PSS on valittu MAAJOUKKUE FBA -yhteistyöseuraksi tytöissä

30.04.2018

PSS on valittu yhdeksi Suomen Salibandyliiton ja Eerikkilän Urheiluopiston MAAJOUKKUTIE FBA -yhteistyöseuraksi tytöissä kaudelle 2018-2019.

Merkittäväksi seuralle valinnan tekee se, että tytöissä yhteistyöseuroja ovat PSS:n lisäksi vain ErVi ja Classic. Loput ikäluokkajoukkueet ovat United-joukkueita eli yhdistelmiä muiden seurojen pelaajista. Porvoon Salibandyseura on mukana joukkueillaan kaikissa tyttöikäluokissa eli B-, C- ja D-tytöissä.

Viime kaudella PSS oli FBA-toiminnassa mukana B- ja C-tytöillä.

MAAJOUKKUETIE FBA -valinnoissa ovat vaikuttaneet seuran valmennusjärjestelmän kehittyminen lapsesta edustusjoukkuetasolle. Lisäksi tärkeäksi tekijäksi on katsottu koko seuran kestävä ja pitkäjänteinen kehittäminen.

Maajoukkuetiellä keskeistä on seuran pelaajakehitys sekä seuran valmentajien ja valmennuspäällikön osaamisen kehittäminen. FBA:n lisäksi PSS panostaa valmentajiensa koulutukseen tarjoamalla seurakoulutuksia eri teemoin läpi kauden. Valmentajan omien tavoitteiden ja suunnitelmien mukaan seura tukee valmentajaa mm. lajitason koulutuksissa. MAAJOUKKUETIE FBA:n kautta osa valmentajista on mukana salibandyn valmentajakoulutuksessa.

Pelaajille MAAJOUKKUETIE FBA tarjoaa omien valmentajien kehityksen lisäksi leiritapahtumia testeineen oman joukkueen mukana. Maajoukkuetien yhteistapahtumat järjestetään Eerikkilän Urheiluopistolla.

Porvoon Salibandyseuran mukaan valitseminen osoittaa sen, että seurassa tehdään määrätietoista kehitystyötä pelaajapolun ja valmennustoiminnan eteen. Tehtävää on seurassa edelleenkin, mutta tiedämme, että suunta on oikea.

Lisää valinnasta Salibandyliiton tiedotteessa.

MAAJOUKKUETIE FBA Eerikkilän urheiluopiston sivuilla.

logoFBA2018.jpgpss_logo_seura.bmp

08.10.2018Junioreiden harrasteturnaus Porvoossa 20.10.
12.09.2018Kuusi tyttöä mukaan maajoukkueleirille
09.09.2018Ensimmäinen Jump In Vuoden seuratoi­mi­ja­palkinto Keijo Sainiolle
26.08.2018Porvoolaisväriä on mukana molemmissa salibandymaaotteluissa
24.08.2018Tyttöjunioreiden valmentajapalaveri ma 17.9.
24.08.2018Poikajunioreiden valmentajapalaveri ke 5.9.
20.08.2018Urheiluakatemian aloitus pe 24.8.
16.08.2018Nappulakerho käynnistyy syyskuussa
15.08.2018Junioreiden maalivahtikoulutus valmentajille pe 31.8.
08.08.2018F-tyttöjen ja G-poikien aloitustapahtumat