PSS:n liiganaiset sekä A- ja B-tytöt tiivistävät yhteistyötään

27.04.2018

Porvoon Salibandyseuran naisten edustusjoukkueen ja vanhimpien tyttöjuniorien yhteistyötä lisätään siirtymällä kaudella 2018–19 uuteen toimintamuotoon, akatemiamalliin. Uuden toimintamallin avulla naisten edustusjoukkueen ja A/B-junioreiden yhteistyö tiivistyy merkittävästi.

Seuran ja akatemiamallin tavoitteena on yhdenmukaistaa joukkueiden toimintamalleja, kuten päivittäistä harjoittelua ja pelitapoja. Tämä tekee pelaajien liikkumisen joukkueiden ja peliryhmien välillä luontevammaksi ja joustavammaksi.

A/B – tyttöjen valmennustiimi nimetty

A-tyttöjen vastuuvalmentajana toimii Samu Björkman. Valmennustukea antaa liiganaisten päävalmentaja Jukka Kouvalainen. Valmennustiimiä täydennetään vielä kevään ja kesän aikana.

B-tyttöjen vastuuvalmentajana toimii Sauli Hynynen ja valmentajana Anne Sonkajärvi.

A/B -tyttöjen fysiikkavalmentajana toimii Janika Martinsalo ja maalivahtivalmentajana Ville Jokinen.

Sekä A- että B-tytöt osallistuvat alkusyksystä 2018 pelattaviin SM-karsintoihin.

Tukea Itä-Uudenmaan urheiluakatemiasta ja Salibandyliiton FBA-toiminnasta

Päivittäisen joukkueharjoittelun lisäksi Akatemian toisen asteen koulutusta suorittavilla pelaajilla on mahdollisuus harjoitella aamuisin Itä-Uudenmaan urheiluakatemiassa. IUA aamuvalmennuksesta vastaa Janika Martinsalo.

Akatemian B-tytöt ovat mukana myös Salibandyliiton Maajoukkuetie -yhteistyöjoukkueena.
FBA-maajoukkuetien yhteistyöseuroiksi valittiin avainseuroja, joilla on parhaat mahdollisuudet kestävään ja pitkäjänteiseen seuran ja pelaajien kehittämiseen. PSS:n tyttöjuniorien toiminta täytti selkeästi asetetut kriteerit.

Mukaan PSS tyttöakatemiaan?

A/B tyttöakatemian toiminta käynnistyy 7.5.2018. Porvoon Salibandyseuran tyttöakatemia etsii menestykselliseen toimintaansa mukaan sitoutuneita ja motivoituneita pelaajia. Järjestelmä on kaikille avoin. Omalla toiminnallaan ja asenteellaan pelaaja luo mahdollisuuden valituksi tulemiselle. Akatemia tarjoaa hyvän kasvupaikan kehittymiselle tason mukaan. Jokainen pelaaja on yksilönä meille arvokas ja tärkeä.

Lisätietoja:

Valmennuspäällikkö Sauli Hynynen 040 587 8363
sauli.hynynen@porvoonsalibandyseura.net

15.02.2019 12:00Salibandyseurat Light Iron ja PSS yhteistyöhön
16.02.2019PSS on Suomen Cup -mestari!
15.02.2019Haku Itä-Uudenmaan urheiluakatemiaan on avattu
09.02.2019Liiganaisten fanibussi Suomen Cupin finaaliin - ilmoittaudu mukaan
09.02.2019Maajoukkueessa debytoinut PSS:n Ella Sundström tammikuun pelaaja
06.02.2019Poikajunioreiden taitokoulu starttaa ma 11.2.2019!
29.01.2019PSS:n naisten ensi kauden edustusjoukkue rakentuu kovaa vauhtia - juniorit hyvin edustettuna
23.01.2019Itä-Uudenmaan urheiluakatemian info 2003-syntyneille
07.01.2019Lauantaina pelattiin harrastesalibandya hymyssä suin