C2 pojat: SM sarjan toinen turnausviikonloppu

13.10.2018

SM sarjan turnausvaihe jatkui Helsingissä astetta haastavammilla vastustajilla. Aina suurella sykkeellä pelaava Espoon Oilers on ollut ennenkin haastava voitettava ja tällä kertaa pelattiin tasapeli 2-2. Isossa roolissa oli joukkueen huoltaja joka sai paikata pelin jäljiltä sormia, polvia ja nivusia.

Iltapäivän viimeisessä pelissa vastaan asteli sarjataulukon kärkijoukkue EräViikingit. Tehokaasti ja kurinalaisesti pelaava joukkue on pelannut pohjille muutamia suurinumeroisia voittoja. Ensimmäisen erän jälkeen peli oli tiukasti 1-1, Pessin pojat pelasivat suurella sykkeellä ja tehokkaasti puolustaen. Toinen erä oli maaliton ja viimeisen erän lopulla ErVi puristi 2-1 johtomaalin. Viimeisillä minuuteilla Pessillä oli muutamakin erinomainen tasoituspaikka, mutta tällä kertaa ei vaan ollut onnikaan myötä. Viikonlopulta joukkueen saldona yksi piste, jolla ollaan sarjataulukossa kolmansina.

Seuraavat pelit pelataankin Porvoossa Aurora-hallissa sunnuntaina 28.10!