PSS on valittu MAAJOUKKUE FBA -yhteistyöseuraksi tytöissä

30.04.2018

PSS on valittu yhdeksi Suomen Salibandyliiton ja Eerikkilän Urheiluopiston MAAJOUKKUTIE FBA -yhteistyöseuraksi tytöissä kaudelle 2018-2019.

Merkittäväksi seuralle valinnan tekee se, että tytöissä yhteistyöseuroja ovat PSS:n lisäksi vain ErVi ja Classic. Loput ikäluokkajoukkueet ovat United-joukkueita eli yhdistelmiä muiden seurojen pelaajista. Porvoon Salibandyseura on mukana joukkueillaan kaikissa tyttöikäluokissa eli B-, C- ja D-tytöissä.

Viime kaudella PSS oli FBA-toiminnassa mukana B- ja C-tytöillä.

MAAJOUKKUETIE FBA -valinnoissa ovat vaikuttaneet seuran valmennusjärjestelmän kehittyminen lapsesta edustusjoukkuetasolle. Lisäksi tärkeäksi tekijäksi on katsottu koko seuran kestävä ja pitkäjänteinen kehittäminen.

Maajoukkuetiellä keskeistä on seuran pelaajakehitys sekä seuran valmentajien ja valmennuspäällikön osaamisen kehittäminen. FBA:n lisäksi PSS panostaa valmentajiensa koulutukseen tarjoamalla seurakoulutuksia eri teemoin läpi kauden. Valmentajan omien tavoitteiden ja suunnitelmien mukaan seura tukee valmentajaa mm. lajitason koulutuksissa. MAAJOUKKUETIE FBA:n kautta osa valmentajista on mukana salibandyn valmentajakoulutuksessa.

Pelaajille MAAJOUKKUETIE FBA tarjoaa omien valmentajien kehityksen lisäksi leiritapahtumia testeineen oman joukkueen mukana. Maajoukkuetien yhteistapahtumat järjestetään Eerikkilän Urheiluopistolla.

Porvoon Salibandyseuran mukaan valitseminen osoittaa sen, että seurassa tehdään määrätietoista kehitystyötä pelaajapolun ja valmennustoiminnan eteen. Tehtävää on seurassa edelleenkin, mutta tiedämme, että suunta on oikea.

Lisää valinnasta Salibandyliiton tiedotteessa.

MAAJOUKKUETIE FBA Eerikkilän urheiluopiston sivuilla.

logoFBA2018.jpgpss_logo_seura.bmp

15.02.2019 12:00Salibandyseurat Light Iron ja PSS yhteistyöhön
16.02.2019PSS on Suomen Cup -mestari!
15.02.2019Haku Itä-Uudenmaan urheiluakatemiaan on avattu
09.02.2019Liiganaisten fanibussi Suomen Cupin finaaliin - ilmoittaudu mukaan
09.02.2019Maajoukkueessa debytoinut PSS:n Ella Sundström tammikuun pelaaja
06.02.2019Poikajunioreiden taitokoulu starttaa ma 11.2.2019!
29.01.2019PSS:n naisten ensi kauden edustusjoukkue rakentuu kovaa vauhtia - juniorit hyvin edustettuna
23.01.2019Itä-Uudenmaan urheiluakatemian info 2003-syntyneille
07.01.2019Lauantaina pelattiin harrastesalibandya hymyssä suin