ET Stars - Turnauselämää Masalassa

15.03.2018

E-tyttöjen kuluvan kauden viimeistä edellinen sarjaturnaus pelattiin maaliskuussa Kirkkonummella. Stars-kokonpanolla oli tiedossa kaksi mielenkiintoista ottelua Northern Starsia sekä sarjajohtaja Rangersia vastaan. Matkaan lähdettiin reilusti F-tytöillä vahvistetulla kokoonpanolla mikä riitti kuitenkin yhteensä vain ainoastaan kolmeen vaihtopelaajaan.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli turnauksen järjestysvastuussa ollut ja sarjaa johtava Rangers. Aluksi hieman vieraskoreasti, ja totutellen pieneen rinkiin sekä jatkuvasti vaihtuviin ketjukavereihin, antoi Stars aavistuksen liikaa etumatkaa kahdessa ensimmäisessä erässä. Tytöt eivät missään vaiheessa antaneet lainkaan periksi vaan sitkeästi taistellen painivat isokokoisen Rangersin kanssa toisiaan tukien siten että ottelua ei vihelletty poikki ja kolmas erä lopulta päättyikin kotijoukkueelle ainoastaan 2-1. Kahden ensimmäisen erän hallinta takasi kuitenkin sen että Rangers voitti ottelu 14-3.

Hetken huilattuaan kohtasivat porvoolaiset päivän toisessa ottelussa Northern Starsin. Ja kuten kelta-mustien ryhmää Kirkkonummella valmentanut Hannu Laine totesi, jatkoivat porvoolaiset siitä mihin aiemmin jäivät. Kerttu Turunen viimeisteli 14-2 lukemat kun kolmatta erää oli pelattu kuusi minuuttia ja samalla ottelu oli keskeytyskunnossa. Hyvä näin, pienellä ringillä liikkeellä ollut Stars tarvitsi tätä ja lopputulos oli pelaajille suuri riemu.

Porvoolaiset pelasivat Kirkkonummella kaikkiaan kuusi erää salibandya ja niistä neljä jälkimmäistä oli PSS:n penkiltä katsottuina erittäin onnistuneita.

IMG_3312.jpg

PSS dominoi Northern Starsia vastaan: Lotta Laine 71 (oik.), Anni Lindström 23, Linea Blomfelt sekä joukkueen kapteeni Kerttu Turunen 25.

Joukkue pelaa sarjakauden viimeisen turnauksena vielä ennen pääsiäistä Auroralla.

Tulokset:

Rangers – PSS Stars   14 - 3

Northern Stars – PSS Stars   2 - 14

27.04.2018PSS:n liiganaiset sekä A- ja B-tytöt tiivistävät yhteistyötään
30.04.2018PSS on valittu MAAJOUKKUE FBA -yhteistyöseuraksi tytöissä
20.04.2018KOKOUSKUTSU: Seuran varsinainen kokous, tiistaina 29.5.2018 klo 18:00
04.04.2018Järvinen, Karjalainen, Lampinen ja Nieminen mukaan naisten EFT-turnaukseen
04.04.2018Hautojärvi, Järvinen ja Levälampi mukaan U19 MM-kisoihin
03.04.2018CTSM: C-tytöt SM-finaaliin!