PSS on valittu MAAJOUKKUETIE FBA -yhteistyöseuraksi tytöissä

06.03.2019

Porvoon Salibandyseura on valittu yhdeksi Suomen Salibandyliiton ja Eerikkilän Urheiluopiston MAAJOUKKUTIE FBA -yhteistyöseuraksi tytöissä kaudelle 2019-2021.

Tytöissä yhteistyöseuroja ovat PSS:n lisäksi vain Classic, ErVi ja Koovee. Loput ikäluokkajoukkueet ovat United-joukkueita eli yhdistelmiä muiden seurojen pelaajista. PSS on mukana joukkueillaan kaikissa tyttöikäluokissa eli B-, C- ja D-tytöissä.

Valinnat on tehty MAAJOUKKUETIE FBA -toiminnan hakukriteerien perusteella. Valinnoissa ovat vaikuttaneet seuran valmennusjärjestelmän kehittyminen lapsesta edustusjoukkuetasolle. Lisäksi tärkeäksi tekijäksi on katsottu koko seuran kestävä ja pitkäjänteinen kehittäminen.

Maajoukkuetiellä keskeistä on seuran pelaajakehitys sekä seuran valmentajien ja valmennuspäällikön osaamisen kehittäminen. Valmentajan omien tavoitteiden ja suunnitelmien mukaan seura tukee valmentajaa mm. lajitason koulutuksissa. MAAJOUKKUETIE FBA:n kautta osa valmentajista on mukana salibandyn valmentajakoulutuksessa.

Pelaajille MAAJOUKKUETIE FBA tarjoaa omien valmentajien kehityksen lisäksi leiritapahtumia testeineen oman joukkueen mukana. Maajoukkuetien yhteistapahtumat järjestetään Eerikkilän Urheiluopistolla.

Porvoon Salibandyseuran mukaan valitseminen osoittaa sen, että seurassa tehdään määrätietoista kehitystyötä pelaajapolun ja valmennustoiminnan eteen.

Lisää valinnasta Salibandyliiton tiedotteessa.

MAAJOUKKUETIE FBA Eerikkilän urheiluopiston sivuilla.

logoFBA2018.jpgpss_logo_seura.bmp

21.01.2020Tulevat ottelut Auroralla, VKO 4
20.01.2020PSS:n naiset kävivät hakemassa komean vierasvoiton Lahdesta
13.01.2020Tulevat ottelut Auroralla, VKO 3
13.01.2020N1: Lahden Pelicans yllätti kotijoukkueen voittomaalikilpailussa
08.01.2020Isännät Itäväylä-säbän voittoon - Turnauksessa mukana lähes 200 lasta
07.01.2020PSS:llä kahden voiton viikonloppu Naisten Salibandyliigassa
07.01.2020Tulevat ottelut Auroralla, VKO 2
30.12.2019Naisten edustusjoukkue eteni Suomen Cupin finaaliin
23.12.2019PSS toivottaa hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta!
10.12.2019Tulevat ottelut Auroralla, VKO 50