F-tyttöjen ja G-poikien aloitustapahtumat

08.08.2018

PSS perustaa alkavalle kaudelle nuorimpiin ikäluokkiin joukkueet. Tytöissä F-tytöt ovat 2010-2011 -syntyneitä ja G-pojat 2011-syntyneitä.

F-tyttöjen aloitustapahtuma järjestetään Kokonhallilla torstaina 23.8.2018 klo 17:45-19:00

Tilaisuus alkaa Kokonhallin liikuntasalin kentän laidalla, jolloin lapsille ja huoltajille esitellään joukkueen valmennusta. Huoltajat siirtyvät palaveriin Kokonhallin saunakabinettiin. Tytöille järjestetään samanaikaisesti tutustumistreenit.

Huoltajien palaverissa käydään joukkueen tausta-asioita läpi. Taustatehtävinä joukkueenjohto, rahastonhoito ja apuvalmennus. Lisäksi kerrotaan lisätietoa kauden treeneistä ja peleistä.

G-poikien aloitustapahtuma on Kokonhallilla tiistaina 28.8.2018 klo 17:30-18:30

Lapsille järjestetään aloitustreenit Kokonhallin salissa ja huoltajille palaveri luentotilassa.

Huoltajien palaverissa käydään joukkueen tausta-asioita läpi. Taustatehtävinä joukkueenjohto, rahastonhoito ja valmennus. Lisäksi kerrotaan lisätietoa kauden treeneistä ja peleistä.

Yleistä

F-tytöillä ja G-pojilla kauden harjoituksia tulee keskimäärin kahdesti viikossa. Harjoitusten lisäksi joukkueet osallistuvat Salibandyliiton aluesarjoihin, joissa turnaustapahtumia pääkaupunkiseudulla tulee n. 6-8. Joukkueen huoltajien ja valmentajien aktiivisuuden ja innokkuuden myötä joukkueet voivat halutessaan osallistua muihinkin tapahtumiin.

Seuramme nuorimmat pelaavat ilman ottelu- tai sarjakohtaisia tulostavoitteita. Aikaisempaa salibandytaustaa ei tarvitse olla. Tärkeintä on, että lapsi on kiinnostunut lajista ja liikunnasta ja haluaa oppia uutta ja pitää hauskaa.

Harjoituksissa mennään lasten ehdoilla ja pyritään siihen, että treeneistä lähtee kotiin hyväntuulisia pelaajanalkuja.

Lapsia tullaan myös kannustamaan monipuoliseen liikuntaan.

Joukkueenjohdon tehtävät

Joukkue ei tule toimeen ilman vanhempien panosta. Joukkueenjohtaja tai -johtajat, rahastonhoitaja, varustevastaava ja huoltajat tulevat vanhemmista. Lisäksi joukkueisiin tarvitaan valmennusapua valmentajana, apuvalmentajana ja ohjaajana.

Joukkueenjohdon tehtävänä on laatia ja vastata joukkueen budjetista, joukkueen laskutuksista, laskujen maksuista sekä tiedottamisesta lasten vanhempiin päin. Joukkueenjohto on myös yhteyslinkki seuran suuntaan. Apu toiminnan aloittamisesta tulee seuralta ja seuratyöntekijät ovat joukkueenjohdon apuna kauden aikana.

Tervetuloa mukaan joukkueisiimme!

Joukkueeseen ilmoittautuminen tapahtuu täällä

F-TYTÖT

G-POJAT

15.02.2019 12:00Salibandyseurat Light Iron ja PSS yhteistyöhön
16.02.2019PSS on Suomen Cup -mestari!
15.02.2019Haku Itä-Uudenmaan urheiluakatemiaan on avattu
09.02.2019Liiganaisten fanibussi Suomen Cupin finaaliin - ilmoittaudu mukaan
09.02.2019Maajoukkueessa debytoinut PSS:n Ella Sundström tammikuun pelaaja
06.02.2019Poikajunioreiden taitokoulu starttaa ma 11.2.2019!
29.01.2019PSS:n naisten ensi kauden edustusjoukkue rakentuu kovaa vauhtia - juniorit hyvin edustettuna
23.01.2019Itä-Uudenmaan urheiluakatemian info 2003-syntyneille
07.01.2019Lauantaina pelattiin harrastesalibandya hymyssä suin