F-tytöt (2010 - 2011 syntyneet) kaudella 2018-19

Tervetuloa joukkueemme kotisivuille!

PSS perustaa alkavalle kaudelle F-tyttöjen joukkueen. F-tytöt ovat 2010-11 -syntyneitä.

F-tyttöjen aloitustapahtuma järjestetään Kokonhallilla torstaina 23.8.2018 klo 17:45-19:00

Tilaisuus alkaa Kokonhallin liikuntasalin kentän laidalla, jolloin lapsille ja huoltajille esitellään joukkueen valmennusta. Huoltajat siirtyvät palaveriin Kokonhallin saunakabinettiin. Tytöille järjestetään samanaikaisesti tutustumistreenit.

Huoltajien palaverissa käydään joukkueen tausta-asioita läpi. Taustatehtävinä joukkueenjohto, rahastonhoito ja apuvalmennus. Lisäksi kerrotaan lisätietoa kauden treeneistä ja peleistä.

F-tytöillä kauden harjoituksia tulee keskimäärin kahdesti viikossa. Harjoitusten lisäksi joukkue osallistuu Salibandyliiton aluesarjaan, jossa turnaustapahtumia pääkaupunkiseudulla tulee n. 6-8 peliryhmää kohden. Joukkueen huoltajien ja valmentajien aktiivisuuden ja innokkuuden myötä joukkueet voivat halutessaan osallistua muihinkin tapahtumiin.

Seuramme nuorimmat pelaavat ilman ottelu- tai sarjakohtaisia tulostavoitteita. Aikaisempaa salibandytaustaa ei tarvitse olla. Tärkeintä on, että lapsi on kiinnostunut lajista ja liikunnasta ja haluaa oppia uutta ja pitää hauskaa.

Harjoituksissa mennään lasten ehdoilla ja pyritään siihen, että treeneistä lähtee kotiin hyväntuulisia pelaajanalkuja.

Lapsia tullaan myös kannustamaan monipuoliseen liikuntaan.

Joukkueeseen ilmoittautuminen tapahtuu täällä

Ilmoittautumisen yhteydessä kerättäviä tietoja käytetään ainoastaan joukkueen toiminnasta tiedottamiseen ja pelaajien lisäämiseen myClub-toiminnanohjausjärjestelmään. MyClub toimii joukkueiden virallisena tiedotus- ja tapahtumakanavana sekä seuran jäsenrekisterinä.

Tiedustelut:

Sauli Hynynen
sauli.hynynen[a]porvoonsalibandyseura.net

Ensimmäinen Jump In Vuoden seuratoi­mi­ja­palkinto Keijo Sainiolle (09.09.2018)
Mister PSS Keijo Sainio pokkasi Uu­si­maa Aree­nal­la jär­jes­te­tyn Jump In -ta­pah­tu­man yh­tey­des­sä Vuo­den seu­ra­toi­mi­ja­pal­kin­non, ja todellakin ansioista..

Porvoolaisväriä on mukana molemmissa salibandymaaotteluissa (26.08.2018)
Perinteinen salibandyn naisten ja alle 19-vuotiaiden tyttöjen Suomi-Ruotsi tapahtuma järjestetään Porvoossa Kokonhallissa lauantaina 1. syyskuuta. Naisten joukkueessa..

Tyttöjunioreiden valmentajapalaveri ma 17.9. (24.08.2018)
Tyttöjunioreiden valmentajille pidetään palaveri maanantaina 17.9.2018 klo 17:15 - 18:15. Kaikista seuran tyttöjuniorijoukkueista odotetaan valmennusta paikalle..

24.08.2018  Poikajunioreiden valmentajapalaveri ke 5.9.
20.08.2018  F-tyttöjen aloitustapahtuma to 23.8.2018
15.08.2018  Junioreiden maalivahtikoulutus valmentajille pe 31.8.
04.06.2018  Fat Pipe ja PSS yhteistyöhön
24.05.2018  Kauden 2017-2018 päättäjäisissä palkitut