen Erä III:n vieraaksi. Ottelu alkaa Tapanilassa klo 18:30.

PSS on aloittanut sarjan vierastappiolla OLS:lle ja kotivoitolla M-Teamista, joten joukkue tavoittelee tänään kauden ensimmäisiä pisteitä vieraskentältä. Tapanilan ylpeys puolestaan hakee kauden avauspisteitään, kun se on kärsinyt niukat tappiot ensin kotonaan NST:lle ja sitten vieraskentällä Kooveelle.

Kuten PSS, myös Erä nuorentui viime kauden päätteeksi huomattavasti. Molemmilla on kasassa tulevaisuuden joukkueet, jotka hakevat kokemusta sarjasta, mutta pystyvät samalla haastamaan tämän hetken kärkijoukkueet.

Mosalaisten kaikki kaikessa on sen ykkösketju kokeneen Anna Yli-Kojolan johdolla. Myös Tuuli Huuskonen nakutti kovat pisteet viime kaudelle, joten hänen kanssaan PSS saa olla niin ikään varuillaan.

PSS:n tehot ovat jakautuneet alkukaudesta melko tasaisesti. Oulussa Janica Ignatius oli joukkueen tehopelaaja, kun taas perjantaina Auroralla Senni Hietanen räjäytti pankin tehden ottelussa "hattutempun". Joukkueen nuori puolustuskaarti on päässyt hyvin sarjaan sisään kapteeni Ninja Lindholmin johdolla, eikä se varmasti tule antamaan tuumaakaan tilaa Erän hyökkäykselle.

pss_m_team3_new.jpgSenni Hietanen viimeisteli rangaistuslaukauksella hattutempun viime perjantaina kotiottelussa M-Teamia vastaan. (kuva: Tuula Heino-Kyllönen)

PSS:n sairaslistalla jatkavat edelleen puolustajat Minttu Koskenlaita ja Hilma Haakana, kuten hyökkääjä Liina Luih. Minna Nurmen pelaaminen selviää vasta ottelun alla.

Mosalle ei ole Porvoosta matka eikä mikään, joten porvoolaisetkin ovat tervetulleita kannustamaan omiaan. Ottelu alkaa siis klo 18:30!

21.05.2019Kesäkuun talenttiryhmien haku päättyy 22.5.
03.04.2019Valmentajaksi Porvooseen?
15.02.2019 12:00Salibandyseurat Light Iron ja PSS yhteistyöhön
09.02.2019Liiganaisten fanibussi Suomen Cupin finaaliin - ilmoittaudu mukaan
06.02.2019Poikajunioreiden taitokoulu starttaa ma 11.2.2019!
23.01.2019Itä-Uudenmaan urheiluakatemian info 2003-syntyneille
13.12.2018Poikajunioreiden valmentajapalaveri ti 18.12.
26.11.2018Tyttöjunioreiden valmentajapalaveri ma 3.12.
09.09.2018Ensimmäinen Jump In Vuoden seuratoi­mi­ja­palkinto Keijo Sainiolle
26.08.2018Porvoolaisväriä on mukana molemmissa salibandymaaotteluissa