A/B-tyttöjen avoimet harjoitukset

10.05.2018

A/B-tytöt Akatemia, 1999-2003 -syntyneet: FBA.jpg

Porvoon Salibandyseuran vanhimmat tyttöjuniorit siirtyvät ensi kaudella akatemian malliin, jonka avulla naisten edustusjoukkueen ja A/B-junioreiden yhteistyö tiivistyy. Akatemian toiminnasta vastaa seuran valmennuspäällikkö Sauli Hynynen. Akatemian valmennustiimi tulee olemaan osaava ja laaja. Valmennuksessa ovat mukana Jukka Kouvalainen, Samu Björkman, Sauli Hynynen, Anne SonkajärviJanika Martinsalo (fysiikka/ravinto) ja Ville Jokinen (mv-valmennus). Valmennustiimiin tullaan täydentämään vielä yhdellä valmentajalla.

Seuran tavoitteena on yhdenmukaistaa joukkueiden toimintamalleja, kuten päivittäistä harjoittelua ja pelitapoja. Tämä tekee mm. pelaajien liikuttelun joukkueiden ja peliryhmien välillä luontevammaksi ja joustavammaksi. Akatemian joukkueiden tavoite on pelata kaudella 2018-19 SM-sarjaa A/B-tytöissä. Ryhmä muodostaa myös lisäpeliryhmän naisten 3.divisioonaan.

Akatemia tulee olemaan yhteisö, joka työskentelee yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen.

Joukkueharjoittelun lisäksi Akatemian pelaajilla on mahdollisuus harjoitella aamuisin Itä-Uudenmaan urheiluakatemiassa. IUA aamuvalmennuksesta vastaa A/B-tyttöakatemian fysiikkavalmentaja Janika Martinsalo. Aamun lajivalmennuksessa ovat mukana myös mm. naisten edustusjoukkueen Päävalmentaja Jukka Kouvalainen.

Lisää infoa Itä-Uudenmaan urheiluakatemiasta:

Akatemian B-tytöt tulevat olemaan mukana myös Salibandyliiton Maajoukkuetie yhteistyöjoukkueena. FBA-maajoukkuetie yhteistyöseuroiksi on valittu avainseuroja, joilla on parhaat mahdollisuudet kestävään ja pitkäjänteiseen seuran kehittämiseen.  Porvoon Salibandyseura on yksi näistä avain seuroista tyttöjunioreiden puolella.

Lue lisää FBA-maajoukkuetiestä:

Mukaan PSS tyttöakatemiaan?

Porvoon Salibandyseuran tyttöakatemia etsii mukaan tavoitteellisia, sitoutuneita ja motivoituneita pelaajia. Järjestelmä on kaikille avoin. Omalla toiminnallaan ja asenteellaan pelaaja luo mahdollisuuden valituksi tulemiselle.Akatemia tarjoaa hyvän kasvupaikan kehittymiselle tason mukaan. Jokainen pelaaja on yksilönä meille arvokas ja tärkeä.

Ryhmän harjoitukset käynnistyvät ti 8.5.2018. Tervetuloa mukaan! Ilmoitathan etukäteen tulostasi valmennukselle.

Tiedustelut:

Sauli Hynynen, valmennus                                          Petri Askola, joukkueenjohto
+358 40 587 8363                                                       +358 50 458 7525
sauli.hynynen[a]porvoonsalibandyseura.net               petri.askola[a]porvoonsalibandyseura.net

03.07.2018Huippusalibandya Porvoossa 1.9.2018!
20.08.2018Urheiluakatemian aloitus pe 24.8.
16.08.2018Nappulakerho käynnistyy syyskuussa
15.08.2018Junioreiden maalivahtikoulutus valmentajille pe 31.8.
09.08.2018SunSäbä rantautuu Porvooseen lauantaina 18.8.
08.08.2018F-tyttöjen ja G-poikien aloitustapahtumat
05.06.2018Kesäkuun Nappulakerho päättyy