C2-pojille niukka tappio

17.12.2018

Sunnuntaina 16.12 jatkuivat PSS:n C2-poikien SM-sarjapelit vieraskamppailulla Koovee:ta vastaan Tampereella.

Syyskauden viimeiseen peliin lähti matkaan erittäin keskittynyt porvoolaisryhmä. Ottelu saatiin alkamaan heti klo 12 jälkeen ja peli oli hyvin tasainen alusta saakka. Pari jäähyä vihellettiin ja erän ainoa maali merkittiin PSS:lle ajassa 18:57 Elias Nuutisen kaukolaukauksella, syötön maaliin antoi Joel Berghem.

Toisessa erässä molemmat onnistuivat maalinteossa kahdesti ja porvoolaisten osumista vastasivat Johannes Häggqvist, Aatu Wulffin syötöstä ja Aatu Harmaala 2-3: een Johannes Häggqvistin syötöstä. Tauolle siis porvoolaisten johtoasemissa.

Viimeiseen erään porvoolaiset olivat jostain syystä unohtaneet taistelun koppiin ja Koovee pyöritti peliä mielin määrin. Kolmas erä meni lopulta kotijoukkueelle lukemin 4-1 ja koko ottelu näin ollen 6-4 (0-1,2-2,4-1). Porvoolaisten erän ainokaisen teki Okko Kemppainen, Alex Laitin esityöstä. Ottelu oli kokonaisuudessaan erittäin tasainen.

-          Ottelu oli meidän hallintaa kaksi erää mutta heikko kolmas kostautui ja menetimme voiton kaverille. Jatkossa meidän pitää käyttää paremmin maalipaikat hyväksi. Maalivahtien torjunnat Koovee 30 – PSS 15”, Johan Tuominen tiivisti.

Runkosarjaa on pelaamatta vielä kahdeksan ottelua. Nyt joukkue siirtyy ansaitulle joululomalle ja sarja jatkuu Kokkolassa loppiaisena 6.1.