F-tyttöjen ja G-poikien aloitustapahtumat

08.08.2018

PSS perustaa alkavalle kaudelle nuorimpiin ikäluokkiin joukkueet. Tytöissä F-tytöt ovat 2010-2011 -syntyneitä ja G-pojat 2011-syntyneitä.

F-tyttöjen aloitustapahtuma järjestetään Kokonhallilla torstaina 23.8.2018 klo 17:45-19:00

Tilaisuus alkaa Kokonhallin liikuntasalin kentän laidalla, jolloin lapsille ja huoltajille esitellään joukkueen valmennusta. Huoltajat siirtyvät palaveriin Kokonhallin saunakabinettiin. Tytöille järjestetään samanaikaisesti tutustumistreenit.

Huoltajien palaverissa käydään joukkueen tausta-asioita läpi. Taustatehtävinä joukkueenjohto, rahastonhoito ja apuvalmennus. Lisäksi kerrotaan lisätietoa kauden treeneistä ja peleistä.

G-poikien aloitustapahtuma on Kokonhallilla tiistaina 28.8.2018 klo 17:30-18:30

Lapsille järjestetään aloitustreenit Kokonhallin salissa ja huoltajille palaveri luentotilassa.

Huoltajien palaverissa käydään joukkueen tausta-asioita läpi. Taustatehtävinä joukkueenjohto, rahastonhoito ja valmennus. Lisäksi kerrotaan lisätietoa kauden treeneistä ja peleistä.

Yleistä

F-tytöillä ja G-pojilla kauden harjoituksia tulee keskimäärin kahdesti viikossa. Harjoitusten lisäksi joukkueet osallistuvat Salibandyliiton aluesarjoihin, joissa turnaustapahtumia pääkaupunkiseudulla tulee n. 6-8. Joukkueen huoltajien ja valmentajien aktiivisuuden ja innokkuuden myötä joukkueet voivat halutessaan osallistua muihinkin tapahtumiin.

Seuramme nuorimmat pelaavat ilman ottelu- tai sarjakohtaisia tulostavoitteita. Aikaisempaa salibandytaustaa ei tarvitse olla. Tärkeintä on, että lapsi on kiinnostunut lajista ja liikunnasta ja haluaa oppia uutta ja pitää hauskaa.

Harjoituksissa mennään lasten ehdoilla ja pyritään siihen, että treeneistä lähtee kotiin hyväntuulisia pelaajanalkuja.

Lapsia tullaan myös kannustamaan monipuoliseen liikuntaan.

Joukkueenjohdon tehtävät

Joukkue ei tule toimeen ilman vanhempien panosta. Joukkueenjohtaja tai -johtajat, rahastonhoitaja, varustevastaava ja huoltajat tulevat vanhemmista. Lisäksi joukkueisiin tarvitaan valmennusapua valmentajana, apuvalmentajana ja ohjaajana.

Joukkueenjohdon tehtävänä on laatia ja vastata joukkueen budjetista, joukkueen laskutuksista, laskujen maksuista sekä tiedottamisesta lasten vanhempiin päin. Joukkueenjohto on myös yhteyslinkki seuran suuntaan. Apu toiminnan aloittamisesta tulee seuralta ja seuratyöntekijät ovat joukkueenjohdon apuna kauden aikana.

Tervetuloa mukaan joukkueisiimme!

Joukkueeseen ilmoittautuminen tapahtuu täällä

F-TYTÖT

G-POJAT

27.11.2018N1: Yle TV-Nytt haastattelussa Fanny, Linda ja Kode
27.11.2018Itäväylä Säbä 2019
26.11.2018Tyttöjunioreiden valmentajapalaveri ma 3.12.
29.10.2018Heikkinen, Järvinen, Tarvainen ja Ylikojola tyttöjen U19 EFT-turnaukseen
08.10.2018Junioreiden harrasteturnaus Porvoossa 20.10.
12.09.2018Kuusi tyttöä mukaan maajoukkueleirille
09.09.2018Ensimmäinen Jump In Vuoden seuratoi­mi­ja­palkinto Keijo Sainiolle
26.08.2018Porvoolaisväriä on mukana molemmissa salibandymaaotteluissa
24.08.2018Poikajunioreiden valmentajapalaveri ke 5.9.
20.08.2018Urheiluakatemian aloitus pe 24.8.