PSS on valittu MAAJOUKKUETIE FBA -yhteistyöseuraksi tytöissä

06.03.2019

Porvoon Salibandyseura on valittu yhdeksi Suomen Salibandyliiton ja Eerikkilän Urheiluopiston MAAJOUKKUTIE FBA -yhteistyöseuraksi tytöissä kaudelle 2019-2021.

Tytöissä yhteistyöseuroja ovat PSS:n lisäksi vain Classic, ErVi ja Koovee. Loput ikäluokkajoukkueet ovat United-joukkueita eli yhdistelmiä muiden seurojen pelaajista. PSS on mukana joukkueillaan kaikissa tyttöikäluokissa eli B-, C- ja D-tytöissä.

Valinnat on tehty MAAJOUKKUETIE FBA -toiminnan hakukriteerien perusteella. Valinnoissa ovat vaikuttaneet seuran valmennusjärjestelmän kehittyminen lapsesta edustusjoukkuetasolle. Lisäksi tärkeäksi tekijäksi on katsottu koko seuran kestävä ja pitkäjänteinen kehittäminen.

Maajoukkuetiellä keskeistä on seuran pelaajakehitys sekä seuran valmentajien ja valmennuspäällikön osaamisen kehittäminen. Valmentajan omien tavoitteiden ja suunnitelmien mukaan seura tukee valmentajaa mm. lajitason koulutuksissa. MAAJOUKKUETIE FBA:n kautta osa valmentajista on mukana salibandyn valmentajakoulutuksessa.

Pelaajille MAAJOUKKUETIE FBA tarjoaa omien valmentajien kehityksen lisäksi leiritapahtumia testeineen oman joukkueen mukana. Maajoukkuetien yhteistapahtumat järjestetään Eerikkilän Urheiluopistolla.

Porvoon Salibandyseuran mukaan valitseminen osoittaa sen, että seurassa tehdään määrätietoista kehitystyötä pelaajapolun ja valmennustoiminnan eteen.

Lisää valinnasta Salibandyliiton tiedotteessa.

MAAJOUKKUETIE FBA Eerikkilän urheiluopiston sivuilla.

logoFBA2018.jpgpss_logo_seura.bmp

03.04.2019Salibandyn harrasteturnaus CoSpace Cup pelataan toukokuussa!
17.04.2019Naisten finaalisarjaa ennakoitiin mediatilaisuudessa
15.04.2019C-tytöille SM-hopeaa