Urheiluakatemian hakuaika käynnissä

12.02.2018

Itä-Uudenmaan Urheiluakatemian hakuaika ensi kaudelle on tällä hetkellä käynnissä.

Urheiluakatemia on tarkoitettu Itäisen Uudenmaan urheilijoille tai sitten Porvoossa opiskeleville urheilijoille. Urheilijat jaetaan aikaisemman menestyksen perusteella kolmeen tasoon.

Tasot ovat kansainvälinen taso, kansallinen kärkitaso ja tavoitteellisesti kohti kansallista kärkitasoa harjoitteleva nuori. Mitä korkeammalle tasolle urheilija on valittu Urheiluakatemiaan, sitä paremmat edut hän akatemiasta saa. Urheilija itse valitsee, mille tasolle hakee.

Akatemian johtoryhmä hyväksyy tai hylkää hakemuksen tai ehdottaa paikkaa alemmalla tasolla.

Valintaan vaikuttavat aikaisempien vuosien tuloskehitys ja menestys sekä valmentajan lausunto. I ja II-tasolle hakevien kohdalla pyydetään lisäksi lajiliitolta lausunto. Jo akatemiassa harjoittelevien urheilijoiden osalta jäsenyys jatkuu automaattisesti tehdyn opintosuunnitelman mukaisesti. Ainoastaan, mikäli urheilija haluaa nostaa statustaan ylemmälle tasolle, tulee uusi hakemus jättää sisään.

Kohderyhmän opiskelupaikkoja voivat olla esimerkiksi Amisto, Askolan Lukio, Borgå Gymnasium, Haaga-Helia, Inveon, Linnankosken Lukio, Point College, Practicum tai Itä-Uudenmaan Oppimiskeskus.

HAKEMINEN URHEILUAKATEMIAAN

IUA KOTISIVUT

27.04.2018PSS:n liiganaiset sekä A- ja B-tytöt tiivistävät yhteistyötään
30.04.2018PSS on valittu MAAJOUKKUE FBA -yhteistyöseuraksi tytöissä