B-tytöt aloittavat SM-taipaleensa sunnuntaina!

07.10.2017

Sunnuntaina Askola-Areenalla polkaistaan viimein B-tyttöjen SM-sarja käyntiin PSS:n osalta. Kuuden viikon odotus on sisältänyt tiukan treenin lisäksi mm. FBA leirin, sekä vaihtelevasti sujuneen Häme-Cupin. Kaiken pitäisi kuitenkin olla valmista, kun klo 14 alkavaan peliin askin toiseen päähän astelee erittäin mielenkiintoinen vastustaja, eli Panthers/LASB yhdistelmä!

PaLa on siis rakennettu RSS Panthersin (Riihimäki) ja Lammin Salibandyn yhteistyön pohjalle, ja B-tyttöjen lisäksi yhdistelmä saalisti myös A-tytöissä SM-paikan, vieläpä tiputtaen PSS:n rankkareilla. PaLa ehdittiin kohdata kesällä treenimatsin merkeissä, jolloin napattiin voitto, mutta Häme-Cupissa tahti oli toinen, joten voitot 1-1 tässä vaiheessa kautta.

PSS on povattu taistelemaan jopa kärkisijoissa, ja valmentajien papereissa PaLa oli sijoitettu hieman alemmaksi, mutta kuitenkin keskivaiheille tukevasti playoff-taisteluun oikeuttaviin sijoihin.

PaLa aloitti sarjan perjantaina ennakkosuosikki Pirkkojen vieraana. Vierailijat joutuivat lopulta taipumaan 9-4, mutta joukkue oli kahden erän jälkeen vielä hyvin iskuetäisyydellä. Osa Panttereista pelaavat myös ASM sarjaa, ja syömähampaat Nelli Salmio, Saimi Lehto ja Kaie Sinor iskivät jo hurjat tehot, kun A:n suosikki EräViikingit joutuivat taipumaan Lammilla. B:ssä Pirkkoja vastaan Jenna Ronkainen ja Henni Hakala osoittivat että laajuutta materiaalissa riittää. Joukkue on selvästi, ja odotetustikin, parantanut alkukauden aikana menoaan, ja mikäli sarja starttaa hyvin, niin mahdollisuudet taistella kärkisijoista kasvavat merkittävästi.

PSS lähtee otteluun kolmella täydellä kentällisellä, vaikka ryhmästä puuttuu Naisten rosteriin kuuluvien Jasmiina Järvisen ja Alisa Kettusen lisäksi muitakin kovia nimiä; matkan takia Taimi Mikkola, sekä loukissa olevat Jenna Wainio ja Laura Kariniemi. Laajuutta riittää kuitenkin, ja ketjullisen verran pelaajia on mukana C-tyttöjen kanssa pelaamassa B-aluesarjaa. Joukkoja johtaa samalla hyökkäyskombolla A-tytöissäkin hienosti pelanneet Mixu, Kapsu ja Sini. Myös muista ketjuista löytyy riittävästi iskukykyä, joten uskomme että PaLa joutuu täyden päivätyön tehdä saadakseen pisteitä mukaan Askolasta.

Eli sunnuntaina klo 14 pallo keskelle Askola Areenalla. Tervetuloa!

PSS aloittaa:

Mv: Jenna Järvinen (Milla Aromäki)

Mixu Backman - Sini Liljavirta - Kapsu Tarvainen

Milla Ylikojola - Kaisla Ensola

Tiia Dahlström - Viivi Heikkinen - Aada Heikkinen

Minka Rönnberg - Sakke Luhtanen

Anna Saarikko - Lotta Karlsson - Bebe von Schantz

Venla Nieminen - Ronja Virta

Nea Rainio, Mirkku Rönnberg

03.07.2018Huippusalibandya Porvoossa 1.9.2018!
04.06.2018Fat Pipe ja PSS yhteistyöhön
03.07.2018Seuran toimisto kiinni heinäkuun ajan